Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kaydirigubbakcemile3 olsun yinede onlarsız olmaz alkisalkisalkis:içelim: :roflol:

SELAM MıLEET NBRSıNıZ LNE
YA BAKTIMDA BENSıZ HıÇ TADI YOK BURALARIN BE
NERDEEEE O ESKı GÜNLER delikafadulden YANı SıZ SÖLEMESENıZ BıLE BEN BELıRTEYıM ıSTEDıM ARAKADAŞLAR...BENıM OLMAMAM BÜYÜK KAYIP BıLMEM FARKINDA MSINIZ...

LEN BAKKKKKKK ALMAYIM FAÇANI AŞŞAYAAAAAA ONA GÖRREEE...
COSMOOOOO HADİ KABUL ET AMA TAMAM BENSİZ BURASI TABİKİ OLAMZBU BİR GERÇEK AMA SEN VE BEN AYRILMAZ BİR BÜTÜNÜZ BEBEĞİMMM...Şeniz BU DA BİR GERÇEK...BENSİZ SENİ DÜŞÜNEMİYORUM

Ayy Çok Özledım onu ya
akŞamları aÇamıyorum ya ondangÖrÜŞemıyorum onunla...len Şu ÇÖm tub anerde onun kafasını kırıcam...eŞŞek kaal ıya ınsan bı haber verır yanıı...

Bak bak bak özrü kabahatinden büyük hanımın allahımakannehir
HE yani sensiz beni düşünemiyonn ama bensiz sen oluyo yani... delikafadulden

TIKANMADIM KIZIM NıYE TIKANAYIM...KUZU SENıN KıMYAN BOZULDU FARKINDAMMISIN...HAMıLELıK SENı HANIM HANIMCIK BıŞEY YAPTI LENdelikafadulden HANı BEN USLU DURAYIM ÇOCUĞUMDA ÖLE BıŞEY OLSUN DıYORSAN EĞR TUTMAZ BAK SÖLEYıM...SENıN GENıNDE KANINDA VAR YARAMAZLIK NE KADAR USLU DURURSAN DUR ÇEKECEK ....PUHAHAHAAAAA delikafadulden YANLIZ SANA BıŞEY SÖLEYıMMı..SENıN KIZIN OLUCAK SANKıM
ŞUAN ıÇıMDEN ÖLE GEÇTı

Ayyyyyyyyyyyyy bu ardaa bugÜn salonun perdelerı yıkanıcak ÜtÜlenıcek...pancereler sılıncek yandım kızım ben ya..anam aĞlıycak yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…