Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Evet canım benm gibi yap sıcak basınca aç klimayı sonrada böle kıçından al soluğu afedersin
Aman ha dikkat et

YA İŞ YERNDE HAVA İİ DIYE ACMYRLR KLIMAYI ZATEN AYAKLRIM ÜŞR GIBI ARADA AMATERDEN BENCE ISLK OLUNCA HAFII ESTIMI OLYR AMA COK SICKLYRM CMRTESI GUNDEKI KADNLR FARK ETTI SICKLDGMI HAMLMSIN YOKSA KIS SICKLYRSUN DEDILR YOK DEDIMkaydirigubbakcemile3 EŞİME SÖLMMŞTM ÇNKU DAHA ILK ONA SÖLYIM DİYE AMA İLK SİZE SÖLEDIM BAK kaydirigubbakcemile3

saol tubişiiiim ellerine sağlık.

ben bu ay inşallah üst kata terfi edeceğim için yenileme derdin olmıcak sabret kıss 1 haftacık kaldı ahahahahah

saol tubişiiiim ellerine sağlık.

ben bu ay inşallah üst kata terfi edeceğim için yenileme derdin olmıcak sabret kıss 1 haftacık kaldı ahahahahah

zemuszemus hadi inşallah kuşuummmm...
bende üste çıkmak ve orda kalmak istiom üleynnnnn
1 haftan kalmış he? hadi bakalım güzel haberler bekliyokkkk opuyorumnanaktan
benim teee ayın 12 si benneyaptımki

BENDE YEMEGE GCYRM KISLR GORSRZ cokacimcoook

oh oh afiyet olsun hamiş gacılar.

ahhh be tubişiiiim inşallah bacııım inşallaaaah :)))))

MÜROOOOOOO aç karnına çay içilir mi bir de hamilesin döverim nan seni lmaz:

neyapyım canm ya sabh doktra gttım doluymş randvlr o yuzden gerı geldım iş yerne habr vermemştm rndvuyu alınca sölıcektım kostra kostra işe dondum geç kaldım dıye bıseylrde alamdım cay saatmdı cy gtrdı cydı ıctm artık ne yapam

mürooo görümcen sevnmedimi kız noldu anlamadım pek geçmişi okudum ama?
ne kaynana ne görumce svınmış kıs herıfım görümceme göstrmek ıcın süpriz paktımı koymuş onune bakmamş bıle almş gelmş kursgnda brkmştr adamn sonra ertsı gunude ne kynana ne görumce hıc bısey sormadı hiç tbrık etmedılr aksma kadr tek kelıme bebk hakknda olmadn öncede ölyrlrdı bebek dıye

ne kadar ayıp ya sevinmediysen bile hiç olmazsa tebrik eder insan
ahhh görümce değilmiiiiiiiiii amannnnnn benden uzak olsun da mısıra sultan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…