Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes bugün yanlista olsa,yarım yerine 1 çay bardağı suyla yaptım:),benim saclar Temmuz'a kadar senin ikinci fotodaki halin kadar olsun dile benden ne dilersen :))) bu seferlik ölçüde sasma oldu ama önümüzdeki hafta tam yapicam :)))
ya bı de ben hergun yıkanıyorum bu yüzden sarimsakli sapmuani yapamam..hergun 2 sampuan yapmakta zarar verir..onu arada yapsam bir faydası olur herhalde di mı?

Son düzenleme:
olur canım,ben de 3günde 1 saç yıkarım,bu da yine senin hesaba denk gelmiş oluyor...
walla bu ara makyaja çok takığım anacım,batırabilirim seni hehehehehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bebemm,mutlu olun bana yeterrra.s.:Saruboceq:

ohh yandannnnnnnnnnnnzemuszemus

bende turplu suyu yapıorum arada aklıma geldikçe bunuda deniycem buarada kontes saçların çok sağlıklı uzamış

sarimsakli sampuana da başlıyorum o zaman en kısa zamanda :)) bütün mü koyuyoruz sarımsakları yoksa 3-4 e bolerek mı?
kız istediğin makyaj malzemesi olsuuuuuun :)))) feda olsun bacım :)))))) sen benim 3 senede yapamadığımı 3 ayda yaptırcan bana :))))))))

yani 8.uygulamadan sonra birden uzama olacağını söylüyorsun dimi canım yalnış anlamadım ben dün yaptım 8.uygalammı inşallah bende dediğin gibi olureyvahedigeldismile

valla canım ben bu maskeye aralık 24 gibi başdım ve tam 1.5 ay hiç ölçmeden ama haftada 1 düzenli olarak hep yaptım ve 1.5 ayın sonunda hem gürleşti hemde uzadığı çok belliydi..ama 2 hafta yapıp ölçseydim farkı o kadar göremicektim ..ölçmeyin hiç 1.5 ayın sonunda bakın ben şimdi 1 ay olucak perşembe yapınca ölçmiycem 15 gün sonra farkı göreceğime inanıyorum..

sinameki yi niye kullanmıyorsun??sakıncası mı var kız yoksaa?

benim saçım normalde düz zaten canım, sinamekili yapınca hacimsizleştirdi sanki,
yapışık düz gibi oldu ama diğer arkadaşlar çok memnun, herkezde aynı değl
bende o nedenle çıkardım onu

Rusya da oldugun için sanırım :) şimdi gördüm pardon :))))

bu arada çok alemsin, ne tatlı şeysin sen öyleyerimseniben

walla ben uzamasını gectim bakım olarak o kadar güzel oldu ki..yumusacik oldu..o bemix hala koksada :))) umrunda değil açıkcası :) çünkü o da vitamin illaki bir ise yarar diye düşünüyorum :)))
bu arada sinameki bağırsakları calisitiriyomus :))))))) ne faydalı ot o öyle ister iç ister kafana sür :))))))))))))

:))))) o senin tatliligin hayatım :)))) öpüyorum çok

bişi sorsammm bu formul saç derisine zarar vermiyo dimi ?? arkadaşa söyledim onun saç derisi kabuk şeklinde yara olmuştu acaba sorun olur mu diyo?? cvplarınızı bekliyorummm

açık yara filan varsa şimdilik yapmasın..iyileşince bir bölgede hafifçe denesin karışımdan..mesela sen yapınca azcık da onun saç derisine sür yada genellikle dirseklerin içine derler ye..öyle ..biraz bekleyin..sorun olmazsa denesin...

evet bagırsakları calıstırıo bn kurden oncede kullanıyordm ama ıcmeyı dusunmuyorum bagırsakdakı tuyleri de yoluyormus kızlar lmaz:

evet bagırsakları calıstırıo bn kurden oncede kullanıyordm ama ıcmeyı dusunmuyorum bagırsakdakı tuyleri de yoluyormus kızlar lmaz:

hadi yaaaa..e ıcınde sınemakı olan caylar var form caylar da falan var sanırım emın degılım gercı ama..sakat o zaman içmesin kımse :) ay ıyıkı soyledın ya ıcen vardır onu cunku..

bişi sorsammm bu formul saç derisine zarar vermiyo dimi ?? arkadaşa söyledim onun saç derisi kabuk şeklinde yara olmuştu acaba sorun olur mu diyo?? cvplarınızı bekliyorummm

walla nasıl nemlendırıcı kremler bıle ınsanın cıldınden cıldıne degısık reaksıyonlar gosterıyor bu da oyle bır sey sonucta canım..
benım sac derıme herhangı bır zarar vermedı aksıne kepek problemım bıttı hemde ılk denemede..ha ama bu kur sayesınde mı bıttı kepek yoksa bıtesı vardı da denk mı geldı bılemem :))) ama bana bır zararı olmadı..

bana da olmadı da sanki saç derim daha hassas oldu tatlım yaa ama uzaması baya işe yarıyor gözle görünür bi uzama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…