Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Oyacım çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et canım.Doktora gitmeyi ihmal etme sakın istemiyorsan alttan baktırmazsın ama bebeğinin sağlık durumunu ve haftasını mutlaka öğrenmelisin..

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKİM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------

fstone: 17 Ekim

Elover :30 Ekim

********KASIM*********

NAGİHAN : 4 Kasım

Dark:7 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NİNİK : 9 Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBİLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KİTTYCAT :21 Kasım

SARICİVCİV :23 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

KAMYAS

ÇİÇEKÇİK

FOREVER_14

NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus

oyacım canım çok mutlu oldum tebrik ederim çok güzel bi haber
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sagol tatlım amın
amin canım amiiiinnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amın bıtanem amın:Saruboceq::Saruboceq:

canım benım teşekkur ederım yok korkuyorum altdan baktırdmam zatemn.ama kan testındemı bakıyorlar kac haftalık oldugunu?ılgılendıyın ıcın coooooooooooooooooooook teşekkur ederım:1hug:

Oyacan buralardamsn?
Kasıkları ağrıyo demişsin o ağrı iki aylık olana kadar devam ediyo kuzum bebiş büyüdükçe yer yapıyo
annesinin karnında bu da sana ağrı olarak geri dönüyo hayatım, sakın korkma emi :dance::dance:

Oya cım kuzum niye alttan baksınlar ki
Hem baktın alttan bakıyolar istmedeğni sölersn ama doktora gitmemezlik etme
Ay çok sevndm yaaaaaa

günaydın millet...len tubiş kıızm daha yeni adet oldum ya hani bu ay erken gelmişti o dokuz kasımı sil anam sil....delikafadulden kasım olarak kalsın bişey yazma çünkü sana verebileceğim bi tariihim bile yok

Günaydınlar millet....Oyyy oyyy Hamişlerimiz ne kadarda artmış maşallah..
Darısı bizlere..Nasılsınız yavrular ne zamandır konuşamıyoruz ..

tatlımmmm günaydın nasılsın epeydir görüşemiyoruz özledim seni opuyorumnanaktan
bugün çok soğuk ya işe gelene kadar dondummmm :sinifsinif:
kış geldi artık kar da yağar :sinifsinif:

Yün kazak var ufo yanıyor yinede donuyorum..:kedi:Kütahyada Ne soğuk oluyor alıştımda ayaklarımda yün patik giydim =)) allahtan ayakkabılarımı çıkartacak bir durumum yok kafamçokkarıştı

Yün kazak var ufo yanıyor yinede donuyorum..:kedi:Kütahyada Ne soğuk oluyor alıştımda ayaklarımda yün patik giydim =)) allahtan ayakkabılarımı çıkartacak bir durumum yok kafamçokkarıştı

kütahyanın soğuğu başka yerlere benzemiyor öyle keskin bi ayaz oluyor ki yüzü uyuşuyor insanın hissetmiyorsun bazen, ellerin ayakların morarıyor.
tabi uzun süre dışarda kalmamak lazım Allah korusun donar insan kaydirigubbakcemile3

TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRR CANM :sm_cool:alkisalkisalkis SEVINDIM ALLH TAMMINI ERDIRSIN CANM BENDE BUGUN DOKTRA GTCEM BAKLIM KALP ATISINI NEYIM DUYRM SANRIM 5 HAFTASI BTTI
müroooo naber şekeeerrrrr sesin çıkmıyooorrrr
GUNAYDN CANM GECMİŞİ OKYRDUM

KıSLR ıŞıM VAR AZCIK ÖGLEDEN SONRA GıRRM OKıŞ GERCı 15,30 DA RANDVUM VAR DR. GÖRSRZ ANACIMMMMMMM ÖPRYRM SIZLERıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…