• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafta sonu gezmek istiyorum hakkim degil mi esim burun kıvırıyor

Gezmek demek dışarıda yemek içmek değil ki yapın kahveyi alın termosu eşiniz gelmiyorsa arkadaşınız akrabanız gelsin. Çevre edinin birbirinizin evlerine kahveye gidin mesela. Eşiniz hem yoruluyor hem ekonomik olarak zorlanıyor olabilir. Ben bile evli olmadığım halde tek başıma arkadaşlarımla her zaman çıkamıyorum bir kahve ve en ekonomik yemek bile totalde 1000 TL. Ve bunu üç kişilik aile ile yaptığını düşününce uzun vadede epey masraflı bir durum oldu son zamanlarda. Sadece masrafta değil çalışan insan evde olmayı, evde vakit geçirmeyi de özlüyor. Yapılmamalı demiyorum, tabi ki yapılacak zorunlu bir ihtiyaç ama her hafta yerine iki haftadır bir yapabilirsiniz. Diğer zamanlarda da arkadaşlarınızla gezin bence.

Hanımlar 5 yaş çocuğum kreşe gidiyor hafta ici yemek temizlik. Hafta sonu gezmek istiyorum eşim burun kıvırıyor. Gezmeyi seven bir insanım para olsa hergun çıkar harcarım keşke param olsa yardım etsem insanlara bu kafadayım evimiz kendimizin . Eşim birikim peşinde ben diyorum yiyelim o diyor biriktirdim sizce
çalışın kazanın gezin

Hanımlar 5 yaş çocuğum kreşe gidiyor hafta ici yemek temizlik. Hafta sonu gezmek istiyorum eşim burun kıvırıyor. Gezmeyi seven bir insanım para olsa hergun çıkar harcarım keşke param olsa yardım etsem insanlara bu kafadayım evimiz kendimizin . Eşim birikim peşinde ben diyorum yiyelim o diyor biriktirdim sizce
Bu haklı haksız meselesi değil ki, kimi para harcamayı gezmeyi sever kimi sevmez. Önemli olan dengini bulmak işte. Boşuna demiyorlar rast gele yürürsen ömür denginle yürürsen şiir olur diye.

Buna biz nasıl bir çözüm bulabiliriz? Bence bu kadar küçük şeyleri de kendiniz analiz edip, çözün yahu. Biz ne diyelim bilemedim pek..Bir de siz son günlerde çok mu konu açtınız yoksa bana isminiz tanıdık mi geldi, emin olamadım!

Öyle kesinlikle.
Üstüne insanlara yardım etmek,her gün dışarı çıkıp para harcamak istiyormuş.
Çalışabilse de kendi kazansa biraz biriktireyim aslında ya der.
Paranın nasıl kazanıldığını görünce insan bir durulur o konuda tabii.
Keşke sağlığı elverse de bir müddet çalışsa karşılıklı anlarlardı birbirlerini.
Kendi kazansa bu kadar rahat harcayamaz

Back
X