Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

mürocum tebrık ederım canım bıraz gec oldu tebrık ıcın ama anca gırebıldım tatlım allahım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın dualarını eksık etme canım benım

mürocum tebrık ederım canım bıraz gec oldu tebrık ıcın ama anca gırebıldım tatlım allahım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın dualarını eksık etme canım benım

sagol canım benm teskkr ederım önmlı degl allh ısteyenlerın basına tez zamanda versın dyrm herzaman bunu herkese nasıp et rabbım dyrum

anacım bu ne ya site göçmüş valla girebiliyorum sonra başka sayfaya geçiyom donup kalıyo gıcık oldum haaaaaa

tatlışımmmmm Allah kavuştursun, yaşadığın en kötü ayrılık böyle olsun canımmm
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah gönül ayrılıkları vermesin kuşummmm :1hug:

kızlar selamsss...
eşim ancak gebzeye kadar gidebilmiş kaydirigubbakcemile3
araba arızalanmış yaptırmış ve geri geliyormuş.herşeyde bir hayır var.
gebzeyi bir türlü geçememiş. 2 defa aynı yerde arızalanmış araba.
zaten ben onsuz uyuyamazdımkiiiiii opuyorumnanaktan

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKİM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------

fstone: 17 Ekim

Elover :30 Ekim

********KASIM*********

NAGİHAN : 4 Kasım

Dark:7 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NİNİK : 9 Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBİLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KİTTYCAT :21 Kasım

SARICİVCİV :23 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

OYA. :28 Kasım

KAMYAS

ÇİÇEKÇİK

FOREVER_14

NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus

Kızlar günaydın site hala bozuk sürekli sayfa görüntülenemiyo
Sinir olmaktan öteye geçti artık nasıl iş bu ya

Bendide eklee...KASIM 27
Tesekkurlerrrrra.s.

günaydın kızlar akşam eve gittiğim zaman banyoda makinaya çamaşır bi döndüm patt ayağım kaldı yere yüz üstü düştüm dudağım patladı kanadı çenemin altı şişti morardı dişlerim acıyo bacağım sıyrıldı morardı ve diz kapağım da sızlıyo morardı şu anda da kollarım ağrımaya başladı
allahım nedir bu başıma gelen ya buna da şükür daha kötü şeyler olabilirdi allahtan hamile değildim

canlarım günaydınnn....ayy şuan okadar fenayımki az önce bi sitede bi hamilelik öyküsü okudum ve hıçkıra hıçkıra ağlıorum şuan hala kendimi toparlayamadım kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…