hadi hayrlısı canım semacım ınşallh bu ay olurda tutunur bebeşinyarın doktora gidiyorum canım dua et olurmu pozitif çıksın
bu ayda negatif olursa zaten tedaviye ara vermeyi düşünüyoruz 2 ay yılbaşına kadar ara verelim diye konuştuk akşam kocişle
maddi-manevi çok yıprandık biraz toparlanalım istiyoruz
rabbim yüzümüzü güldürsün :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
hg canm hyrdr canm nedeniyiyim canım nolsun işte akşam eşimle tartıştık bunun dışında iyiyim
ya sen nasılsın
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
as.semasu.as.+, Dark, kamyas+, tubiloshh+ KISLRR SESNZ NYE CIKMYR
len mürooo seni kim topiğin sorumluzsu yaptı leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnn...benim yokluğumdan istifade edip böle şeyler peşinde koşmak haaaaa delikafadulden sen ondan hiç çağırmıyorsun beni topiğe anlaşıldııııııı
selam millet nbrsiniz bakimm......müroooooooooooooooooo ateş tablon nerde len....puahhahaha
sema nbr görüşemiyoruz ne zamandır iyimisin...kamyas selam canım tubişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımbenim nbr
dark merhaabaaaaa livaza kızzzz kaçtın gittin buraya mı geldin be...ohhhhhhhhhhhhhh be rahatladımvalla herkese sölicek bi lafım oldu yaniiii özlemişim len sizi keratalar
önce sen kaçtın cano ben orda hayat hikayemi anlatım sen yoktunselam millet nbrsiniz bakimm......müroooooooooooooooooo ateş tablon nerde len....puahhahaha
sema nbr görüşemiyoruz ne zamandır iyimisin...kamyas selam canım tubişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımbenim nbr
dark merhaabaaaaa livaza kızzzz kaçtın gittin buraya mı geldin be...ohhhhhhhhhhhhhh be rahatladımvalla herkese sölicek bi lafım oldu yaniiii özlemişim len sizi keratalar
önce sen kaçtın cano ben orda hayat hikayemi anlatım sen yoktun
selam millet nbrsiniz bakimm......müroooooooooooooooooo ateş tablon nerde len....puahhahaha
semasu tesr yaptım mı
Sendenmı cıktı kısım o ses semadan cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?