AYYY CANIM BENM YALLLLNZMI KALMŞŞŞ BEN GELIMI SIZE BERABER YATALMkaydirigubbakcemile3
HERUF ONLRI YIYMMI ISTMYR kaydirigubbakcemile3nan müroooo mercimeğin gelmiş gaari... netcen sen sexü çamaşırı?
giy ayıcıklı pijamaları yat işte kaydirigubbakcemile3
HADİ HAYRLISI BAKLIM CANM REGL TARHNDEN ITBRN ÖLÇTNMU DAHA II ANLYRSUN CANM YUMRTLMNN HANGI ZAMN OLDGNU DAHA İİ GÖRBLYRSN GENEDE HAYRLISI CANM HADİ İLK DENEMENDE TUTTRSUN İNŞALLHateş tablom var benimdeeeeee hihoyyyt
bakın bakalım
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
yannız hatunlar ben adetim (düşük kanamam) bittikten sonraki 10. gün yazdım. başlangıç gününden mi sayıcam?
yani adet başlangıcından mı saymaya başlicam bitiş gününden mi başlicam?
ayrıca dijital termometreyi yeni aldıgım için daha erken başlayamadım ölçmeye. böle de iyidir dimi
HERUF ONLRI YIYMMI ISTMYR kaydirigubbakcemile3
HADİ HAYRLISI BAKLIM CANM REGL TARHNDEN ITBRN ÖLÇTNMU DAHA II ANLYRSUN CANM YUMRTLMNN HANGI ZAMN OLDGNU DAHA İİ GÖRBLYRSN GENEDE HAYRLISI CANM HADİ İLK DENEMENDE TUTTRSUN İNŞALLH
Hayırlı cumalar kızlar.. Tuba benİ 10 ekİmden sİl ÇÜnkÜ Çoktan adet oldum yenİ tarİh vermeyeceĞİm
Canım ben ılk tablomu bitiş gunnden basldıydım ikinci son olan tablom reglın ılk tarıhınden ıtbren basladım rglm btr btmezde sanrm 5gun sonra benm yumrtlamm olmuş gördüm yani ovalosyn testde yapyrdum canm ben
kız tubiş benide alsana listeye yaaaaaaaaa
25 kasım inşallah gelmez kırmızılar
üff çok özledim ya şuraya girmeyi ama mesaj yazmam bile çok zorlaşıo....
teşekkürler sayın listeden sorumlu bakan yerimsenibenhakkaten kuşum ya... neden eklemedim ki ben seni :1shok:
hemen yaziorum tatlımmmmmmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?