Hadise makyajsız haliyle çok şaşırttı!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Milliyet'in haberine göre yeni albümünü piyasaya sürme hazırlığında olan Hadise, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla hayranlarını şaşırttı.

Kız kardeşinin doğum gününü kutlayan Hadise, makyajsız halde çekilen fotoğrafını Instagram hesabına koydu.

malesef kendisinin sesi de yok. bi kez konserine gitme.sanssizligim oldu. kacacak delik aradik ses gelmesin diye. herkes ciplak.beklerken giyinikte cikinca e ses de yok tipis tipis yollandi millet. skandal bi konserdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ona sinir oluşum, her konserinde özellikle biryerlerini göstermeye çabalamasından.Hayır şarkıcısın, elbette dekolteni, modern tarz kıyafetlerini giy çık, olay şov zaten kabul tamam ama neden böylesine ucuzca bariz popo falan göstermeler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadise de ses olmadığını ben Eurovisiona katıldığında anlamıştım zaten :) hastayım falan yalandı ve vokalisti olmasaydı iyice rezil olacaktık. Ama ben Hadiseyi sahne dışında çok sempatik ve doğal buluyorum

Özgüveni olmasın bunun ya gözümüzün gönlümüzün içine etti hiç beğenmediğim tip fakiri kadın aynı zamanda seste yok,işi gücü açmak

Valla ben abarttiginizi ya da cirkin kadin gormediginizi dusunuyorum.
Cogu unlu makyajsiz gayet siradan zaten cirkinlik baska bi'sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…