Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hosgeldin tubişim opuyorumnanaktanŞeniz

kimse konusmuyor selam sabahta alan veren yok ben kacıyorum bidenem herkes bir acayip olmus

nereye kaçtın bitanemmmmm :sinifsinif:
tatlım sitede sıkıntı var düzelmedi kaç gündür sayfalar açılmıyor ve mesajlar geç düşüyor mafoldumben

canım hayırlı olsun yeni eviniz sağlık ve huzur içinde oturursunuz inşaallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hepinizden allah razı olsun canalrım benm iyiki varsınız
eşime haber vermek size verdğm haber kadar heycanlandrmıyo beni iinanın
çok seviyom hepinizi
ayyy cosmom çok sevindim canım gözününz aydın...

amin canım :saruboceq::saruboceq:
Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim cosmosumşenizopuyorumnanaktan masallah bebişimize Opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrr...
Cosmocum gözümüz aydın...
çok sevindim kuşum.
Tugba cım rabbim güle güle oturmanızı nasip etsin. Bi geçmişe bakıp dönüyom hemenn

tatlım nasılsınnnn özledim seni opuyorumnanaktan
kocişine kavuşmuşsun gözün aydın kaydirigubbakcemile3

bitanem iyiyim ya sen nasılsın?
bende seni çok ösledim kuşummmm

kocişim akşam yanımdaydı ama şimdi arabayı yaptırıp yola çıktı bile :gitme:
rabbim yardımcısı olsun. hayırlı yolculugu olsun inşallah :Saruboceq:

Hepinizden allah razı olsun canalrım benm iyiki varsınız
eşime haber vermek size verdğm haber kadar heycanlandrmıyo beni iinanın
çok seviyom hepinizi

sende iyiki varsın kuşum...
inan çok sevindim. sanki kendi bebişimin kıpırtılarını duymuş kadar sevindim opuyorumnanaktan
rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah :Saruboceq:
sonuna kadar sağlıkla büyücek fasülyemiz :ecrin_bebek:

cosmo nbr canım
nasıl gidiyo hamilelik var mı bulantı kusma benim azaldı 11+5 haftalık olmuşuz artık senin ne kadarlık oldu

cosmocum hiç üzülme tatlım almamız hiç önemli deil kesinlikle onlar sağlıklı olsun da ben kilo kaybetmişim 1kilo ama çok deil kusma çok olunca gitmiş kaç kiloydun ki sen

saolun kızlar ev için gerçekten çok sevindim geçen sene kış çok zor oldu bizim için ay çok sinir oluyorum niye böyle yavaş bu yaaaaa

canım neden kafamçokkarıştı
yeni ay yeni umut kuşum ya?
umutsuzluga kapılma lütfen. tamam şimdilik siliyorum.
ama eklerim istediğinde yine. hepimiz burada birbirimize destegiz...
opuyorumnanaktan

canım çok sağol biliyorum o yüzden buraya bi şekilde uğramadan duramıyorum. İnşallah artık bebiş haberini vermek istiyorum.:Saruboceq:

çok saolun kızlar allah daha beterinden korusun
cosmom çok sevindim fasulyenin kalp atışlarını yerim ben

Selam kızlar kamyas çok geçmiş olsun canım ,tuba20 sana da hayırlı olsun yeni evin, inşallah bu kışı güzel evinde sorunsuz bi hamilelikle geçirirsin,cosmo senin adına çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah,forever çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra sorunsuz bi hamileleik geçirirsin Allah bi daha yaşatmasın

ayy canım hadı hayrlısı bende pazrtesı gttıgmde klp atsını dyrmyım acaba

hosgeldin tubişim opuyorumnanaktanşeniz

kimse konusmuyor selam sabahta alan veren yok ben kacıyorum bidenem herkes bir acayip olmus
hg canm sıte öktu ondan kımse yazmyr yoksa cv vermz olnrmu

merhabalarrrrr nasılsınızzz
mrhba hg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…