Hadi şimdi hep birlikte !

napıyosunuz kızlar benim iyi gidiyo gayet demin eve geldim bi saat yürüdüm şimdi ara öğün yaptım

Cok sevindim canim benimde harika gidiyo gun gecikce alisiyorum zaten daha kolay oluyo. Ve hep kendime ben zayiflayacagim diye hatirlatiyorum :)

7-8 ayda 20 kilo vermis bi insan olarak desteklerimi iletmek istedim :)
Hersey once goruntunun de yani sira insan ciddi anlamda hafifliyor. Sabah uyanisi,yataktan kalkisi, nefes alisi dahi degisiyor. Bu yuzden asla vazgecmeyin. Saglik beslenmek olsun hayatinizda, diyet degil. Cunku her 'diyet' in bir sonu olur...
Sonucta evlilik sonrasi kilo alinabiliyor bi arada olup keyifli vakit gecirip yiyorsunuz farketmeden herseyi. Hadi evimizde film izleyelim diyorsun misirlar patliyor caylar kolalar biskuviler hoop cikiveriyor :) E sonrasinda hamilelik var... Var da var yani. Saglikli beslenip gunde 1 saat tempolu yuruyerek cokta guzel ve kalici kilo vereceginize inaniyorum cunku bende boyle baslamistim.
Herseyden once kendi sagliginiz ve kendi gozunuze daha guzel gorunmek icin asla vazgecmeyin. Basarilar diliyorum,sevgiler... :KK200:

7-8 ayda 20 kilo vermis bi insan olarak desteklerimi iletmek istedim :)
Hersey once goruntunun de yani sira insan ciddi anlamda hafifliyor. Sabah uyanisi,yataktan kalkisi, nefes alisi dahi degisiyor. Bu yuzden asla vazgecmeyin. Saglik beslenmek olsun hayatinizda, diyet degil. Cunku her 'diyet' in bir sonu olur...
Sonucta evlilik sonrasi kilo alinabiliyor bi arada olup keyifli vakit gecirip yiyorsunuz farketmeden herseyi. Hadi evimizde film izleyelim diyorsun misirlar patliyor caylar kolalar biskuviler hoop cikiveriyor :) E sonrasinda hamilelik var... Var da var yani. Saglikli beslenip gunde 1 saat tempolu yuruyerek cokta guzel ve kalici kilo vereceginize inaniyorum cunku bende boyle baslamistim.
Herseyden once kendi sagliginiz ve kendi gozunuze daha guzel gorunmek icin asla vazgecmeyin. Basarilar diliyorum,sevgiler... :KK200:

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. zamaninda 2 ayda 15 kilo vererek(hemde sadece yagdan ve saglikli sekilde) basarmistim aslinda. Ama sonra emeklerimi cope atan kendim oldum. Yine kendimle basbasayim. Bu kilolari ben aldim o yuzden verirkende yalnizim. 3 ay sonra ablamin dugunu var. gecen yil nisaninda cok kiloluydum herkes kilomla ilgili birsey soyluyordu. Dusunun gecen yazdan beri tamam bugun diye diye bu zamanlara geldim. Gonlumden gecen insallah 3 ayda saglikli bir sekilde 15-20 kilo vermek. Imkansiz degil. Ama bana kilolusun ayy hale bak diyen insanlari sasirtmak istiyorum. Fakat en basta bunu kendim icin yapacagim.

Back
X