Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bu gun gıdıb kan testı yapıcaktım da evlılık yıl donumumuz olmasaydı eşımın haberı yok hamıle olursam surpırız yapıcam aşkımaaaa

OYACIM TBRKLR CANM INSALLH KANDADA CIKR:sm_cool: ARKMDAN GLRSN INSLLH ....
... HG TUBİŞİMMMMMMM

hoşbuldum tatlımmmmmm...
nassınız bakalım. mercimekcik napio opuyorumnanaktan

tamam tatlım hemen değiştiriyorum. unutmuşum :kedi:
hoşbuldum bu arada. handemmmmmm Şeniz

datluuuuuummmmmm bende seni sefioooommmmmmmmm :asigim:

opuyorumnanaktan :içelim:

hamile kalan bi ortalıktan kayboluyor canım usul böyle galiba
bak tubiş hamile kalırsak bi kaç gün topiğe uğramayalım tamammı merak etsinler, özlesinler bizi
kaydirigubbakcemile3

hahahaaaaaaaaa prosedür böyle belkim şekerlerrrr

kız demeyin öyle hamiş kalıncada başka dertler başlıyorrr yok bulantıydı bilmemneydi deyin ondan gelemiyordur arkideşlerrrrrrrrrrrr sositososito

bu gun gıdıb kan testı yapıcaktım da evlılık yıl donumumuz olmasaydı eşımın haberı yok hamıle olursam surpırız yapıcam aşkımaaaa

ayy canım benimm süper bi hediye olcek inşallahhhhhh

canlarım benım ben kacıyım yavas yavas bu gun cok ışım var da kuafore gıdıcem hepınızı cok sevıyom

hamile kalan bi ortalıktan kayboluyor canım usul böyle galiba
bak tubiş hamile kalırsak bi kaç gün topiğe uğramayalım tamammı merak etsinler, özlesinler bizi
kaydirigubbakcemile3

gelmeyiz gız :umursamaz:
hıhhh özlesinler :dilcikar:
şaka şaka kız nası bırakcaz onnarı biiiiizzzzz Şeniz

kız süper sürpriz olurdu ya??
hemen git ver, 1-2 saate alırsın. akşama da sürprizin olur :)
telefonla bile arayıp öğrenebilirsiiinnn

evet tatlım cok heyecanlandımkafamçokkarıştı

ya canım benım ınşallah zaten 2 kere yaptım oyle gordum

evlilik yıldönümü hediyesi mi olcak şimdi bebiş. ayyyyy oyaaaam ne mutlu size. Allah tamamına erdiriri inşallah kanda da çıkar. darısı olmayan ve isteyen herkesin hepimizin başına inşallah

benim de haftasonu d.günüm önümüzdeki h.sonu da eşimin d.günü inşallah bize de d.günü hediyesi olsun inşalllaaaah :))))))))))))

canım inşaallah testin pozitif çıkar :Saruboceq:
bende eşime evlilik yıldönümünde böyle bi süpriz yapmak istemiştim ama bebiş bizi bırakıp gidince ikimiz içinde kötü bi süpriz oldu.
hayırlısı inşaallah Rabbim hepimize de sağlıklı bebişler versin :Saruboceq:

sağlık, mutluluk ve bebiş dolu nice yıllara canım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ok bebeyım buyuk ıhtımal bu gun gelemıyıcem buraya yarın her seyı anlatırım sıze
inşallah tatlım ınsallah

cok sagol bebeyım hepınızı cok sevıyorum cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ŞenizŞenizŞeniz

inşaallah canım sende eşine güzel bi doğum günü süprizi yaparsın :Saruboceq:

nan kuaföre giderken kan verde geçsene oyaaa
ülen biz senden meraklıymışız kaydirigubbakcemile3

haydın kızlar daha yapıcak cok işim var o kadar mutlu oldum kı yazdıklarınızdan zaten sıkıştım bırazda dursam kesın altıma yapıcam

tamam kızlar dedyınız kımı yapıcam ınşallah bebeyımız bızımle amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…