Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya ben yarım yerine 1 çay bardağı suyla yaptiiiiiimm!!!
içimden de ya bu çok oldu diye de geçirdim :)))) sürerkende aktı saga sola :))))

kızlar ben dün 8.uygulamamıda yaptım ama bende sizdeki kadar uzama olmadı düşünüyorum acaba ben yalnışlıkmı yapıyorum yarım çay bardağı suyu cezveye atıyorum bir tutamda sinameki ılıyıncada bir ambül bemix ve bir tatlı kaşığı badem yağı boya fırçasıyla diplere yediriyorum en az 3 saat bekletiyorum yıkıyorum ama sonuç gene normal uzama ayda 2 cm e yakın fazlası yok yani zaten o kadar uzuyordu (şimdi napim 8.uygulama bitti contesscim aramı verim 2 hafta ??

bugün bende 4. kürümü sürdüm. Uzunluğunda 3 haftada 1 cm anca uzadı ben öyle 3 5 cm uzama göremedim ama devam edicem 8e kadar yolu var ama sarımsaklı şampuandan çok memnunum saç çıkartır mı bilmem gerçi ihtiyacımda yok ama saçımın dökülmesini engellediği kesin. 2-3 tel falan dökülüyor yalnız benim uçlarım çok fena böyle lastik gibi uzuyor o yüzdende çok fazla verim alamıyobilirim 1 aydır bişey sürmüyorum saçıma bakıma aldım kendi doğallığıyla geziyorum bitek bakım ürünleri işte zaten boynumda kıvırcık kestirirsem çok fena bişey olurum o yüzden o uçları aldıramıyorumda napacağımı bilemedim:S

Bende 5.uygulamamı perşembe Günü yapıcam ama saçlarımı kestirmeseydim 15.kez yapmış olucaktım vee arkadaşlar bu kadar zaman içerisindeki tecrübemle şunu anladım saçlarım 40 -45 gün sonra kendini farkettiriyor sanki uzamıyor uzamıyor bir anda uzuyor...ilginç ama bende öyle olmuştu kestirmeden önce...şimdide 8.yapışımın sonunda farkı göreceğime inanıyorum....

ah inşallah bende faydasını görürüm gaza geldim nasılsa bu kuru yapicam diye gittim bugün 4 parmak kestirdim caaanim saçlarımı :)))
Temmuz sonuna kadar vaktim var :)) Temmuz da ve Ağustos'ta 2 düğün var onlara uzasın başka bı şey istemiyorum :))))

yani 8.uygulamadan sonra birden uzama olacağını söylüyorsun dimi canım yalnış anlamadım ben dün yaptım 8.uygalammı inşallah bende dediğin gibi olureyvahedigeldismile

yani 8.uygulamadan sonra birden uzama olacağını söylüyorsun dimi canım yalnış anlamadım ben dün yaptım 8.uygalammı inşallah bende dediğin gibi olureyvahedigeldismile

herkeste değişik oluyor sonuçlar anladığım kadarıyla. ben de 3. uygulamadan sonra farklılık hissettim hem uzama hem de dolgunluk anlamında.

kkontesscim sınavın nasıl geçti bakıyım =) iyidir inşallah

güseldi bebeimm saoll,70 den aşağı düşmemzemuszemus

kürü yapamiyorum malesef malzemem yok ama sarimsakli sampuani yaklasik iki haftadir kullaniyorum, dökülmede azalma var, ve saclarim sanki daa dolgun görünüyorlar

birde 10 gün evvel boyattim simdi baktimki yarim santim uzamis saclarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…