Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Oyacım bende kasım 15ınde yıl dönmmz bende dusundum yıldönmmde sölym ama ben catlrdım o zamna kadar sölemzsem ama hep dyrdum inşllh yıl donummde olurda berbr kutlrız dye kısmt deglmiş ama eşim iş teklıfı aldı dun ugrlu geldı bebk dıyor

inşaallah canım sende eşine güzel bi doğum günü süprizi yaparsın :Saruboceq:

semam Allah razı olsun senden inşallah canım :Saruboceq:

nan kuaföre giderken kan verde geçsene oyaaa
ülen biz senden meraklıymışız kaydirigubbakcemile3

kısssss ben de sana bağrınıyorum bugün sesimiz birbirimize ulamıyor mu nedir tubişiiiiim

haydın kızlar daha yapıcak cok işim var o kadar mutlu oldum kı yazdıklarınızdan zaten sıkıştım bırazda dursam kesın altıma yapıcam

tamam kuzum hadi git. inşallah en güzel hediyeniz sizinledir :)))))))))

Tubişim mercmkten daha bı ses seda yok bı belrtı yasatmyr haff bel agrsı ve haff batmlrdan baska kasıklrmda sabh dktrma gttım haftaya pzrtsne kadr dolu randvlrı haftaya randvu aldım bklcm işte ve bu arada ıdrr testı yptm gene 2 cizgi gene cok blrgn sekılde1.ile aynı koyulukta cıktı

oYA HAMıLE Mı ŞıMDı YA delikafadulden :sm_cool: HADı HAYRLISI
BURDA SADECE BENMı GALATASARAYLIYIM NıNıK BENLE DALGAGEÇıYO SAVUNUNN LEYNN
SEMACIM ıNŞ. HAMıLE KALIRSINDA UĞRAMAYANALR KERVANINA SENDE GıRERSıN CANIM

kız handecimmm eloverimmm... sayfalar çabuk geçeeyo. bende geri tıklamıyorum ...
bir yandan da eşimin aöf kayıt yenileme nezaman ona bakıyorum. geçmiş olmasın inşallah yaa mafoldumben

hoşgeldin kısssss. fasulyenle seni çok merak ettik biiiiz. iyi misin nasıl oldun?

kız handecimmm eloverimmm... sayfalar çabuk geçeeyo. bende geri tıklamıyorum ...
bir yandan da eşimin aöf kayıt yenileme nezaman ona bakıyorum. geçmiş olmasın inşallah yaa mafoldumben

anladım tubişim canikooom. inşallah geçmemiştir. durumlar nedir.. bu arada listede bnim nicke bir el atsan diyroum kuuuzuuuuuuuuuu :))))))))))

kız handecimmm eloverimmm... Sayfalar çabuk geçeeyo. Bende geri tıklamıyorum ...
Bir yandan da eşimin aöf kayıt yenileme nezaman ona bakıyorum. Geçmiş olmasın inşallah yaa mafoldumben
kayr canm aralıkta kayt yenleme gecmdı yanı sendemı okyn yoksa ben bu sene tekrr yenlcktm gecen sene dndrdum bu gdsle hrlde snfta kalrm cunku hamle kaldım ders calşmm
bende kaçtımm öptüm başşşşşşşşşşşşşş başşşşşşşşşşş
nereye kaçyn kıss

BU ARADA BENM YÜZ ÖRTÜM HAZRLNYRMU :sm_cool: KıM YAPCAKTI BANA KURDALEDEN BAK ıÇıMDEN KIS GECYR HBRN OLSUN kaydirigubbakcemile3

--------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-------------------------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

forever_14: 17 Ekim

stella: 11 Ekim

muruvvet :23 Ekim

-------------------------------------------------------------------------------
********EKıM*********
------------------------------------------------------------------------------

OYA. :4 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

fstone: 17 Ekim GÜSEL HABERı BEKLıYORUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZ SABAH KAN TESTıNıN SONUCUNU ALIP GELıCEKK

Elover :30 Ekim

---------------------------------------------------
********KASIM*********
-----------------------------------------------------

NAGıHAN : 4 Kasım

Dark:7 Kasım

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NıNıK : 9 Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBıLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KıTTYCAT :21 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

Ceylan :25 Kasım

KAMYAS------------

ÇıÇEKÇıK ------------

as.semasu.as.------------

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
SENDE ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus :dance:

ellerine sağlık tubişiiiiim opuyorumnanaktan

Iyi sayılırım hande cim eh işte tadım tuzum yok ama napim

aman kuzum iyi ol.. kendine iyi bakıcan ki fasulyecik rahat etcek annesi :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

eloverimmm hallettim yafrim...
bu arada tarihi geçmemiş :) son 4 gün kalmış.
nan kayıt yenileme 1. dönem ücreti 420 tl, 2. dönem üzreti de 420 tl. ahanda girdi 840 tl kafamçokkarıştı
okutmaycam bu çocuguu kaydirigubbakcemile3

len ne çene yapmışsınız be...elektrikler kesildi burda...sinir oldum kırkk saate bağlanamadım inmternete...

çiçeğim olmuş anam olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…