Hadi Yeniden

Nihayet tüm silme isleri bitti. Bende bittim tek sey yapacak halde kalmadi.

Aksam menüsü
4 yaprak sarma
Soganli omlet
Yarım kase yogurt

kolay gelsin sana canım o zaman hadi işinin başına bekleme beklersen oturur kalırsın kendimden biliyorum ay 2 dk oturayım diyorum bir bakıyorum yarım saat geçmiş

Savsaklamadan bitirdim cok şükür tatlim bende bazen öyle oluyorum malesef:))

Ara ogun yapmadim firsat olmadı. Kendimi gayrete getirdim. Yemekte biraz guc verdi galiba:)) Simdi salonun perdesini makineye atip camini sileyim sonrasi bu aksam kayinvalidede olucam ama ciss yemek yok kucuk bir ara ogun ve cay kahve olur ancak..

bu akşamı atlatacaksın sözün var bana unutma elini her uzattığında aklına geleyim çok kızarım eğer bir kaçamak görürsem burada

Kac kilo vermeyi hedefliyorsunuz benim 8 aylik bebegim var 10 kilo fazlam var emziriyorum 17 kilo almistim hamilelik doneminde 10 u gitti aslinda ama hamile kaldigimdada fit degildim pek o yuzden 10 kiloyu gozden çıkardım yediklerine baktimda maşallah boyle devam edersen umut vaadettin bana keşke bende o kadar yiyebilsem

Allah bağışlasin canim. 95.6 kilo olarak başladım kacamak yaptim cok o yüzden veremedim ama insallah artik sonuc gormek icin cabalayacagim..
Guzel vermissin 10 kilo guzel bir rakam doğum sonrası için 8 ay icinde almayip ustune bide vermen daha da harika.. ben lahusalik döneminde verdigimi emzirirken yine almıştım. Dikkatli davranmakla cok iyi ediyorsun. Kilom kac bu arada canım?

Bu arada ben 70 kilo olmak istiyorum.. en azından 1.68 boya cok kötü durmaz diye düşünüyorum.. simdilik düşüncem böyle :)

Evet cok güzel gecti bugünüm. Suan acliktan midem guruldasa da mutluyum:)

Canim boyum 1.60 suan 66 kiloyum 56 falan opmak istiyorum ebvlendigimde 52 kiloydum

Canim boyum 1.60 suan 66 kiloyum 56 falan opmak istiyorum ebvlendigimde 52 kiloydum

Eger hala emziriyorsan biraz yemegine dikkat ederek biraz hareketini arttirarak hizls kilo verirsin canim degerlendir bu durumu bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…