Hafta Hafta Gebelik Bu Hafta Bebeğinizde Ne Gibi Değişiklikler Var

Ve Bebeğiniz Dünyaya Gelir...umarim Herkes Bebeğini Hayirlisiyla Sağlikli OlArak Kucağina Alir.ArkadaşLAR Eğer Biraz Faydam Dokunduysa Ne Mutlu Bana ...HAYIRLI DOĞUMLAR HEPİMİZİ ALLAH KURTARSIN.

hamile değilim ama okurken heyecanlandım çok muhteşem birşey olsa gerek rabbim bizlerede tattırsın hayırlısıyla bebekl ilgili yazıları okuyunca bi tuhaf oluyorum geçen gün sitede arkadaşlar doğumlarını anlatmışlar kimini okurken ağladım kimine çok güldüm alemsiniz hepiniz allahım istweyen herkese hayırlısını nasip etsin seninde eline sağlık tatlım süper olmuş

ALLAH HERKESE HAYIRLISINI NASİPETSİN...

arkadaşım okurken kendimden geçtim bende bebek öslemi çekiyorum şuan tedavi görüyorm ve çatlatma iğnemi p.tesi günü yaptırdım ve beklemedeyim ilk döllenmeyi okudum ve çok hoşuma gitti paylaşımın için tşk ederim arkadaşım bu ay pek bi umudum yoktu yumurtam geç gelişti onun için olmaz diyorm tabi allah biliyor ama okuyunca allah m o güzel şeyler yaratmışki birden içime bi umut geldi neden olmasın dedim bana moral oldun sağol arkadaşım

SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT HER ŞEY OLACAĞINA VARIR.ALLAH BÜYÜK CANIM

Bende 13. Haftamdayim. Bu Haftadaki Anne Adayinda Olan Değişikliklerin Hepsini Yaşiyorum Diyebilirim. Kendimi Eskiye Oranla Daha Iyi Ve Zinde Hissediyorum

Canım bilgiler için çok sağol.
Ben 39 haftalık hamileyim ve allah nasip ederse pazartesi günü sezeryana gireceğim.
Dualarınızı eksik etmeyin yamam mı?

inşallah hayırlısıyla bebeğini doğurur kucağına sapasağlam alırsın canım darısı artık bizim başımıza...Şeniz
Canım bilgiler için çok sağol.
Ben 39 haftalık hamileyim ve allah nasip ederse pazartesi günü sezeryana gireceğim.
Dualarınızı eksik etmeyin yamam mı?

merhaba hanimlar bende daha yeni hamisim 5 hafta 3 gunluk. herkes hayirli saglikli birsekilde bebislerini kucaklarina alsin yarabbim.hanimlar bede gebelik takvimi yapmak istiyorum ama cokmu erken?ve nasil yapabilirim yardimci olurmusunuz ?

canım hayırlı olsun bebeğin ...ALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI ÖMÜRLÜ NASİPEYLESİN İNŞALLAH.
merhaba hanimlar bende daha yeni hamisim 5 hafta 3 gunluk. herkes hayirli saglikli birsekilde bebislerini kucaklarina alsin yarabbim.hanimlar bede gebelik takvimi yapmak istiyorum ama cokmu erken?ve nasil yapabilirim yardimci olurmusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…