Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

mürocum iyi olur ya sonra inş olmazda bişey olunca üzüleceğine hiç olmazsa baştan tedbirini almak daha iyi
dinlenirsin biraz evde iyi olur senin için
borç,maddi sıkıntı hepimizde de var ama sağlık daha önemli. en başta o olmalı ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum.inş bişey olmaz canım. dikkat et kendine ve bebişe opuyorumnanaktan

ben bişey paylaşmak istiyorum sizinle opuyorumnanaktan

Sizi çok sevdim :asigim:
ve sizinle böyle konuşunca okadar çok mutlu oluyorum kii opuyorumnanaktan:1hug:

içim kıpır kıpır oluyor soru soruyorum cvp veriyorsunuz yazdıklarıma yorum yapıp cvp veriyorsunuz kaale alınmak hoşuma gidiyor Şenizopuyorumnanaktan

bunu şey etmek istedim zemuszemusa.s.

bide sözlensem ilk buraya gelip yazıcam valla hihoyyyt zemuszemus

bitanem bende seni sefiooommmmm Şeniz
canım biz burda bi aile gibi olduk, sevincimizi,üzüntümüzü,stresimiz-sıkıntımız ne varsa burda paylaşıyoruz. bazen gülüyoruz hep birlikte,bazen ağlıyoruz.
ama en güzeli ne biliyormusun sıkıntını unutuyorsun burda, sevincin katlanıyor paylaşınca
iyiki varsınız kızlar, iyiki bu topik var
Allah muhabbetimizi, dostluğumuzu bozmasın :Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:1hug: :1hug: :1hug:

selam kızlarrrr
semacım çok üzüldüm canım ama sakın kendini üzme demekki zamanı değilmiş daha annesi bebeğin zamanı bekliyo en önemlisi sağlıklı olması
vee kafaya takmıcazzzzzzzzzzz

Amiiiinnn
DUYGULANDIM YAAA:gitme:

Aman da amann canım benm ya
Bu topic hakkaten iyiki var
Ahhhh ahhhh az mı kahrımı çekti arkadaşlar

Şeniz opuyorumnanaktan :asigim:Şeniz:1hug:

cosmi canım ya sağolun sizin desteğiniz olmasa bu kadar kolay toparlanamazdım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 Şeniz
üzülmek bişey değiştirmeyecek dün birden sonucu alınca duygulandık karı-koca sarılıp ağlaştık görenler pek bi üzüldü halimize yarım saat sonra hiç bişey olmamış gibi ikimizde işimizin başına dönüp çalışmaya devam ettik
bazen neşe bazen keder hayat böyle geçip gidiyor canım hayırlısı olsun
Rabbim hepimize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

bende cok analtınca herseyımı kıcımı basımın agrdıgını bu sefr kıslrda rahat bırak azcık diyorlar tablndan fıln bıktık dıyorlarkaydirigubbakcemile3 ayca sen bu yönlernınıde bılyrmusun:roflol:

Kıyamam benim canıma ya ben azmı ağladım böle sanki
Ahhh ahhh çekilenler sana kar kalıyo hayatım bak rabbim nasip ediyo ama sabretmek tevekkül etmek gerekiyo
Vakti zmanı var işte ama şimdilik bu heycanlı yüreklerimiz dinlemiyo zamanı falan

Hepimiz diyosak doğruluk payımız var dmekki tatlım biz senin iyiliği için diyoz kızma bize sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…