Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

müro,tuba20 sizin oriflame siparişleriniz geldmimi
benim hala gelen giden yok
müşteri hizmetlerini de arıyorum devamlı meşgul
iptal etmenin yolu varsa iptal edeceğim mahcup oldum herkese mafoldumben

benim normal gibi oldu sanki iyi gidiyo mesajlar bak hızlandı
hadi mürocum inş sende duyarsın o güzel sesi
cosmocum sevindim canım ne kadar heyecanlı dimi ya ama bir ay sonra falan da hareketleri başlar ya biz bu gittiğimizde hareketleri başlamıştı fıldır fıldır dönüyordu inanamadık hiç beklemiyorduk böyle erken olacağını bilmiyorduk o bambaşka bir heyecan Allahım hepinize taddırsın inş

dur kısım amma heyecan yapmışsın bugün yarın gelir benimde daha gelmedi niye böyle stres oldun ki sen aaaaa

ya ufff sinir oldum siteyeee
canlarım birsürü msjlar yazmışsınız okuyorum zar zor ama cevap yazıyorum yollanmıyo
bu msjıda öylesine yazıyorum bakalım gidicekmi

dur kısım amma heyecan yapmışsın bugün yarın gelir benimde daha gelmedi niye böyle stres oldun ki sen aaaaa

heyecan yapmadım canım ama sinir oldum sipariş verenler almaktan vazgeçtiler. avondan sipariş vermişler iki gün içinde gelmiş siparişleri gerek kalmadı artık almaktan vazgeçtim iptal et istersen yada zaten senin sipariş onaylanmadı galiba 10 gün olacak nerdeyse gelemedi gibi lafları duyupta sinir olmamak mümkünmü akannehir akannehir akannehir

ben düğüne gittim eccük döktürdüm geldim
Herif arkadaşlarıyla berabardi hala ortada yok
Offfffffffffffffffffff
sıkıldım kimsede yok

kızlaar yeni listemiz nasıl olmuuuuuuuşşşşşşşşşş????? :hulya:

süper olmuş kuşummmm

canım benim ya geçmiş olsunnnn sanaaa allahım beterinden korusun tuz neyim çevirde ver tatlım birilerineeee

ayy yerim yiğeniminnn kalbinin pıtınıııııııııııııııııııııııııı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kilo almışmışş alcan tabiiiiiiiiiiiiiii yiğenimmmm demekki almanı istiyorrr aaaaaaaaaaaaaaaa

tablona kurban olayım seninnnnnn :hulya:

buda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2
31 ekim 13,gün..............36,2
1 kasım 14,gün..............36,2

19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 14.gün --- 36.4 --- kocişim yanımda deeell. yımırtam çatlıyor zannumca akannehir

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınız bu gun test yaptırdım ben hamıleymışım .ınanamıyorum gecensefer test yapmaya gıttım negatıf cıktı.yarım saat gecdı ustunden kahve rengı akıntım ıoldu kesın adet oldum dedım.kac gun devam ettı bu gun kan testı yapytırdım.beta hcg pozitif.cok mutluyum sızle paylaşmayı ıstedım.allah her osteyene bu duyguyu yasatsın.yarın doktora gıdıcem kac haftalıkmış oyrenecekmışız.sızlerı coooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevıyorum canım arkadaşlarım

canımm çok sevindim allahım tez zamanda bizede nasip eder inşallah dualarını esirgeme bizden
inşallah hayırlısıyla sag salim kavuşursun bebegine

canımm çok sevindim allahım tez zamanda bizede nasip eder inşallah dualarını esirgeme bizden
inşallah hayırlısıyla sag salim kavuşursun bebegine

cok teşekkur edrım tatlım vallah ınanamıyorum.annem babam eşim eşimin ailesi hepsı duyunca agladı.allah her kese bu duyguyu yaşatmayı nasıb etsın amın.dualarım sızınledelikafaduldendelikafadulden

Oya cım tebriklerrrrrrrrr :teytey: :teytey: :dance: a.s. :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
Allahım tamamına erdrsn
NE gzüel bi haber bu ya
yarun hayrlı haberlerle gel inşallah

Oya cım tebriklerrrrrrrrr :teytey: :teytey: :dance: a.s. :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
Allahım tamamına erdrsn
NE gzüel bi haber bu ya
yarun hayrlı haberlerle gel inşallah

cok teşekkur edırım canım bu sefer kesın hamıleyımdır.cok mutluyum.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt ınanamıyorum hala yarın doktora gıdıcem kac haftalıkmış baktırıcam.sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık tatlım;;?kaynanam dıyokı gıtme doktora aşagıdan bakacaklar sonra allah korusun cocugu duşurursun.napıyım bılmıyorum?olmazmı dotora gıtmek ama ben nasıl bıle bılırımkı kac haftalıkmış bebeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…