bele 6cm kaldıııısositososito
offfffffffffffffffffff bel ne demek yahuuuuuuuuuuuuu((
benim de gogsumu kapatsalar artik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hergun duzenli mayali sutumu de iciyorum zeytinyagi mayada yapiyorum arada 5.uygulama da sinamekili karisim yaptim hadi insallah bakalim hepimizinki uzarrrrrrrrr:)
kem kümm:kedi:meraba kızlaaaaaaaaaarrr
cuma günü yapamadım misafir geldi ama bugün yaptım şuanda kafamdaa 18.15 te yaptım 10 da falan yıkayım diyorum yada onbuçukta. bugün 8.ydi bu 20 gün ara vereceğim sonra tekrarne kadar uzama oldu tam olarak bilmiyorum yıkadıktan sonra ölçerin ve burayada yazarım ama en az 4-5 uzadı düzleştiricde kullanmadım 1 haftadır hiç ve saçlarımı 4 günde bir yıkıyorum artık yağlanmıyorlarda yaza kadar böyle yapıyım zaten mayısın ortalarında havalar dahada sıcaklar o zaman 3 günde bir yıkarım ve en az 1 ay daha düzleştirici kullanmayacağım biraz toparlansın saçlarım okullar kapanan kadar 6-7 cm daha kesin uzar yaza uzun saçlarla girerim göğüsümün altına yaklaşır hemen hemen bu arada KOOOOONNTEEEEESSSSS İDOLÜMSÜÜÜÜÜÜNN BEBEK
göstereyim dicem ama döveceksind ie korkuommmeyvahedigeldismile:kedi:offfffffffffffffffffff bel ne demek yahuuuuuuuuuuuuu((
benim de gogsumu kapatsalar artik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hergun duzenli mayali sutumu de iciyorum zeytinyagi mayada yapiyorum arada 5.uygulama da sinamekili karisim yaptim hadi insallah bakalim hepimizinki uzarrrrrrrrr:)
yok kuşum öyle bi şey olsa ben asla kullanmam,korkarım ben öyle şeylerdenbilmiyorumkismilebenim bir arkadasta bu tarz bir şey bulmuş..ayda 4 cm uzatıyormuş,aynı yani :) ama onda sinameke yerine Hint otu mu ne varmış..bu ot,eğer sac derinizde yara gibi bir şey varsa kana karıştığında tehlikeli olabiliyormuş..bu sinameke de böyle bir tehlike yok di mı?sac uzatcaz diye sağlığımızdan olmayalım bı de?
eed kuşm ha makina ha tel sorun deill,belli olsun kafiii.hadi bekliossskontes tam bend eresim koyayım die nete girdim ii yakaladım senin resimlerini de :)kalp kalbe karşı mı ne :)))şimdi bende koyacam yeni halini ama söyliyim bende ilk resimde yeni kesilmişti saçlarım ve dalgalı fön vardı..şimdi ki düzleştiricden sonra ve telefonla çekildi..ilki fotoğraf makinası ile çekilmişti..neyse önemli olan saçların boyu diimi :)
inşallaaaaahhhh:Saruboceq:
bu arada bu maya zeytinyağını ben de yaptım 2 kez ama mayayı ezmekte çok zorlandım kafamçokkarıştı ilk yaptığımda önce bir kaseye döktüm mayayı kaşıkla ezdim ezdim ezdim ama kollarım da kas yaptı yani resmen:roflol: ikinci yaptığımda biraz suyla karıştırdım önce eridi ama sulu bir karışım olduğu için yağı koyunca pek de güzel olmadı sanki :1no2:siz nasıl eziyosunuz kızlar:uhm: var mı kolay bi yolu?
göstereyim dicem ama döveceksind ie korkuommmeyvahedigeldismile:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?