hafta hafta kilo takibi

Ben de 17 haftalık gebeyim. Ama bebişin gelişimi 21 haftalık çıktı. 1.60 boyundayım 68 kiloyla hamile kaldım şimdi 64 kiloyum. Bu nasıl oluyor ki acaba? Doktorum cevap vermedi :18:

bende 12 haftalık hamileyim 50 kilo ile hamile kaldım ve 1 kilo aldım en çok merak ettiğim şey kaç kilo alıcağım umarım fazla almam

Evet kızlar,yine bir cuma ve yine kilo durumu paylaşımı yapıyorum :)

Başlangıç kilom: 55

Şuan ki kilom: 67

Bulunduğum hafta: 39

Aldığım kilo: 12

boy:1.68
Sanırım gebeliğimi en fazla 13 kilo ile tamamlarım. istediğimde 12-13tü zaten. Bakalım hayırlısı.şuan hiç sancı filan yok :)

Umarim ben de senin gibi çok kilo almam hayırlı doğumlar diliyorum biraz geç oldu benim kilo bildirimim cuma günü tam 23 haftalıktım başlangıç kilom 70.7 23. Haftada 72.2 toplam 1.5 kilo

Umarim ben de senin gibi çok kilo almam hayırlı doğumlar diliyorum biraz geç oldu benim kilo bildirimim cuma günü tam 23 haftalıktım başlangıç kilom 70.7 23. Haftada 72.2 toplam 1.5 kilo

23 hafta ve 1.5 kilo gerçekten harika.. tebrik ederim :) hepimize hayırlı ,sağlıklı doğumlar ...

merhaba ben 1,60 boyundayım hamileliğe 54 kilo ile başladım ve hamileliğimin 26. haftasındayım 65 kilo oldum.
4.aydan 5.aya geçerken yani bir ayda 5-6 kilo birden almıştım doktor ne yaptın sen böyle bu şekilde devam edersen bebeği zehirlersin dedi çok korktum ekmek,börek,çörek,patates,pirinç gibi kalori orani yüksek olan hemen hemen bütün yiyecekleri yemez oldum,
5.aydan 6.aya geçtim hala aynı kilodayım ama çok kafaya taktım bu konuya benim durumunda olan var mı ? başka ne yapmalıyım ?
bu arada 2 günde bir yürüyüşe çıkıyorum.

Merhaba tatlı. Bende 21. haftadayım bugün tartıldım 72 kilo olmuşum. 65 kilo ile hamile kaldım boyum 160 çokk ilo aldım gibime geliyor yaaa. dr. da biraz fazla dikkat etmelisin yürüyüş yap dedi. Ama bu mevsimde zor yaaaa

Selam kızlar bende 27 haftalık hamileyim 9 kg aldım en fazla 15 kg ile bitirmek istiyorum şu son aylar kaç kg alınıyorki?

bende şimdi 20. haftadayım 7.5 kilo almışım banada dikkat et diyor ama dinlenmem de gerekiyor tansiyonum 16 ya kadar çıktı korkuyorum bugün gittim bebeğim iyiymiş ama çok dikkat etmem gerekiyormuş

bende şimdi 20. haftadayım 7.5 kilo almışım banada dikkat et diyor ama dinlenmem de gerekiyor tansiyonum 16 ya kadar çıktı korkuyorum bugün gittim bebeğim iyiymiş ama çok dikkat etmem gerekiyormuş

Benim tansiyon şeker falan iyi allah şükür. Ama dahada ilerlerse kilo alışlarımız gebelik şekeri çıkabilir. Gerçi daha şeker yüklemesi testini yaptırmadım belki şekerimiz de çıkacak :O:O
Ya havalar biraz açılsa ısınsa yürüyüşe çıkarız işten çıkıp eve gidince herşey bitiyor benim için post olmuş durumda hissediyorum kendimi hiçbirşey yapmamıyorum.

Bende 1,58 boyundayım 55 kilo ile hamile kaldım. Şu an 30. Haftadayım ve 65 kiloyum. 4-5 ay arasına kadar ayda 1 kilo alıyorken sırf 5. ayda yaklaşık 4 kilo birden aldım. Doktorum bana da kızmıştı. Ama şimdi normal bir şekilde kilo alıyorum. 30. haftadayım toplamda 10 kilo aldım. 1-2 kilo fazla ama Allah tan aynı hızla kilo alamaya devam etmedim. Özel bişey de yapmadım.

yine bir cuma ve yine tartı :)

55 ile başladım..

tam 67 kiloyum

ve 40. haftamdayım.

12 kilo aldım..
iştahım açıldı.bebişim yakın zamanda doğmazsa 1 kilo daha alırım gibi :)

yine bir cuma ve yine tartı :)

55 ile başladım..

tam 67 kiloyum

ve 40. haftamdayım.

12 kilo aldım..
iştahım açıldı.bebişim yakın zamanda doğmazsa 1 kilo daha alırım gibi :)
Belki de dogurdun bile:) eğer dogurmadiysan allah bir avazda kurtarsin diyorum
Her hafta olduğu gibi bu hafta da geç kaldım bildirim için 24+0 dim cuma günü 70.7 ile başladım 72.6 oldum toplamda 1.9 herkes asıl şimdi çok alacaksın diyor moralim bozuyor neymiş efendim bu haftadan sonra 15 20 kg aliniyormus... her hafta 1 kilo alsam yine 20 olmaz yaaa 😟

yok canım hala doğurmadım :)
bence gayet iyi gidiyorsun.bana da aynısını dediler. 55 kilo ile hamile kaldığım için daha fazla alırmışım falan filan.. 24 haftalıkken notlarıma baktım şimdi 5.5 kilo almışım ..
tuzlu şeyleri çok fazla tüketmediğin sürece vucut ödem tutmuyor zaten.ayaklarım filan hiç şişmedi mesela. hiçbir ağrı da hissetmiyorum çok şükür.
bence o kadar alman kendini zorlamaığın sürece imkansız.. etrafı takma

Merhaba hamişler
Güzel bir konu olduğundan yazmak istedim..Ben 1,58 boy 54 kilo ile hamile kaldım..Şuan 16. haftamdayım evdeki tartımda 55, doktorumun odasındaki tartıda 54 çıktım 2 gün önceki kontrolümde..Doktorumun kilo konusunda hassas olduğunu bu muayenede öğrendim, çünkü bana "alabileceğin en fazla 7-8 kilo,öyle13-14 kilo almayı unut" dedi:))) Bu nasıl mümkün olacak bilemiyorum tabii..Buarada hamileliğimin başından beri çok sıkı olmasa da diyet yapıyorum.Diyet dediysem yanlış anlaşılmasın, sadece fazla şeker, şuruplu tatlı, pasta-börek tipi yiyeceklerden, cips,bisküvi tipi abur cuburlardan, fazla tuzlu,unlu gıdalardan vs uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar..kahvaltı zengin, ara öğünler süt, yoğurt vs akşamları da ekmeksiz küçük porsiyonlarda almam gereken sebze,et,salata vs.. Bebek zaten biz yesek te yemesek te bizim depolarımızdan kendine alır, beslenirmiş.. Ne dersiniz, sizce hamileliği 7-8 kilo ile tamamlamak mümkün mü, başarılabilir mi? Şimdiden hepinize sağlıklı günler diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…