Hadi Yeniden

Sabah
Omlet
2 zeytin
1 kk peynir
Salatalik domates maydanoz
Siyah çay

Ogle
1.5 tavuk but
Yogurtlu semizotu

Ara
Ceyrek mevlana sekeri
Görümceme yardım ederken bir tane sarma pismemis:)

Gunaydin günlüğüm:)
Dun aksam doğum günü vardı
Bende aksam yemeğini tadımlık orda yerim diye hesapladim ama sohbet muhabbet derken ben biraz abarttim yeme olayını
Pasta Börek sarma makarna salatasi hepsinden yedim bugün ona göre cezalıyım.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalik maydanoz

bak tatlım biraz sert konuşsam senle iyi olacak sanırım yoksa akıllanmayacaksın anlaşıldı çok kızıyorum ben sana sürekli bir kaçamak halindesin o yiyecekleri tabii yiyeceksin ben sana gitte ömür boyu uzak kal demiyorum ama sen sürekli hayatında tutuyorsun onları bu şartlar altında nasıl kilo vereceksin sen nasıl hedefine yürüyeceksin böyle bir yandan abartıp bir yandan ceza vermek ne kadar mantıklı ne kadar güzel olabilir ki artık bir düzene koy şu menüleri çok düzensiz dengesiz besleniyorsun bu yüzden hani senin hedefin vardı hani o kadının dedikleri kulaklarından silinmeyecekti ne çabuk unuttun o kadının dediklerini seni rezil edişini söyle bana ne zaman unuttunda rahat rahat yedin o yiyecekleri öyle hiç mi içinden geçmedi hiç mi için sızlamadı Beyzam neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun neden içindeki o zayıf Beyzayı dahada derine gömmek için çabalıyorsun bu menüler böyle devam etmeyecek tependeyim sürekli uyarırım peşini bırakmam bunu unutma ben senin zayıflaman için ne gerekiyorsa yaparım lafımıda esirgemem anladın mı beni seni çok seviyorum ve herşeyin güzel olmasını istiyorum!

O kadar haklisin kiii 1 den fazla begenme secenegi olsa defalarca begenicem seni.... dun bile soyledikleri aklimdaydi ama basarisizlik ruhuma işlemiş sanki. Bunu asacagim sana ve kendime söz veriyorum. kulagimi cekmen iyi oldu:)
Dun butun gun hafifligin ustune aksam yediklerim hic olmadi zaten agirlastim. saglikli yasamayi ogrenicem Mahperim
Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım..

başarısızlık yok unut o kelimeyi bizim sözlüğümüzde yalnızca BAŞARI var diğeri yok şimdi unutalım şu menüleride önümüze bakalım bak bir kaçamak daha görürsem şu günlerde bozuşuruz bir süre kaçamak yok kesinlikle sakıncalı yiyecek yemek yok ondan sonra ara ara devam yemeye tamam mı hayatım hadi zayıflamaya devam göster ne kadar güçlü olduğunu bana

Bayrama ragmen bozmayacagim saglikli beslenmeye devam edecegim. Söz inşallah canımmmm:) zayifladigima şahit olacaksın söz..
Esim light ekmek almış buzluga kaldırdım. Ne zaman yemek istersem çıkarırım ama iki gündür ekmeksiz yiyorum daha iyi sanki..
Farkettim ki unlu mamuller yemek bas ağrısı ve dönmesi yapıyor bende..

ekmek yemeyebilirsin ama ekmek yerine farklı besinler olmalı dimi eksik oluyor kahvaltı o zaman şöyle yapalım karatay usulü olsun kahvaltı gerisi normal gitsin kahvaltın çok doyurucu olur böylelikle sonra zayıf kalıyor menü :)

Anladim ben seni Akşam menülerine ozellikle daha çok dikkat edecegim.. aksamlari kendimi kontrol altına almam cok zor oluyor malesef ama başaracağım başaracağım başka yolu yok:)

Bayram temizligine start verdim bugun salon koltuklari silinecek
yemek masasi sandalyeleri silinecek
Çocuk odası sandalyeleri silinecek.
oturma odası koltuktari silinecek
bakalim bu kadarla kalmam inşallah baska birseylerde yapmak istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…