Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kitycim sen diş tedavisi için fiyatlara iyi diyorsun da sen istanbuldasın ben kütahyada,burası Kadıköy kadar bile yok. kaydirigubbakcemile3
böyle küçük bi yer için fiyatlar çokta uygun değil yani :umursamaz:

evet canım haklısın kaydirigubbakcemile3 biliyorlar mecbur yapılıacak ne kadar kazık atarlarsa atıyor işte klava:

çok teşekkürler canım aydınlattıgın içinkaydirigubbakcemile5

kızlar bende DORE satışı yapıyorum bu daha yeni bu sene çıktı çok yaygın degil ondan heme geliyo siparişlerim sizinkiler normal yani

nerdeeee anacım daha cıkmmş bıle paktlnmmş kargoyada verlmmş aksm nurhan hanıma yazdm msnde yogunluktan dolayıymış bu hafta sonu elimzde olurmuşşşşşş güya

aman canım her ay böyle olursa sipariş vereni çok zor buluruz :umursamaz:
benim sipariş veren arkadaşlarım bile üzüldü bu kadar geç gelmesine bir daha 15 gün önceden verelim bari diye laf söylediler. moralim bozuldu. :sinifsinif:

kızlar bağlantıda acaip sorun yaşıorum....şansa kaldı artık buraya girmek.....
giremeyişim ondan....

selam kızlaaaaarrr hayırlı cumaalaaarr opuyorumnanaktan
bugün üzgünüm
eşim bir sebepten antebe gitti. yarın değil ertesi gün sabah gelicek. biz hiç ayrılmamıştık
çok özledim şimdiden mafoldumben

Evet canm sorun var 3,4 gundur kımsede grmyr bu yuzden bugn bıraz haffledı sıtede yenıleme var sanırım ondan dolayı

AYYY CANIM BENM YALLLLNZMI KALMŞŞŞ BEN GELIMI SIZE BERABER YATALMkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…