- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
Selam kızlar bende 27 haftalık hamileyim 9 kg aldım en fazla 15 kg ile bitirmek istiyorum şu son aylar kaç kg alınıyorki?
Bende 1,58 boyundayım 55 kilo ile hamile kaldım. Şu an 30. Haftadayım ve 65 kiloyum. 4-5 ay arasına kadar ayda 1 kilo alıyorken sırf 5. ayda yaklaşık 4 kilo birden aldım. Doktorum bana da kızmıştı. Ama şimdi normal bir şekilde kilo alıyorum. 30. haftadayım toplamda 10 kilo aldım. 1-2 kilo fazla ama Allah tan aynı hızla kilo alamaya devam etmedim. Özel bişey de yapmadım.
kızlar merhaba . sonunda doğurdum :) geçen hafta ,tam 40 .haftamda normal doğumla dünyaya geldi kızım. Allah hepinizin kucaklarına almayı nasip etsin diyerek konuya gireyim :)
55 kg ile hamile kalmıştım. doğuma girmeden önce 67.5 kiloydum.
toplamda 12.5 kilo aldım.doğumdan sonra sabah tartıldım: 62 kg idim.5.5 kilo doğumda gitmiş. bi de yarın tartılacağım yazarım size.
eski kıyafetlerimi giymeye başladım.çok az pantalonum sıkıyor sadece.
sevgiler
Gözün aydin canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin valla geçen cuma ses çıkmasına dedim bu kız doğurdu diye :)bebisin kız miydi erkek miydi allah uzun ömürler versin
amin canım saolasın. bebek uyutmuyor giremedim hiç :) bebeğim kız.. Allah hepimize bağışlasın yavrularımızı
Allah nazarlardan saklasın...
Dogumdan sonra 5.5 kilo gitti demişsin ya bebis kaç kilo doğdu merak ettim.
amin saolasın. bebeğim 3.240 doğdu.
bu sabah tartıldım 59.9 olmuşum. 2 kilo daha gitmiş. yavaş yavaş kendiliğinden gidiyor kilolar.
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederimkaç kiloyla hamile kaldın bilmiyorum ama 27.haftada 2.5 kilo çok iyi. ben 6.5 kilo almıştım o haftada :) inşl. sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Hayatımda gördüğüm en yüksek kiloda hamile kaldım evlendikten sonra 15 ayda hızla 10-12 kilo aldım tam vermeye başlamıştır hamile olduğumu öğrendim 70.7 ile hamile kaldı 73.1 im şuan 3. Trimester en çok kilo alınan donemmis almayan Bike birden sisiyormus... yani öyle diyorlar yasayıp göreceğiz bakalım:)
merhaba canım
ben 54 kiloyla hamile kaldım şu an 7. ayımdayım 8 kilo aldım. doktorum bu konuda çok titiz. kilo olayına takmış durumda. ne kadar zayıf olursan o kadar kolay doğum yaparsın diyor. sen zayıf olursan bebeğin kilolu olur. bana tavsiyelerini anlatayım.
öyle abur cubur yemek yasak :) tam buğday ekmeği yiyorum. bol bol su içiyorum. haftada 1 kere balık 2 kere de mutlaka kırmızı et yemeye çalışıyorum. biz hamileler yediklerini çok çabuk öğüttüğü için o yüzden sık sık acıkıyoruz. o yüzden az ve sık yersen çok fazla kilo almazsın. ve tabi spor yapmakta da fayda var yürüyüş özellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?