dur kısım amma heyecan yapmışsın bugün yarın gelir benimde daha gelmedi niye böyle stres oldun ki sen aaaaa
kızlaar yeni listemiz nasıl olmuuuuuuuşşşşşşşşşş????? :hulya:
günaydın kızlar akşam eve gittiğim zaman banyoda makinaya çamaşır bi döndüm patt ayağım kaldı yere yüz üstü düştüm dudağım patladı kanadı çenemin altı şişti morardı dişlerim acıyo bacağım sıyrıldı morardı ve diz kapağım da sızlıyo morardı şu anda da kollarım ağrımaya başladı
allahım nedir bu başıma gelen ya buna da şükür daha kötü şeyler olabilirdi allahtan hamile değildim
ayy yerim yiğeniminnn kalbinin pıtınıııııııııııııııııııııııııı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKızlar geldİm
fasulyemİn kalp atıŞlarını pıt pıtlarını gÖrdÜk
allahım sana bİn ŞÜkÜr olsun
(nasıl tedrgİn yatmıŞtım halbukİ o koltuĞa yİne bİ aksİlİk olabİlİr korkusuyla)
rabbİm sİzede nasİp etsİn İnŞallahhhhhhhh canlarım benm...
kilo almışmışş alcan tabiiiiiiiiiiiiiii yiğenimmmm demekki almanı istiyorrr aaaaaaaaaaaaaaaaTuğbişim çok sevndim canım ev bulmana inşallah sıcacık bi kış geçirirsin sen kilo aldınmı kuzu takip ediyonmu ben testler için kan falan verdim
Öğleden sonra sonuçları alıp Dr vericem
56 kilo olmuşum ben ya :sinifsinif:
ateş tablom var benimdeeeeee hihoyyyt
yarın yada ertesi gün felan yımırtlarım heralde deilmi??
19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
canımm çok sevindim allahım tez zamanda bizede nasip eder inşallah dualarını esirgeme bizdenmeraba kızlar nasılsınız bu gun test yaptırdım ben hamıleymışım .ınanamıyorum gecensefer test yapmaya gıttım negatıf cıktı.yarım saat gecdı ustunden kahve rengı akıntım ıoldu kesın adet oldum dedım.kac gun devam ettı bu gun kan testı yapytırdım.beta hcg pozitif.cok mutluyum sızle paylaşmayı ıstedım.allah her osteyene bu duyguyu yasatsın.yarın doktora gıdıcem kac haftalıkmış oyrenecekmışız.sızlerı coooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevıyorum canım arkadaşlarım
canımm çok sevindim allahım tez zamanda bizede nasip eder inşallah dualarını esirgeme bizden
inşallah hayırlısıyla sag salim kavuşursun bebegine
Oya cım tebriklerrrrrrrrr :teytey: :teytey: :dance: a.s. :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
Allahım tamamına erdrsn
NE gzüel bi haber bu ya
yarun hayrlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?