- 20 Ağustos 2016
- 247
- 233
- 103
- 28
- Konu Sahibi Kadifepembe
-
Evet siz onermistiniz Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten iyi geliyor çok :)İyi hissetmek kitabıda çok etkili.depresyona daha çok değinmiş bir kitap.seninle daha önce konuşmuştuk canım bu kitapları önermiştim :)
Çok sevindim :) anksiyete korkularının beyninin oyunu olduğunu aklından çıkarma canım. Öyle saçma şeylerden korkutur ki sen bile şaşırırsın :) ben eşyalardan korktuğumu bilirim :)Evet siz onermistiniz Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten iyi geliyor çok :)
Çok haklısınız, aynen de öyle oluyor :) Ciddiye almamaya, üstüne düşünmemeye çalışıyorum korkularımın :) Tekrar cook teşekkürler :)Çok sevindim :) anksiyete korkularının beyninin oyunu olduğunu aklından çıkarma canım. Öyle saçma şeylerden korkutur ki sen bile şaşırırsın :) ben eşyalardan korktuğumu bilirim :)
hiç korkmayın, ilaçlarla beraber o his gidiyor, bizzat yaşadım evet kaygilandirici bisey ama bunu beyninizin bi oyunu olarak görün, aslında yabancılaşma falan yok sadece beyniniz oyle algılamaniza neden oluyor.BU rüyada olma hissi beni çok korkutuyor.Derealizasyon hep benimle kalacak diye korkuyorum
Çok teşekkür ederim..Böyle hissettiğimde bu söylediklerinizi hatırlamaya çalışacağım.Allah razı olsun sizlerdenhiç korkmayın, ilaçlarla beraber o his gidiyor, bizzat yaşadım evet kaygilandirici bisey ama bunu beyninizin bi oyunu olarak görün, aslında yabancılaşma falan yok sadece beyniniz oyle algılamaniza neden oluyor.
Sorum şudur.Sizce bu anksiyetenin genel özelliği mi?Normal mi?Yoksa gerçekten bipolar ya da borderline gibi bir hastalık habercisi mi?
Teşekkür ediyorum hepinize şimdiden
Çok teşekkür ederim kendime olumlamalar yapıyorum ama yine de zorlanıyorumKorkma canım. Evet o da anksiyetenin bir özelliği. Böyle anlarda kalkıp elini yüzünü yıkamanı ve birkaç gevşeme egzersizi yapmanı tavsiye ederim. Faydası olacaktır.
Zaten öyle oluyor.Okuduğum bir kaç belirtiyi hemen hissettiriyor :) inşallah geçecekBu kesinlikle anksiyetenin bi özelliği. Zaten bipolar olsaydınız bipolar oldugunuza inanmaz, inkar eder ve cok baska turlu belirtiler olurdu şimdi o belirtileri yazmıyorum beyniniz hemen kapıp birini yaşıyormuş gibi hissettirendir size :) O iç sıkıntısı bana da geliyor va 3 4 dakika değil 3 4 gün kaldığı oluyor. Çok kötü oluyorum, yaşadığım andan kopuyorum sanki ama geçiyor bi şekilde. Umarım sıkıntılarımız azalır bir şekilde..
İnşallah canım.Ben bugün kontrole gittim.2 ay daha kullanıp bırakacağım inşallah,iyiye doğru gidiyormuşum :) İnşallah hepimiz kurtulacağız birbirimize destek olalımBende de yaygın anksiyete bozukluğu var. Daha bugün teşhis konuldu doktor ilaçlar yazdı en az bir sene kullanıcakmışım. İnşallah düzeliriz ve kurtuluruz bu sıkıntılardan
2 ay sonra toplamda ne kadar süredir kullanıyor olacaksın ilacı canım? :)İnşallah canım.Ben bugün kontrole gittim.2 ay daha kullanıp bırakacağım inşallah,iyiye doğru gidiyormuşum :) İnşallah hepimiz kurtulacağız birbirimize destek olalım
Çok sevindim senin adına :) benim de 9 ay oluyor , bir yılı geçecek heralde benim :) inşallah iyilesebilirim bende5 ay kuzum
Hiç belli olmaz kuzum belki ben de daha uzun kullanırım.Çok sevindim senin adına :) benim de 9 ay oluyor , bir yılı geçecek heralde benim :) inşallah iyilesebilirim bende
Daha fazlasini yasıyorum. Yaklasik 7 yildir anksiyete bozuklugu yaşıyorum .kontrol altina aliyorum ama surekli sekil degistiriyor. Mide kismimda kendimi kastigim icinmidir nedir cok agri oluyo .nefes daralmalarim .huzursuz bacaklarim .bas karıncalanma surekli kötüyü düşünme . Bir sürü. Göğsümde ağrı çarpıntı ekstrasistol . Vs.cok yaşıyorum bunlarıMerhabalar
Ben de 9 aydır anksiyete ile savaşıyorum 3 kere çarpıntımdan acillikoldum. Şimdi çarpıntım yok ama günde en az 10 kez göğsümde kısa süreli ağrı oluyo anksiyeeteden olurmuş ama hep korkuyorum. Bunu yaşayan va mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?