Alzheimer belirtisi bu yalniz doktora gidin
Takipteyim.
Isim hafizam sifir.
Olay orgusunu genelde aklimda tutabiliyorum.
Dun dundur bugun bugundur diyen suleyman demirel gibiyim. Adam gibi birine kin bile tutamiyorum. Ya ben bu adama niye kizdiydim ne olmustu diyorum bir yil sonra.
Bendede var biraz depresyon ama bu hafiza sorunu hep vardi hala varBendede var di bi ara. Sahi hala var ama artik careyi sansa birakmayip bi kenara yazmakta buluyorum.
Zamaninda cok kotuydu, konusulanlari bile 2 dk snra unuturdum. Sebebi depresyonda olmam ve vitaminlerimin eksik olmasiydi.
Hayattan zevk alamiyordum ve aglamakliydi hep sebepsiz yere. O an normal olrak beyin pek calismiyor.
B12 eksikliği
Korktugum cevap
Ben de kitap,film,insanların yüzlerini falan unuturum hatta ikinci kere izlerken yarısında hatırlarım. Çok sıkıldım bıraktım okumayı izlemeyi. Depresyon kaynaklı diye düşünüyorum ben hep. Bir de kafamız dolu muhtemelen. Öyle düşünmek istiyorum.Bir suru kitap okuyup, film izleyip ve iclerinden cok sevdikleri olmasina ragmen filmin ve kitabin ismini hatirlamayan varmi benim gibi ? Malesef cogu okudugum kitabin ve izledigim filmlerin ismini ve icerigini hatirlayamiyorum. Basrol oyuncularin ismini hatirlamiyorum oysaki kac kere izlemisimdir filmlerini. Ama malesef on sene onceki veya 6 ay onceki cok gereksiz seyleri hatirlayabiliyorum.
Neden boyleyim ? Benim gibi olan varmi?
Ben de kitap,film,insanların yüzlerini falan unuturum hatta ikinci kere izlerken yarısında hatırlarım. Çok sıkıldım bıraktım okumayı izlemeyi. Depresyon kaynaklı diye düşünüyorum ben hep. Bir de kafamız dolu muhtemelen. Öyle düşünmek istiyorum.
hâlâ var mı. benzer durumdayım. çözüm bulabildiniz mi.Bendede var di bi ara. Sahi hala var ama artik careyi sansa birakmayip bi kenara yazmakta buluyorum.
Zamaninda cok kotuydu, konusulanlari bile 2 dk snra unuturdum. Sebebi depresyonda olmam ve vitaminlerimin eksik olmasiydi.
Hayattan zevk alamiyordum ve aglamakliydi hep sebepsiz yere. O an normal olrak beyin pek calismiyor.
b12 bilişsel yetilerde önemli. ama ben de konu sahibi gibiyim. ama b12 üst sınırın üstünde . başka bir sebebi olmalı.B12 eksikliği
hâlâ var mı. benzer durumdayım. çözüm bulabildiniz mi.
Bende unutkanlıgım yüzünden gittim b12 eksikliği nedeniyle aylarca iğne tedavisi gördümb12 bilişsel yetilerde önemli. ama ben de konu sahibi gibiyim. ama b12 üst sınırın üstünde . başka bir sebebi olmalı.
demirim hep düşük. d vitaminine baktirmaliyim. teşekkürler bilgi için.Depresyondan ciktim cok sukur, yaptigim ise odaklana biliyorum unutkanligim azldi.
Vitamine D degerlerim cok dusuktu her gun kesinlikle vitamin D kullanirim. Diger vitaminlere ornegin demir degerlerinede bakmalisiniz yorgunluk ve dikkatsizlik verir cunku.
Genel olarak su anki unutkanlgim cok cok daha az, ama hem okul, hem flex bi is, hem 2 gonullu isi, hem arkadaslar, hem akrabalarla, hem toplantilar vs vs. Bu kdr gelismeleri kimse aklinda tutamaz. Bunlri kenara yaziyorum.
Ama genel olrak azaldi cok sukur. Hersey tikirinda ve daha duzenli programli bi hayat yasiyorum
demirim hep düşük. d vitaminine baktirmaliyim. teşekkürler bilgi için.
Takipteyim.
Isim hafizam sifir.
Olay orgusunu genelde aklimda tutabiliyorum.
Dun dundur bugun bugundur diyen suleyman demirel gibiyim. Adam gibi birine kin bile tutamiyorum. Ya ben bu adama niye kizdiydim ne olmustu diyorum bir yil sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?