neden ekmek yok sabah? güzel olmuş şimdilik :)
bak tatlım biraz sert konuşsam senle iyi olacak sanırım yoksa akıllanmayacaksın anlaşıldı çok kızıyorum ben sana sürekli bir kaçamak halindesin o yiyecekleri tabii yiyeceksin ben sana gitte ömür boyu uzak kal demiyorum ama sen sürekli hayatında tutuyorsun onları bu şartlar altında nasıl kilo vereceksin sen nasıl hedefine yürüyeceksin böyle bir yandan abartıp bir yandan ceza vermek ne kadar mantıklı ne kadar güzel olabilir ki artık bir düzene koy şu menüleri çok düzensiz dengesiz besleniyorsun bu yüzden hani senin hedefin vardı hani o kadının dedikleri kulaklarından silinmeyecekti ne çabuk unuttun o kadının dediklerini seni rezil edişini söyle bana ne zaman unuttunda rahat rahat yedin o yiyecekleri öyle hiç mi içinden geçmedi hiç mi için sızlamadı Beyzam neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun neden içindeki o zayıf Beyzayı dahada derine gömmek için çabalıyorsun bu menüler böyle devam etmeyecek tependeyim sürekli uyarırım peşini bırakmam bunu unutma ben senin zayıflaman için ne gerekiyorsa yaparım lafımıda esirgemem anladın mı beni seni çok seviyorum ve herşeyin güzel olmasını istiyorum!
başarısızlık yok unut o kelimeyiO kadar haklisin kiii 1 den fazla begenme secenegi olsa defalarca begenicem seni.... dun bile soyledikleri aklimdaydi ama basarisizlik ruhuma işlemiş sanki. Bunu asacagim sana ve kendime söz veriyorum. kulagimi cekmen iyi oldu:)
Dun butun gun hafifligin ustune aksam yediklerim hic olmadi zaten agirlastim. saglikli yasamayi ogrenicem Mahperim
Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım..
ekmek yemeyebilirsin ama ekmek yerine farklı besinler olmalı dimi eksik oluyor kahvaltı o zaman şöyle yapalım karatay usulü olsun kahvaltı gerisi normal gitsin kahvaltın çok doyurucu olur böylelikle sonra zayıf kalıyor menü :)Bayrama ragmen bozmayacagim saglikli beslenmeye devam edecegim. Söz inşallah canımmmm:) zayifladigima şahit olacaksın söz..
Esim light ekmek almış buzluga kaldırdım. Ne zaman yemek istersem çıkarırım ama iki gündür ekmeksiz yiyorum daha iyi sanki..
Farkettim ki unlu mamuller yemek bas ağrısı ve dönmesi yapıyor bende..
ekmek yemeyebilirsin ama ekmek yerine farklı besinler olmalı dimi eksik oluyor kahvaltı o zaman şöyle yapalım karatay usulü olsun kahvaltı gerisi normal gitsin kahvaltın çok doyurucu olur böylelikle sonra zayıf kalıyor menü :)
sarma 4-5 tane olabilirdi :) şu anlık süper gidiyorsun sakın sakın sakın bozmak yokÖğle
1 kepce et haslama
1 kase yogurt
1 küçük yaprak sarma
sarma 4-5 tane olabilirdi :) şu anlık süper gidiyorsun sakın sakın sakın bozmak yok
ev işi gibi spor mu var kız her yerin ayrı hareket ediyorBozmayacagim canim söz. Şimdi butun koltuk sandalyeleri siliyorum spor niyetine geçti:) ter icinde kaldım.
ev işi gibi spor mu var kız her yerin ayrı hareket ediyorişten sonra dinlenir bir sütlü kahve içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?