Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

berbat bi duygu......
allahtan çalışıorumda 1 sene 3 ay sabrettim...

Benim kaynanam olacak şahsiyet zaten benimle oturmak istemiyor lülülülülülü
henüz sözlenmedik biz sevgilimle annem Kanser ya onun düzelmesini bekliyoruz anneciğim sağlığına kavuşsun güzel günler geçiricez inşallah

Burada ben inan mıyorum ama sevgilimin annesi oğlum sana güvenlikli bir sitede ev alalım güzel bir site olsun huzurlu olun ayçayla demiiiş bak bak baak laelaelaelaelae

amiiininşallah canımmm içimide rahatlattın valla.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haklısın valla canım..aslında bende tahammül edemiorum ama işi arsızlığa vurdum artık....
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır die avutuorum kendimi:))

ninoşla cosmonun patronları başında, çiğdemin de işyerini su basmış onunla uğraşıyor garibim.

kaydirigubbakcemile5 HERŞEY GÜZEL OLACAK DERLER :teselli:kaydirigubbakcemile5

cosmocum bişi sorucam canım senin kimyasal gebelikten sonra ilk adetin kaç gün sonra geldi hatırlıyomusun

bende iyiyim cosmocum 2 gün önce beyaz akıntım geldi yumurtladımmı acaba ya ama daha erken ayın 18 unda bebeği düşürmeye başlamıştım ben yaklaşık o günden sonra 13.gün falan oluyo beyaz yumurta akı gibi akıntım geleli

doktor bana 30 gün sonra gelebilir adetin 50 gün sonra da gelebilir demişti neye göre hesaplıcam acaba yumurtlamamı eğer akıntıya göreyse 13.gün yumurtladım hemde baya yoğun yapışkan geldi normalde daha önce böyle gelmezdi pek

Ay geÇmıŞe dalmıŞım kamyascım geldım
ben 30 mayısda adet oldum
ertesı ay 1 hazıran falandı tekrar adet oldum Çok bozulmadı adet dÜzenım yanı kuzu

Kamyascım bence yumurtlamışsın sen, kızların anlattığı belrtyle aynı belrtn
şu akıntı meselesi yani..
Ben hiç o akıntıyı görmedim belkide gece uykumda yumurtluyodum bilmiyom=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…