Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

anammm valla ben hatirlayamadim yahuu sole yanyana konsaydi da tam gorseydik canim benim yaaa neyse hayirlisi bakalim insallah benim de koyacagim gunler gelir solee en uzunundan hehe:))

eğer dediğim fotoysa bile yanyana görmeden anlayamıycak gibiyim:bbo: bi de hatırladığım foto lüleliydi,son hali düz...

yesa sen çevrimiçisin bi sorum olucak cevaplaya bilir misinn
saçlarımın ucunda çatallaşmaan ziyade bükülme gibi bişe var nedir o sencee

eğer dediğim fotoysa bile yanyana görmeden anlayamıycak gibiyim:bbo: bi de hatırladığım foto lüleliydi,son hali düz...

evt canım o foto..benim o foto da bi sorun var belli...dünde yükleyemedim...o lüle lüleydi bu düz..ne bileyim işte başka saçlarım için çektirmedim ki :1rolleyes: belki anlaşılır dedim..heves işte sırnaşık şey

bütün kırıklardan kurtulmak için 3-4 parmak kestiricem sacımı ve aksamda bu kuru uygulamaya basliycam..
bende tatlı badem yağı var badem yagiyla aynı şey mı?degilse tatlı badem yağı kullansam olmaz mı?
:))))) sorularıma cevap istiyoruuuuuuuum :))))))))))

aynı canım aynı kullanabilirsin

bu arada bende geçen hafta yapamamaıştım
bu haftada bademle hint yağım kalmamış
bende z.yağı ile bepanteni yaptım sadece, biliyosunuz ben sinamekiyi koymuyorum
ama bu şekildede bi faydası olmuştur, hiç yapmamaktan iyidir sanırım
h.içöi alırım artık bende badem ve hint yağı bu haftasonu hepsini birarada yaparım
hatta diyorumki bu karışımlardanmı alsam ne, içinde bisürü yağ olan karışımlar var ya işte onlardan CADIARZU

kaydirigubbakcemile2 bu konuyu paylaşan arkadaşa tekrardan teşekkür ederimm zemuszemus 10 günde saçım tam 3 cm uzamış zemuszemus çok şaşırdım yerimseniben çok mutluyum

Slm mıllet nasılsınız ben yenıyım ...
Yazıyı okudum bu hafta baŞlıcam bakalım sonuÇları gÖrenler varmı cıdden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…