Hafif kadinlara benzetildim

Hafif kadın nedir. Bilen bana da söylesin.

Reactions: Tzk
Bence sizi çok kiskanmiş ve biranda sacmalamiş..eğer gonlunuzu onarabilirse affedin

Kıskanç mıdır, kompleksli midir nedir bir garip bir şey..

Reactions: Tzk
Ben de oyle dusundum dunden beri ozur diliyor herkesinki gibi olmus basit olmus demek istedim diyor
Yok o dediği o demek değil canım o kadar da saf sanmasın yani karşındakini, ama enteresan şekilde erkekler en çok hafif diye tabir ettikleri kadınlardan etkilenirler. Bence saçınızı fazla beğenmiş

Yontulmamış adam onu sen yontacaksın sabırlı sabırlı ağlamakla.bu iş çözülmez

Eşlerine hakaret eden sayan.söven,şiddet uygulayan bir sürü adam.Hafif olan kadınlar....Ne kadar ayıp,kırıcı,yıpratıcı çok üzüldüm böyle bir duruma maruz kalışınıza.Umarım doğru karar verecek gücünüz olur.

Eşimin telefony çok çaldığı için kız arkadaşım yanımda o ne be kar.hne telefonu gbi zır zır çalıyor demişdi. eşim kızardı ama güldük geçdi. Sonra yalnızken alındın ı dedim yooo dedi. Rahat biri yani .hatırladım sadece

O zaman hepimiz hafifiz! Hafiflik veya ağırlık allahın kılıyla oluyorsa beyin taşımaya lüzüm yok o zaman? Çok ucuz bie cümle kurmuş ama kendisi basitleşmiş emin olun. Herkesin içinde yapmış oşması da düşündürücü. Terbiyesizmi desemm baikalarına yaranmayı seviyor mu deseemmm.. nerde yetişmiş acaba mağaradamı ki?

Hala agliyorum cok cok uzgunum.Ailem hic destek olmuyor bu konuda surekli elaleme ne deriz millete oh mu cektireceksin diyorlar artik ayni evde ayni oksijeni paylasmak bile istemiyorum
inanin toplum öyle alisti ki ayriliga, elaelalem kim Allahaskina, kimse kimsenin umrunda degil.. Akli başında kimse birinin ayriligina oh demez... inanin cok sasirtici bir anlayış, kadinlari boyle korkutuyo eski donem insanlari

Karaktersiz olursa insan işte böyle olur.Koskoca adamsın dilinin ayarı da mı yok?Düzelebileceğine inanıyor musunuz peki zamanla?

Kiskanmis derken bir erkegin karisini kiskanmasi anlaminda mi dediniz yoksa kiskanc gorumce gibi mi
Bence sizi böyle çok beğenmiş ve bu güzel olmanizdan bir yandanda rahatsız olmuş kiskanmiş,görümce gibi değil tabiki.bunuda size itiraf edemediği için sizi küçük düşürmek,aşağılamak,ufakta olsa rencide olmanızı istemiş.sozleriyle de başarmış.

Ama bu ayni sey degil ki

Boşan.
Ciddiyim.
Onun hafif kadınına başlarım, ne demek bu ya, evi başına nasıl yıkmadın onu orda parçalaman lazımdı! Ben mi çok agrasifim siz mi çok pasifsiniz anlamıyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…