hafta hafta kilo takibi

ahah birde benı düşünün 24 yasındayım 36.8 kg da hamıle kaldım 6. haftam dolmadı ama 40 kg oldum. aksine ben mutlu oluyorum kılo aldıkça. son 5 senedır aynı kılodaydım. en ufak bı acıkmada tıka basa yıyorum. keske bendekı kılolar kalıcı olsada azcık insana dönsem :d

Selam kızlar bende 27 haftalık hamileyim 9 kg aldım en fazla 15 kg ile bitirmek istiyorum şu son aylar kaç kg alınıyorki?

mrb. 27 haftayı doldurdum ve toplamda bugün itibari ile 12 kg almışım bu durum beni çok üzüyor ama bir taraftanda hamileliğimin keyfini çıkarmak istiyorum günlerdir hastayım evden dışarı çıkamıyorum grip olduğum için bol bol çorba ve çay içtim ve 1,5 kg aldım,
son aylarda 2-2,5 kg alınıyor diyorlar ne yapacağım bu gidişle bilemiyorum....

kızlar cnm sıkkın cok ya suan 18.haftamdayım ve acayıp bı kılo artısım var suana kadar tamı tamına 7 kılo almıs bulunmaktayım sızce nasıl cok degılmı ? ıyıce alıcam son aylarda napıcam bılmıorum ya cok cnm sıkılıo doktorum da kıloya fazla takılma dedı

kilolar başa bela gebelik şekeri çıktı bende ve 15 günde tam 2 kiilo verdim 72 ile hamile kalmıştım şuan 76 yım. 25. haftama girdim yani 6 ayda 4 kilo.

26. Haftam bitti 70.7 ile başladım 73.1 kiloyum toplamda 2.4 aldım umarım 10 kg ile tamamlarim

32. haftamdayım. 59 kio ile hamile kaldım şimdi 73 kiloyum kızlar vallahi çok aldım sanki şu son 5-6 hafta çok almasam bari:26:

kızlar merhaba . sonunda doğurdum :) geçen hafta ,tam 40 .haftamda normal doğumla dünyaya geldi kızım. Allah hepinizin kucaklarına almayı nasip etsin diyerek konuya gireyim :)

55 kg ile hamile kalmıştım. doğuma girmeden önce 67.5 kiloydum.
toplamda 12.5 kilo aldım.doğumdan sonra sabah tartıldım: 62 kg idim.5.5 kilo doğumda gitmiş. bi de yarın tartılacağım yazarım size.
eski kıyafetlerimi giymeye başladım.çok az pantalonum sıkıyor sadece.

sevgiler

Gözün aydin canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin valla geçen cuma ses çıkmasına dedim bu kız doğurdu diye :)bebisin kız miydi erkek miydi allah uzun ömürler versin

İlk bebegimde 45 kilo ile hamile kaldım 49 ile dogum yaptımim ben az kilo alanlardanım.Ama özellikle bol su içtim sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa 1 saat yürüdüm . Az az proteyin ve vitamin odaklı beslendim ıvır zıvır asla yemedim.Canımın her çektigini yedim ama asla doyumluk degl tadımlık oldular.Çünkü genelde canım hep gereksiz bana kilodan başka bişey getirmicek şeyleri istiyordu :)
şuanda ikinci hamileligim yine 45 kiloyum daha 8 haftalık oldugumuz için henüz kilo almadım .Ha unutmadan bol bol meyve yedim hem vücudun direnci için hemde bebege daha fazla kilo aldırıyor.

Son düzenleme:
amin saolasın. bebeğim 3.240 doğdu.
bu sabah tartıldım 59.9 olmuşum. 2 kilo daha gitmiş. yavaş yavaş kendiliğinden gidiyor kilolar.

Maşallah minige de sana da umarım biz de böyle oluruz 27. Haftada 2.5 kilo almış durumdayım bebis de 1 kg civari umarım ödem falan olmaz son aylarda geriye kaldı 13

kaç kiloyla hamile kaldın bilmiyorum ama 27.haftada 2.5 kilo çok iyi. ben 6.5 kilo almıştım o haftada :) inşl. sağlıkla alırsın bebişini kucağına

kaç kiloyla hamile kaldın bilmiyorum ama 27.haftada 2.5 kilo çok iyi. ben 6.5 kilo almıştım o haftada :) inşl. sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Hayatımda gördüğüm en yüksek kiloda hamile kaldım evlendikten sonra 15 ayda hızla 10-12 kilo aldım tam vermeye başlamıştır hamile olduğumu öğrendim 70.7 ile hamile kaldı 73.1 im şuan 3. Trimester en çok kilo alınan donemmis almayan Bike birden sisiyormus... yani öyle diyorlar yasayıp göreceğiz bakalım:)

evlenince öyle oluyor evet.bende almıştım hamilelik kararı alınca verdim kiloları öyle hamile kaldım :)
kesinlikle o söylenene inanma. bende en ufak bir şişlik bile olmadı.ayaklarım da dahil. beslenme şekline dikkat etmek önemli sadece. tuzlu gıdalar çok şişiriyor.neredeyse hiç tuz almaım hamileliğim boyunca. 1 gün alsam ertesi gün yüzük girmiyordu parmağıma..

Geçen ay doğum yapan bir arkadaşım doğum sırasında 10 kilo vermiş :) 4.5 kilo bebişi, diğerleri artıklar işte :)

bende 56 kilo ile hamile kaldım suan 20. haftadayım 61 olmuşum bende çok aşırı yemiyorum ama bu ay 2 kilo birden almışım bundan sonra böyle ikişer giderse yandık normal doğum istiyorum ve 10 11 kilo ile bitirmek istiyorum hamileliği

ben daha 14. haftama yeni girdim ama şimdiden 4 kilo almışım moralim çok bozuk daha şimdiden böyleysem sonra nolcak 4aylık hamile bile değilim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…