Hafif kadinlara benzetildim

Karaktersiz olursa insan işte böyle olur.Koskoca adamsın dilinin ayarı da mı yok?Düzelebileceğine inanıyor musunuz peki zamanla?
Eskiden hic boyle degildi ben onunla iyi bir insan oldugu icin evlenmistim yoksa baska bir numarasi yok yaniSon bir yildir falan cok degisti garip bir sey oldu

Zaten kiskancligi belli etmrz hep otokontrollu olmaya calisir ama psikopat gibi kiskanctir

Kıskanç olduğu için söylüyorda olabilir dikkat çekici görünüyorsanız tabi ne olursa olsun bu söz hoş değil gerçekten kırıcı eşim bana söylese gerçekten çok üzülürdüm sizi anlayabiliyorum konuşarak uyarın lütfen bu konuda onu

Yani 2 senelik depresyondan ciktim eskiden pasakli cok afedersiniz sutyen takmaya bile usenen bir insandim simdi makyajsiz disari cikmiyorum 10 kilo verdim.Herkes gibi o da fark etti degisimimi kendisi fe hemen diyete girdi kilo verdi falan ailecek kiskanc bir yapilari var yani

Erkek kısmı sürpriz yumurtaya benzer
Sizinkide hem kıskanç hem öküz
Ölmeye yakın düzelir ondan önce değişiklik olmaz bence

Reactions: Tzk
He anlaşıldı simdi ondan böyle sözler söylüyor hiç takmayın demekki çok güzel olmuş saçların ayrıca bu erkekler de ne fena yanında gğzel kadın var karın var gurur duy işte. Yüzüne vur sen beni kıskanıyorsun diye

Herkes kocasını övüp sana nispet yapar
A ma her erkeğin kötü huyu mevcuttur
Herkes şimdi eşinde Mİ boşansın
mükemmel erkek yok

Herkes kocasını övüp sana nispet yapar
A ma her erkeğin kötü huyu mevcuttur
Herkes şimdi eşinde Mİ boşansın
mükemmel erkek yok
Aynen katılıyorum her erkeğin kötü tarafı vardır aynı zamanda her kadınında vardır tek taraflı değil mükemmel insan yoktur. Biraz tölare etmek lazım tabş sınırınca ve kararınca diyorum bunuda en iyisini yine kendiniz bilirsiniz.. Hakkınız da hayırlısı

Eskiden hic boyle degildi ben onunla iyi bir insan oldugu icin evlenmistim yoksa baska bir numarasi yok yaniSon bir yildir falan cok degisti garip bir sey oldu
Peki çocuğunuz da yoksa neyi bekliyorsunuz ki?

Kesinlikle benim de vardir.Hatta biz karsilikli saygiyi kaybettigimiz icin boyle olduk.Tekrar nasil kazabilir bilmiyorum.Birbirimizden cekindigimiz gunleri ozledim

Evet iki turlu de tutulacak bir tarafi yoj

Komplekse girdi hem dis gorunus yuzunden hem de maas konusu yuzunden tabi yaptigini hakli cikarmaz insallah duzelir yoksa avukatta bitecek bu is

Hafif kadın ne demek yahu? Bir insan eşine nasıl böyle bir yakıştırmayı yapabilir kaldı ki insan dışarıdan birine söyleyemez bu kelimeyi. Size hafif kadın benzetmesi yaparken kendisi hangi konumda onu düşündü mü acaba? Vallahi sabırlıymışsınız sadece ağlamışsınız ben olsam o lafı ona yedirirdim.

İste yediremedim bile cunku cok afedersiniz g.t gibi kaldim normalde asla altta kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…