Hadsiz Akraba

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Sinirden çatlayacağım 1 haftadır az kaldı.

Bir ara sevgilim ile sosyal medyaya resim koymuştum. Hani sarmaş dolaş da değil. Klasik bir resim, yan yana. Asker arkadaştan hallice. Normal bir arkadaş gibi duran resim. Bunu gören dayım gitmiş anneme, sabahvesen'i nişanlamışsınız hayırlısı olsun demiş.

Ben nişanlanmışım haberim dahi yok nişanlı diye bir şey de yok ortada. Hani ortada nişanlı da yok. Annem de bundan mütevelli triplerde. Konuşmuyor benimle.

İşin komik yanı daha önce babamın akrabası bir oğlan ile konuşuyordum ben annem bunu öğrendi. Sırf babam ile annem ayrı diye ve babamın akrabası diye istemedi çocuğu. Konuşursan hakkımı helal etmem falan dedi.

Israr ile o ara sevgilim olan çocuğun o görüşmemi istemediği kişi olduğunu söylüyor. Kuzene ikisinin de resmini attım halen annem ikisi de aynı kişi diyor. Delireceğim az kaldı. Anneme mi kızsam, dayıma mı ağzımı açıp sinirimi mi boşaltsam bilemedim. 15 günü geçti konuşmuyoruz annem ile konuşmayacağım da o adım atmadıktan sonra inadım inat.

Ahahhaa sabah sabah guldum. Hayir niye guldum aynisini bende yasadim. Bir arkadasimla okul çıkışı yuruyorduk. Bir akraba gormus beni. Hayirli olsun kizinizi nisanlamissiniz demis. Tabi babam sok. Sonrasi olaylar olaylar. Ama ben cirkef oldugum icin kizin sosyal medyadaki sevgilisiyle yiyisen pozlarini gostermistim adama. Hayiridr kizin balayinda galiba diye. Gorusmuyoruz artik ailecek.

ohaaa dfdgffdfdfdf

Ohh iyi yapmışsın canım. Denk gelirsek ben de dayıma lafımı sokacağım.

ne değişiksiniz ya bide aynı ev içinde 15 gün nasıl konuşmadan duruyosunuz annende çocuk gibi

aynı evde değiliz. ben babam ile yaşıyorum. Annem de sözde bana küs iken yeğenleri ile bir güzel tatile gidip eğlendi.

Annene kiz bence. Dayi dis kapinin mandali da annen agzinin payini verememis mi. Bir de ustune küsüyor. Hatasini anlasin da artik arkanda dursun.

Dayı teyze emice ne gezer listenizde:)

Akılsız kafam ne demeye silmediysem. Bu olaydan sonra sildim.

Annene kiz bence. Dayi dis kapinin mandali da annen agzinin payini verememis mi. Bir de ustune küsüyor. Hatasini anlasin da artik arkanda dursun.

Konuşmuyorum umarım anlar hatasını. anneme göre kardeşleri dış kapının mandalı değil ne yazık ki. Karışmaya hakları var ona göre ki bana göre asla kabul edilebilir birşey değil

Çok beğendim

Sabaha kdr güleceğim olay bu bence arkadaştan esinlen ve yap hemen bu taktik gayet güzel :)

"Elalem ne der" kısmındaki elalem

klasik akrabanın laf sokma sanatı bu her halde, kızını erkekle gördüm demiyorlar da nişanlanmış hayırlı olsun diyorlar ay bizim türk milleti bir alem ya. dedikodu mahiyetinde anlamasınlar diye her olayımız trajikomik valla. sallama milletin işi gücü yok belli ki sıyırmışlıklarını böyle gidermeye çalışıyorlar.

kime ne ki canım 24 yaşında üniversite mezunu genç bir kızım elbet benim de hayatımda birileri olacak. Rahibe olacak halim yok ya

Şu akrabalar neden başkalarının çocuklarını bu kadar sahiplenir ve patavatsızca konuşur anlamıyorum.
Annelerin de kızlarını paylaşamayan halleri var ama bazen abartıyorlar. Benim de annem buna benzer bişey yapmıştı babama şikayet ki babam çok sertti bu konularda , sonra annem özür diledi.

eee işte bizler haddimiz olmayan konulara salça olmayı çok severiz :) karışamazlar tabi

Maalesef öyle canım.

ben babama söylesem direk babam ağzıma tükürür sen o çocukla nereden tanışıyorsun diye ve dayımlar ile görüştüğümü bilmiyor babam. ayrılar çnkü annem ile ortalığı daha fazla karıştırmak istemiyorum

15 gün mü? Sosyal medya hesabımda asla ne komşu ne akraba barındırırım nişanlı olmama rağmen. Onlara ne ben nereye gittim naptım? Hepsi engellidir sadece arkadaşlarım vardır. En baş hata burda bence. Silin gitsin, engelleyin, kapattım kullanmıyorum dersiniz.

O zaman annenin iyi karşılamasını dileyeceksin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…