olur canım,ben de 3günde 1 saç yıkarım,bu da yine senin hesaba denk gelmiş oluyor...kontes bugün yanlista olsa,yarım yerine 1 çay bardağı suyla yaptım:),benim saclar Temmuz'a kadar senin ikinci fotodaki halin kadar olsun dile benden ne dilersen :))) bu değerlik ölçüde sasma oldu ama önümüzdeki hafta tam yapicam :)))
ya bı de ben hergun yıkanıyorumbu yüzden sarimsakli sapmuani yapamam..hergun 2 sampuan yapmakta zarar verir..onu arada yapsam bir faydası olur herhalde di mı?
ohh yandannnnnnnnnnnnzemuszemuskürü yapamiyorum malesef malzemem yok ama sarimsakli sampuani yaklasik iki haftadir kullaniyorum, dökülmede azalma var, ve saclarim sanki daa dolgun görünüyorlar
birde 10 gün evvel boyattim simdi baktimki yarim santim uzamis saclarim
saol cnmbende turplu suyu yapıorum arada aklıma geldikçe bunuda deniycem buarada kontes saçların çok sağlıklı uzamış
olur canım,ben de 3günde 1 saç yıkarım,bu da yine senin hesaba denk gelmiş oluyor...
walla bu ara makyaja çok takığım anacım,batırabilirim seni hehehehehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bebemm,mutlu olun bana yeterrra.s.:Saruboceq:
cekhu rendele de kat şampuana sarımsakları...
yani 8.uygulamadan sonra birden uzama olacağını söylüyorsun dimi canım yalnış anlamadım ben dün yaptım 8.uygalammı inşallah bende dediğin gibi olureyvahedigeldismile
sinameki yi niye kullanmıyorsun??sakıncası mı var kız yoksaa?
Rusya da oldugun için sanırım :) şimdi gördüm pardon :))))
benim saçım normalde düz zaten canım, sinamekili yapınca hacimsizleştirdi sanki,
yapışık düz gibi oldu ama diğer arkadaşlar çok memnun, herkezde aynı değl
bende o nedenle çıkardım onu
bu arada çok alemsin, ne tatlı şeysin sen öyleyerimseniben
walla ben uzamasını gectim bakım olarak o kadar güzel oldu ki..yumusacik oldu..o bemix hala koksada :))) umrunda değil açıkcası :) çünkü o da vitamin illaki bir ise yarar diye düşünüyorum :)))
bu arada sinameki bağırsakları calisitiriyomus :))))))) ne faydalı ot o öyle ister iç ister kafana sür :))))))))))))
evet bagırsakları calıstırıo bn kurden oncede kullanıyordm ama ıcmeyı dusunmuyorum bagırsakdakı tuyleri de yoluyormus kızlarlmaz:
bişi sorsammmbu formul saç derisine zarar vermiyo dimi ?? arkadaşa söyledim onun saç derisi kabuk şeklinde yara olmuştu acaba sorun olur mu diyo?? cvplarınızı bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?