Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hadi hayrlısı canım semacım ınşallh bu ay olurda tutunur bebeşin

iyiyim canım nolsun işte akşam eşimle tartıştık bunun dışında iyiyim
ya sen nasılsın
hg canm hyrdr canm neden

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
as.semasu.as.+, Dark, kamyas+, tubiloshh+ KISLRR SESNZ NYE CIKMYR

len mürooo seni kim topiğin sorumluzsu yaptı leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnn...benim yokluğumdan istifade edip böle şeyler peşinde koşmak haaaaa delikafadulden sen ondan hiç çağırmıyorsun beni topiğe anlaşıldııııııı

kızımımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim tabi ses çıkacak....sıkıyorsa çıkmasın vururum uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnn yaakarım bu topiği

selam millet nbrsiniz bakimm......müroooooooooooooooooo ateş tablon nerde len....puahhahaha

sema nbr görüşemiyoruz ne zamandır iyimisin...kamyas selam canım tubişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımbenim nbr
dark merhaabaaaaa livaza kızzzz kaçtın gittin buraya mı geldin be...ohhhhhhhhhhhhhh be rahatladımvalla herkese sölicek bi lafım oldu yaniiii özlemişim len sizi keratalar

leyyn onu ben uzuzn zamn önce yazdm günaydın beee seni nye cagrmıyım uyuz yoksunkı pıyasada işlerın var herl yada baska topiğe taklyrdun sen ordasındır dye düşünyrm

BABABABAB SEN NERELERDE GEZYRMUSSUN BAKALIM ONU GÖRMÜŞSÜN YENİ TOPİĞMİ ACTIN GENE BAKALIM UGRMSSN TABI BURALARA TABLO BITTI MERCİMEĞİN RESMLERİ BAŞLADI KISIM SEN UYU TOPİĞE UGRMASSAN TABİ BİLEMMESSİNdelikafadulden

önce sen kaçtın cano ben orda hayat hikayemi anlatım sen yoktun

evet ya görüşemiyoruz hiçççç :sinifsinif:
nasılsın canımmmm özledim seni opuyorumnanaktan

evet topigimizin sayın üyeleri ahtapot ninik geldi topik şenleniyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr
hepiimize yetişir canımm yaaaaa

LEN MÜRO GELıR GELMEZ KAŞICAM BAK SENı BıLESıN...ANAM DERCEYLE AARANDA ATRTIK ÖLE Bı DUYGUSAL BAĞ OLUŞMUŞTU Kı HıÇ ıHTıMAL VERMEDıM YANı...BU KEZBAN DEVAMLI ÖLÇÜYORDUR DEDıM delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…