Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Günaydın herkese opuyorumnanaktan
oya cım tebrik ederimm :sm_cool:

bu sabah nalet bir güne uyandııımm resmen
bir bayan çantasını evde unuta bilir mi unuttuuuumm anahtarda çantamda mafoldumben

ama servisim var allahtan :gitme:

oda olmasa kalıcam kapıda evdede kimse yok mafoldumben

cannlarım günaydın....
allahtan sistemler düzeldide düzenli olarak giriş yapabilicem..
ee hayırlı haberler varmı??

oyacım çok tebrik ederim

günaydın kızlar, güzel bir gün, güzel bir hafta olsun inşallah..

benim olmadı.. tam gününde doğum günü hediyesi olarak regl oldum...

zaten bu ay artık hiçbir şey yapmayacağım ne ovulasyon testi, ne ateş ölçme ne de birşey. keyifsizim kolay kolay da düzelmem...

oyacım tebrik ederim canımmm...gözünaydın..allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah:)

canımmmmmm takma kafana sakın moralini de bozma gelecekse gelir bebiş boşveeerrrrrr o senin peşinden koşsun biraz da kaydirigubbakcemile3

canım öncelikle doğumgünün kutlu olsun...
şimdi ben sana üzülme dicem ama sen baştan düzelmem demişsin....
yooo olmaz öle şeeeeeee......
hadi bakalım topla kendini...
şu sümüklü veletler yüzünden şu düştüğümüz hallere bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eloveeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr doğum günün kutlu olsun tatlıımmmmmm

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

oooo caka yavrııııımmmm sen gelirmiydin kk yaa......
canım gözün adın öncelikle hayırlı olsun...
bende daha bi haber yokkkk....
bu ayın 8inde adet olmam gerekio tabi günüm şaşmazsa..
ama bende şimdiden bi bel ağrısı başladı sorma....
galiba zannedersem bu ay yine görücem kırmızı kartı((

canımmmmmm takma kafana sakın moralini de bozma gelecekse gelir bebiş boşveeerrrrrr o senin peşinden koşsun biraz da kaydirigubbakcemile3

canlarım güzel dilekleriniz için ikinize de çok teşekkür ederim.

böyle bir vurdumduymazlık, hissizlik çöktü üstüme. öylesine bakınıyorum etrafa içimden birşey yapmak gelmiyor. dediğiniz gibi vakti zamanı değilmiş. ben ne yaparsam yapayım yazılmış olan olacak. çok şükür ailemin, eşimin benim sağlımız yerinde, huzurlu, mutluyuz . bunlar da yeter :1hug:

isolde tatlışımmmmm günaydın
nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bitaneeemm günaydın...
napım canım yaaaa..
öle bekliom baaaakk..
pek umudum yok emmeee ynede bi umut iştte....
burdada hava acaip soğuk yaaa...sabah kar yağıodu sonra yagmura çevirdi..
şimid yağsammı yağmasammı die düşünüo galiba:)))

canım üzülme , hele böyle mutlu bir gününde canını sıkma. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşaallah yeni yaşın uğurlu ve bereketli gelsin.
Bebiş geleceği zamanı biliyordur sen üzme kendini. demekki şuanda şartlar tam olarak uygun değil. öyle düşün.
geç olsun da aman güç olmasın.bi arkadaşım 8 yıl tedavi görmüş. gitmediği doktor-hastane kalmamış.ankara-bursa-ist-eskişehir her yere gitmiş.
ve tamam artık olmayacak deyip tedaviyi bırakmışlar 4 ay sonra şiddetli kasık ve bel ağrısı yüzünden doktora gitmiş adet olmadım kist felan mı var diyerek bebiş var demiş doktor
Allahtan ümit kesilmez. inşaallah bizim bebişlerimizde gelir en yakın zamanda
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gelmemmi isoldecim ben hep burdayım hiç iyi günler geçiremiyorumda o yüzden keyifsizim yoksa takip ediyorum inşallah görmezsin kırmızıları hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

gelmemmi isoldecim ben hep burdayım hiç iyi günler geçiremiyorumda o yüzden keyifsizim yoksa takip ediyorum inşallah görmezsin kırmızıları hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

canımmm sen sıkma canını olan kötü olaylar için...
bebeğini ve eşini düşün:))

burasıda çok soğuk canım donuyorum ya :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kış geldi artık kar-soğuk başlar hepside iyiydi yazın sıcacıktı yer yer yerimseniben

as.semasu.as.

Günaydın canım ürünlerin geldimi

canımmmm günaydın üzüldüm ya bugün tatsız başlamış günün, hayırlısı canım. inşaallah güzel devam eder.opuyorumnanaktan
sipariş gelmedi artık umudumu da kestim zaten kaydirigubbakcemile3
gelse de bi anlamı kalmadı sipariş verenler almaktan vazgeçtiler gecikme olunca avondan almışlar bencer ürünleri ve iki günde gelmiş. o kadar ürünü napıcam bilmiyorum birde bi sürü borç :sinifsinif: akannehir

canımmm sen sıkma canını olan kötü olaylar için...
bebeğini ve eşini düşün:))

canım sıkmamaya çalışıyorumda işte kendiliğinden geliyo sıkıntı inana çok yoruldum bebeğimin sevincini bile yaşayamıyorum çok zor geçecek galiba bu 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…