hamile değilim ama okurken heyecanlandım çok muhteşem birşey olsa gerek rabbim bizlerede tattırsın hayırlısıyla bebekl ilgili yazıları okuyunca bi tuhaf oluyorum geçen gün sitede arkadaşlar doğumlarını anlatmışlar kimini okurken ağladım kimine çok güldüm alemsiniz hepiniz allahım istweyen herkese hayırlısını nasip etsin seninde eline sağlık tatlım süper olmuş
arkadaşım okurken kendimden geçtim bende bebek öslemi çekiyorum şuan tedavi görüyorm ve çatlatma iğnemi p.tesi günü yaptırdım ve beklemedeyim ilk döllenmeyi okudum ve çok hoşuma gitti paylaşımın için tşk ederim arkadaşım bu ay pek bi umudum yoktu yumurtam geç gelişti onun için olmaz diyorm tabi allah biliyor ama okuyunca allah m o güzel şeyler yaratmışki birden içime bi umut geldi neden olmasın dedim bana moral oldun sağol arkadaşım
Bende 13. Haftamdayim. Bu Haftadaki Anne Adayinda Olan Değişikliklerin Hepsini Yaşiyorum Diyebilirim. Kendimi Eskiye Oranla Daha Iyi Ve Zinde Hissediyorum
değişiklerin hepsini bende yaşıyorum bu yüzden hemen yeni bir hafataya girince bakıyorum takipediyorum.
31.HAFTADA ANNE KARNINIDA BEBEK GELİŞİMİ Rahim artık tüm karnı dolduracak kadar büyüdüğünden solunum,sindirim ve dolaşım sistemindeki yüklenme giderek artmaktadır.Anne normalde 8-10 kg civarında kilo almış olabilir. Bebeğinizin yeri iyice daralmıştır ve kendine yer açmak için organlarınızı yukarı doğru itmekte, midenizi iyice sıkıştırmaktadır. Midenizde yanma ve sindirim güçlüğü başlamıştır.[IMG]Bebeğiniz uterus içinde görebilir, ışığı karanlıktan ayırabilir. Ayrıca gözlerini kırpabilir ve kapatabilir.Bebek daha az hareket etmektedir, çünkü hareket etmesi için yeterince yer yoktur.Boyu 45 cm ,ağırlığı 1750 gr kadardır. Gittikçe artan cilt altı yağ dokusuna bağlı olarak şişmanlamaktadır.işitme duyusu iyice gelişmiştir tanıdık sesleri ve müziği ayırabilir.[/QUOTE]
Bu yazilanlarin hepsin yasiyorum suan.Demek kizimin boyu o kadar olmus yav.Anasi kurban olur eline ayagina...:asigim:
Canım bilgiler için çok sağol.
Ben 39 haftalık hamileyim ve allah nasip ederse pazartesi günü sezeryana gireceğim.
Dualarınızı eksik etmeyin yamam mı?
24.HAFATADA ANNE KARNINIDA BEBEK GELİŞİMİ
merhaba hanimlar bende daha yeni hamisim 5 hafta 3 gunluk. herkes hayirli saglikli birsekilde bebislerini kucaklarina alsin yarabbim.hanimlar bede gebelik takvimi yapmak istiyorum ama cokmu erken?ve nasil yapabilirim yardimci olurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?