Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

İnşallaaaahh canım opuyorumnanaktan kalcak taaaa 9 ay sonra cıkıcak bak görürsün yerimseniben opuyorumnanaktan bizde gelip sevicez :asigim:

innnnnnnşallah kuşummm inşallah :Saruboceq:
gelin sevin anam zemuszemus
ağzından bal damlio yhaa opuyorumnanaktan

amiiiiiiiin kuşummmm amiiiinnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bidenemmmmmmmmmmmmm iyiyim kuşum...
bende seni çok özledimmm... nasıl gidio bakalım?
2 günün kalmış?

yarın doktora gidiyorum canım dua et olurmu pozitif çıksın
bu ayda negatif olursa zaten tedaviye ara vermeyi düşünüyoruz 2 ay yılbaşına kadar ara verelim diye konuştuk akşam kocişle
maddi-manevi çok yıprandık biraz toparlanalım istiyoruz
Rabbim yüzümüzü güldürsün :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah pozitif çıkar tatlımmmmm
hemen haber ver bizede...
güzel haberlerini bekliyoruz.
meleğin gelicek ve seninle kalıcak bu ay inşallah...

nabersiniz kızlar üff hava kötü dışarda benim işlerim çok ama çalışmak istemiyo canım üffffffffffffffffffffffff

inşallah pozitif çıkar tatlımmmmm
hemen haber ver bizede...
güzel haberlerini bekliyoruz.
meleğin gelicek ve seninle kalıcak bu ay inşallah...

inşaallah canımmmmmm,bu ay Rabbim bizlerin de yüzünü güldürsün. inşaallah üst kata çıkalım. kaydirigubbakcemile5
Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canııııııııııım bu durumunu bilmiyordum ama tubiloshh a da dedim inşallah en kısa sürede hamile kalırsın opuyorumnanaktan doğurursun bizde severiz bigün sana gelirim bigün tubiloshh a giderim :dance: ama sen kütahyadasın :1no2: neyse yaz tatiimi senin yanında geçiririm hihoyyytdelikafadulden

benim daha 8 günüm var :)
bebişim gelirse sürpriz yapıcak bana...
inşallah hepimizin melekleri gelir ve kalırlar annelerinin göbüşünde...

adet düzenlemek için yasmin kullanıyordum 3 aydır bitiyor çok şükür :)) ben azcık kurdele işlerimi yapayım kızlar görüşürüz..

hımm banada bı ara onu verdı ama bekrken hatta evlnnce onu dogum kontrl olrk kullnrssın cocuk ıstemyrsan demştı 2 ay içtim eşim sonra izin vermedı içmeme ilacı ıcersem duznlı glyrdu adetım ıcmezsem bozlyrdu son gttgm doktrum farlutal dıye bı ılc verdı adetım gecıkmlı glyrdu onla duzeldı sonra prgstanve folıc verdı 2 .ayımda hamıle kaldım

inşaallah beklerim her zaman kızlar
kütahyaya da beklerim maraşa da beklerim zemuszemus
bebiş olsun yeterki ben sevmeye getiririm sana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…