allahım bu duyguyu her kese tatmayı nasıb etsın.amın
sagol tatlım amınoyacım canım çok mutlu oldum tebrik ederim çok güzel bi haber
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amın bıtanem amın:Saruboceq::Saruboceq:amin canım amiiiinnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Oyacım çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et canım.Doktora gitmeyi ihmal etme sakın istemiyorsan alttan baktırmazsın ama bebeğinin sağlık durumunu ve haftasını mutlaka öğrenmelisin..
günaydın arkadaşlar, nasılsınız opuyorumnanaktan
Canım benim Günaydın ayy ne kadr soğuk Kütahya opuyorumnanaktan
tatlımmmm günaydın nasılsın epeydir görüşemiyoruz özledim seni opuyorumnanaktan
bugün çok soğuk ya işe gelene kadar dondummmm :sinifsinif:
kış geldi artık kar da yağar :sinifsinif:
Yün kazak var ufo yanıyor yinede donuyorum..:kedi:Kütahyada Ne soğuk oluyor alıştımda ayaklarımda yün patik giydim =)) allahtan ayakkabılarımı çıkartacak bir durumum yok kafamçokkarıştı
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRR CANM :sm_cool:alkisalkisalkis SEVINDIM ALLH TAMMINI ERDIRSIN CANM BENDE BUGUN DOKTRA GTCEM BAKLIM KALP ATISINI NEYIM DUYRM SANRIM 5 HAFTASI BTTImeraba kızlar nasılsınız bu gun test yaptırdım ben hamıleymışım .ınanamıyorum gecensefer test yapmaya gıttım negatıf cıktı.yarım saat gecdı ustunden kahve rengı akıntım ıoldu kesın adet oldum dedım.kac gun devam ettı bu gun kan testı yapytırdım.beta hcg pozitif.cok mutluyum sızle paylaşmayı ıstedım.allah her osteyene bu duyguyu yasatsın.yarın doktora gıdıcem kac haftalıkmış oyrenecekmışız.sızlerı coooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevıyorum canım arkadaşlarım
GUNAYDN CANM GECMİŞİ OKYRDUMmüroooo naber şekeeerrrrr sesin çıkmıyooorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?