- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
Evet kızlar,yine bir cuma ve yine kilo durumu paylaşımı yapıyorum :)
Başlangıç kilom: 55
Şuan ki kilom: 67
Bulunduğum hafta: 39
Aldığım kilo: 12
boy:1.68
Sanırım gebeliğimi en fazla 13 kilo ile tamamlarım. istediğimde 12-13tü zaten. Bakalım hayırlısı.şuan hiç sancı filan yok :)
Umarim ben de senin gibi çok kilo almam hayırlı doğumlar diliyorum biraz geç oldu benim kilo bildirimim cuma günü tam 23 haftalıktım başlangıç kilom 70.7 23. Haftada 72.2 toplam 1.5 kilo
ah kızlar bende şu an 8 kkilo felan almış bulunuyorumtek isteğim en fazla 15 kilo ile hamileliği bitirmek ama daha fazla alırmıyım bilmiyorum çünkü boyum çok çok kısa top gibi oldum özellikle bacaklarım çok şişkolar böyle işte
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 17 haftalık hamileyim 62 kg başladım bugün kontrolüm vardı 68 kilo olmuşum dr çok değil ama dikkat et diyor ama çoğunuzun maşallahı var bende çok kilo almak istemiyorum benide aranıza alınn:)
Merhaba tatlı. Bende 21. haftadayım bugün tartıldım 72 kilo olmuşum. 65 kilo ile hamile kaldım boyum 160çokk ilo aldım gibime geliyor yaaa. dr. da biraz fazla dikkat etmelisin yürüyüş yap dedi. Ama bu mevsimde zor yaaaa
bende şimdi 20. haftadayım 7.5 kilo almışım banada dikkat et diyor ama dinlenmem de gerekiyor tansiyonum 16 ya kadar çıktı korkuyorumbugün gittim bebeğim iyiymiş ama çok dikkat etmem gerekiyormuş
merhaba ben 1,60 boyundayım hamileliğe 54 kilo ile başladım ve hamileliğimin 26. haftasındayım 65 kilo oldum.
4.aydan 5.aya geçerken yani bir ayda 5-6 kilo birden almıştımdoktor ne yaptın sen böyle bu şekilde devam edersen bebeği zehirlersin dedi çok korktum ekmek,börek,çörek,patates,pirinç gibi kalori orani yüksek olan hemen hemen bütün yiyecekleri yemez oldum,
5.aydan 6.aya geçtim hala aynı kilodayım ama çok kafaya taktım bu konuya benim durumunda olan var mı ? başka ne yapmalıyım ?
bu arada 2 günde bir yürüyüşe çıkıyorum.
Belki de dogurdun bile:) eğer dogurmadiysan allah bir avazda kurtarsin diyorumyine bir cuma ve yine tartı :)
55 ile başladım..
tam 67 kiloyum
ve 40. haftamdayım.
12 kilo aldım..
iştahım açıldı.bebişim yakın zamanda doğmazsa 1 kilo daha alırım gibi :)
Belki de dogurdun bile:) eğer dogurmadiysan allah bir avazda kurtarsin diyorum
Her hafta olduğu gibi bu hafta da geç kaldım bildirim için 24+0 dim cuma günü 70.7 ile başladım 72.6 oldum toplamda 1.9 herkes asıl şimdi çok alacaksın diyor moralim bozuyor neymiş efendim bu haftadan sonra 15 20 kg aliniyormus... her hafta 1 kilo alsam yine 20 olmaz yaaa 😟
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?