Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

VAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ELOVER AVATAR KONUŞUYOR VALLA SÜPER....SEMACIM ıYıLıK ıŞTE NE OLSUN YA...SÜRÜNÜYORUZ ALLAHA ŞÜKÜRdelikafadulden SıZ NAPIYROSUNUZ...LıVAZA KIZ PATRON GELDı ACıL ÇIKIŞ YAPTIM NAPAYIM...AYRICA KıTTYı GÖREN VARMI YA NERDE BU KIZ

Kız o benım saĞ kolum lÜtfen ben vur dıyorum o ındırıyor...............

Dark okuma anm ya katıl kaynaŞalım bıraz....

Sema adet mı gecıktı...ne oluyor kımne yaptı ...ne oluyoruz uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

Ayrıvca Şu lısteyı bı getırın be....hadı topık sorunlusu rıca edıyorum bı el at...hadı be hacııı yap bı kıyak

hee bısı adam yerıne koymuyonuz yanı nıye konusmyonuz ses vermynuz dıyem sesnız cıkmıyor öle olsun bakalım bide söliyorkaydirigubbakcemile

Kız mÜro neden hıÇ puan vermıyorsun len bana
senın ateŞ tablonun kahrını en Çok ben Çektım bılmem farkındamısın

canım kity,civciv,çiçek yok nerdeler ya bende merak ediyorum kızları çok özledimmmmm gelsinler mafoldumben

doktor 5 kasım için randevu verdi tatlım kan testi yapılacak inş pozitif çıkar :Saruboceq:

saol yavruuuuuuuuuuuu...

ninooş sana ticker yapcam nan

kezban tablo gectı mercmegın resmı basladı kaydirigubbakcemile3
Kız o benİm saĞ kolum lÜtfen ben vur dİyorum o İndİrİyor...............

Dark okuma anm ya katıl kaynaŞalım bİraz....
o kim oluyr kıs sağ kolun

semacımmmm inşallah bebegin seninledir tabbbbbiiiiiiiiiii bizimlede teyzeleriyle:ecrin_bebek: allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…