he yaaa kayboldu kız kafamçokkarıştı
OYACIM TBRKLR CANM INSALLH KANDADA CIKR:sm_cool: ARKMDAN GLRSN INSLLH ....
... HG TUBİŞİMMMMMMM
yavriiii o güzel listende beni elover olarak değiştirir misin kuşuuuuuuum
kuzum benim yerimde değildim şimcik geldim görür görmez yazıyordum ki sen önce davranmışsın. hoşgeldin kuzuuuum tubaaaam kaydirigubbakcemile3
datluuuuuummmmmm bende seni sefioooommmmmmmmm :asigim:
canım yaa inşallahh doğrudurrrr yaaaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhh delikafadulden
hamile kalan bi ortalıktan kayboluyor canım usul böyle galiba
bak tubiş hamile kalırsak bi kaç gün topiğe uğramayalım tamammı merak etsinler, özlesinler bizi
kaydirigubbakcemile3
bu gun gıdıb kan testı yapıcaktım da evlılık yıl donumumuz olmasaydı eşımın haberı yok hamıle olursam surpırız yapıcam aşkımaaaa
haydi kızlar ben kacıyorum şimdilik daha sonra görüsürüz opuyorumnanaktan
hamile kalan bi ortalıktan kayboluyor canım usul böyle galiba
bak tubiş hamile kalırsak bi kaç gün topiğe uğramayalım tamammı merak etsinler, özlesinler bizi
kaydirigubbakcemile3
bu gun gıdıb kan testı yapıcaktım da evlılık yıl donumumuz olmasaydı eşımın haberı yok hamıle olursam surpırız yapıcam aşkımaaaa
hahahaaaaaaaaa prosedür böyle belkim şekerlerrrr
kız demeyin öyle hamiş kalıncada başka dertler başlıyorrr yok bulantıydı bilmemneydi deyin ondan gelemiyordur arkideşlerrrrrrrrrrrr sositososito
ayy canım benimm süper bi hediye olcek inşallahhhhhh
ya canım benım ınşallah zaten 2 kere yaptım oyle gordum
ok bebeyım buyuk ıhtımal bu gun gelemıyıcem buraya yarın her seyı anlatırım sızegelmeyiz gız :umursamaz:
hıhhh özlesinler :dilcikar:
şaka şaka kız nası bırakcaz onnarı biiiiizzzzz Şeniz
kız süper sürpriz olurdu ya??
hemen git ver, 1-2 saate alırsın. akşama da sürprizin olur :)
telefonla bile arayıp öğrenebilirsiiinnn
inşallah tatlım ınsallahevlilik yıldönümü hediyesi mi olcak şimdi bebiş. ayyyyy oyaaaam ne mutlu size. Allah tamamına erdiriri inşallah kanda da çıkar. darısı olmayan ve isteyen herkesin hepimizin başına inşallah
coook saol hayatım
benim de haftasonu d.günüm önümüzdeki h.sonu da eşimin d.günü inşallah bize de d.günü hediyesi olsun inşalllaaaah :))))))))))))
canım inşaallah testin pozitif çıkar :Saruboceq:
bende eşime evlilik yıldönümünde böyle bi süpriz yapmak istemiştim ama bebiş bizi bırakıp gidince ikimiz içinde kötü bi süpriz oldu.
hayırlısı inşaallah Rabbim hepimize de sağlıklı bebişler versin :Saruboceq:
sağlık, mutluluk ve bebiş dolu nice yıllara canım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evlilik yıldönümü hediyesi mi olcak şimdi bebiş. ayyyyy oyaaaam ne mutlu size. Allah tamamına erdiriri inşallah kanda da çıkar. darısı olmayan ve isteyen herkesin hepimizin başına inşallah
benim de haftasonu d.günüm önümüzdeki h.sonu da eşimin d.günü inşallah bize de d.günü hediyesi olsun inşalllaaaah :))))))))))))
canlarım benım ben kacıyım yavas yavas bu gun cok ışım var da kuafore gıdıcem hepınızı cok sevıyom
evet tatlım cok heyecanlandımkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?