Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

TUBİŞ YA CİDDEN GÜZELMİ DİYORSUN...ASLINDA 36,4 OLAN YERDE ATEŞİM 36,1 Dİ BEN Bİ YANLIŞLIK OLMASIN DEDİM Bİ DAHA ÖLÇTİM YİNE 36,1 ÇIKTI AMA HADİ ÜÇTE BENDEN OLSUN DEDİM 36,4 YAZDIM delikafadulden

kızlar 10 gün boyunca soğan kürünü sabah akşam yapıp ılık olarak içtim.
ama her hazırladığımda duayla hazırlayıp, duayla içtim.
bi tane ur aşamasında olan myom vardı tek o kalmış, oda sağ yumurtalığa yapışıktı, yumurtalıktan ayrılmış.
doktorum çok mutlu oldu. soğan kürü yaptım dedim. gelen hastalara tavsiye edecek. ilaç tedavisi yanında ek tedavi olarak yapın diye söylecek gelen hastalara.
çok mutlu oldum kızlar ya. inşaallah sizlere de faydası olur.
ama artık bıraktım. bu hafta çalışma yapacakmışız, öyle dedi doktor onun için hamilelik oluşursa düşük yaptırır diye bırak dedi.

süper gidio süperr :)
sonuna kadar böle gitsin bombayı patlatcen sen kaydirigubbakcemile5

cok sevindim semosummmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz

nan resmini eklesee biz de görek zemuszemus
heycan oluyo bizede...
eh zaten adetinin 20 günden fazla geçmesi normal deildi...

bebeyım şimdi heyacan yapmayalım yarın kecen sefer cıft cızgı gordum kan testı yaptım negatıf cıkmıştı yarın kan testıne gıttıyım zaman testı de alıcam negatıf cıkarsa doktorun gozune sokucam cıft cızgıyı

haydi kızlar ben kacıyorum şimdilik daha sonra görüsürüz opuyorumnanaktan

yavriiii o güzel listende beni elover olarak değiştirir misin kuşuuuuuuum

evet bebeyım cift cızgı gordum.

amaninnnn alkisalkisalkis hihoyyyt delikafadulden

Elover handeeeeeeeee nassın yafrimmmmmmmm...
görmüyonmu nan beni? :mymeka: selam sabah vermion?

kuzum benim yerimde değildim şimcik geldim görür görmez yazıyordum ki sen önce davranmışsın. hoşgeldin kuzuuuum tubaaaam kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…