hafta hafta kilo takibi

Siftahı ben yapayım kızlar.. Eşimi işe gönderir göndermez tartıya çıktım,ağırlık yapmasın diye saçımdaki tokayı bile çıkardım
ama kilo almamışım çok sevindim. .Normal doğum istediğim için ne kaar az alırsam o kadar iyi :)
Gelelim değerlerime :

Başlangıç kilom: 55

Şuan ki kilom: 66

gebelik haftam:37
boy:1.67

aynısı bendede var canım 19 haftamdayım 1 kiloyu az buluyolar ama bebeğimin kilosu iyi maşallah :)

mrb kızlar.. bende 18. ci haftama giricem. 1.60 boyundayım ve 58 kilo ile hamile kaldım.. Şu anki kilom 59.. Hamileliğim Allah a şükürler olsun rahat geçti... Ama 15. ci haftada dr kan ilacı ve vitamin verdi.. Normalde iştahım açık değildi.. Hamilelikten önce Tatlıları çok severdim ama hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum.. Ama vitamin ilacından mı oldu bilemiyorum.. 1 haftadır iştahım bir hayli açık.. Sağlıksız şeyler yememeye çalışıyorum ama sürekli acıkıyorum gibi..

canım sennle aynı kiloda aynı haftada sayılırız fcden knsblriz yardımcı olur fikir alırız istersen

evet son 1 aydır hiç kilo almıyorum çok şükür ben zor bi başlangıç yaptım hamileliğe zaten 2. ayda kanamam oldu progestan kullandım o çok şişiriyormuş kanamam olduğu içinde 1 ay hiç yataktan kalkamadım onun için aldım şimdi yürüyüşlere başladım inşallah bende arkadaşınız gibi az kilo alarak bitirebilirim. siz kaç kilo aldınız kaç haftalık hamilesiniz?

çok geçmiş olsun. progestan evet şişiriyormuş.. bebiş sağlıklı olsun da hiç önemli değil,emzire emzire vereceğiz artık :)
37 haftalığım 11 kilo aldım. 55 ile hamile kalmıştım. artık 1-2 haftam kaldı 12 kiloyla tamamlarım inşl.

Ben dün giremedim kızlar 21. Haftami bitirdim 1.5 kilo almışım drum iyi dedi bebis de 420 gr

anladım canım evet dktorum11 haftamda söledi erk die hala da erkek :) her gittğimde soruyorum doktorum daha değşmez dio sennki belli mi :)

ay ne güzel erkenden öğrenmişsin canım..Eh artık değişmez zaten :) .. Benimki henüz belli değil.. Hastaneye gidiyorum orada da cinsiyetini söylemek yasak o yüzden söylemiyorlar.. Özele de henüz gitmedik.. Eşim çok pimpirikli ultrasona girmemi istemiyor zararlı diye.. İkna edebilsem gidicez inşallah.. Ama ben hamile kaldığımdan beri hep erkek hissediyorum.. Sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyeti farketmez.. Ama eşimde oğluşum diye seviyor.. Bakalım ne olacak =)

bizde kızımız die seviyoduk ama hayırlısı tabi oğlum olacağı için de mutluyum :) biz özele gidiyoruz meleğimin ayaklarını elini yüzünü görmek bambaşka bi duygu canım şiddetle tavsiye edderim :) hareket ediyor mu sennki benmki çok yaramaz kıpır kıpır yavrumm :)

sağlıkla sııhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Her cuma bi tek ben tartılıyorum sanırım :)

55 ile hamile kaldım

38 haftalık hamileyim

65.6 çıktım bu sabah.. kilo almamışım. ama iştahımda hiç yok. doktoruma sordum, bebek büyüdüğü için midenin yeri küçülüyormuş,yememe isteğim ondanmış.hayırlısı artık..

bende 57 ile hamile kaldım şimdi58.6 yım 20 haftalık hamileyim benmde iştahım açıldı bakalım kaç kiloyla bitirecem :)

harika .. ben 20 haftalıkken 3 kilo almışım şimdi baktım notlarıma.. bulantılarla kilo verme oldu mu peki?

yok canım ya evlendgmin 7 . günü hamile kalmışım :) evlendgmde57 im işte.bulantım ilk başlarda oluyordu pek kilo almadım ama vermedim dehep günde bir yumurta peynir muz arda ceviz yemeye çalışıyorum çok merak ediyorum kaç kiloyla bitecek hamilelğim :)

aaa :) her işte bir hayır vardır derler sağlıkla kucağına gelsin bebişin. Tahminimce ideal kiloyla tamamlarsın. en fazla 10-12 alırsın bence. bu haftalardan itibaren iştah açılmaya başlıyor . ancak bilinçli bir anne adayısın belli,en güzel şekilde tamamlarsın inşl

70,7 ile başladım bi ara 69,4 e kadar düştüm şimdi 72,1 im 22. haftamı bugün doldurdum
hamile kaldığım kiloya göre 1,4 düştügüm kiloya göre 2,7 kilo almış bulunmaktayım

evet canım elmden geldğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum oğlum iyi olsun da veririz kiloları sadece doğumum zor olmasın die fazla olmasın diyorum iştahımda açıldı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…