Hadi Yeniden

Dun kv lerde cay hazirlarken parmağımı cok derin kestim simdi 5 tane yara bandi ile ancak kanını durdurdum. O yuzden bugun kuru isler seçicem.
Salon cam ve perdesi tamam
Salon dip bucak supurulup silinecek
Gümüşlük ve konsol ic dış temizlenecek
Cekmeceleri silinip duzenlenecek
Yatak odasi cami temizlenecek
Perdesi yikanacak
Arada yemek ev duzenlemeyi saymıyorum daha onlar hergun var
Oy oy oy:))

ohh be dünü atlatmışsın çok şükür daha çok günler atlatacaksın bir süre tamam mı
sabah güzel başlamışsın devamıda güzel olur inşallah geçmiş olsun canım bu arada

ohh be dünü atlatmışsın çok şükür daha çok günler atlatacaksın bir süre tamam mı
sabah güzel başlamışsın devamıda güzel olur inşallah geçmiş olsun canım bu arada

Teşekkür ederim Mahperi'm. Devami da guzel olacak insallah tartidan uzak durmak beni motive ediyor

Ogle istedigim gibi olmadi. Kayinvalidemlerde:
Yarim tabak makarna
Yarim tabak etli sebzeli yemek
1 kase cacık

Ara öğün
çayın yanında 1 bayramlik çikolata ben baska bir adi var mi bilmedigimden böyle tarif ediyorum:)

Kahvaltı
2 ince dilim sucuklu yumurta
1 silme yemek kaşığı tulum peynirli lor
2 zeytin
Cay

Oglen yemegim hazır ama onlari aksam yicem bugün farklilik olsun
4 y.k corn flakes
2 y.k yulaf ezmesi
Yarim elma
Tarçın
Süt

Ara öğünüm çok tuhaf oldu

3 küçük parca göğüs ızgara
2 ızgara yeşil biber
Yarim izgara domates
3 kasik makarna

Kayinvalidem yapmis bende o an mis gibi kokunca yedim

Aksam
Tas kebabı
Salata
Yoğurt

o an mis gibi koktu sende yedin öyle mi Mahperi bana kızar Mahperi görünce delirir demedin öyle mi canın çeksede bazen geri çevirmeyi bileceksin kuzum sözün var lütfen söz verildimi tutulmalı senin iyiliğin için tutmak zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…