Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bele 6cm kaldıııısositososito

akannehir vay anasını yaa
yaa benimkiler bi göğsüme gelse bi gelse artık kaydirigubbakcemile2
senelerdir omuz hisasında kestirsem deee kestirmesem de orayı geçmiyor inatla ne bakımlar yaptım ne vitaminler kullandım ama yok . şu anda omuzlarımdan 3-4 cm aşağıda bakalım göğüs hizasına ne zaman gelicek boshayallersmile

meraba kızlaaaaaaaaaarrr
cuma günü yapamadım misafir geldi ama bugün yaptım şuanda kafamdaa 18.15 te yaptım 10 da falan yıkayım diyorum yada onbuçukta. bugün 8.ydi bu 20 gün ara vereceğim sonra tekrar ne kadar uzama oldu tam olarak bilmiyorum yıkadıktan sonra ölçerin ve burayada yazarım ama en az 4-5 uzadı düzleştiricde kullanmadım 1 haftadır hiç ve saçlarımı 4 günde bir yıkıyorum artık yağlanmıyorlarda yaza kadar böyle yapıyım zaten mayısın ortalarında havalar dahada sıcaklar o zaman 3 günde bir yıkarım ve en az 1 ay daha düzleştirici kullanmayacağım biraz toparlansın saçlarım okullar kapanan kadar 6-7 cm daha kesin uzar yaza uzun saçlarla girerim göğüsümün altına yaklaşır hemen hemen bu arada KOOOOONNTEEEEESSSSS ıDOLÜMSÜÜÜÜÜÜNN BEBEK

offfffffffffffffffffff bel ne demek yahuuuuuuuuuuuuu ((

benim de gogsumu kapatsalar artik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hergun duzenli mayali sutumu de iciyorum zeytinyagi mayada yapiyorum arada 5.uygulama da sinamekili karisim yaptim hadi insallah bakalim hepimizinki uzarrrrrrrrr:)

bende mayalı sütümü 1 haftadır içemiyorum. ama ben hergün içmiyordum gün aşırı içiyordum. birgün mayalı süt bir gün yumurta kahvaltılarım böyle 7-8 aydır ekmek yemiyordum hiç. zayıfalamk için kesmiştim ama ekmektede b vitamini var ve diyet yapanların yorumlarını okudum çoğunun ekmeği kestikten sonra saçları dökülmüş. bende günde 2 dilim yiyorum artık.

slm kızlar ben sinamekili karışımı bide çam terebentini sampuana koyup kullanıyorum 3 haftadır.inanmazsınız saçlarım berbattı.çok güzel oldu şimdi herkese tarif veriyorum.kepek sıfır.saçlarım 4 santim uzadı.canlandı.dökülmeside yarı yarıya azaldı.sositososito.laelaelaelaelae

inşallaaaaahhhh:Saruboceq:
bu arada bu maya zeytinyağını ben de yaptım 2 kez ama mayayı ezmekte çok zorlandım kafamçokkarıştı ilk yaptığımda önce bir kaseye döktüm mayayı kaşıkla ezdim ezdim ezdim ama kollarım da kas yaptı yani resmen:roflol: ikinci yaptığımda biraz suyla karıştırdım önce eridi ama sulu bir karışım olduğu için yağı koyunca pek de güzel olmadı sanki :1no2:siz nasıl eziyosunuz kızlar:uhm: var mı kolay bi yolu?

kem kümm:kedi:

benim bir arkadasta bu tarz bir şey bulmuş..ayda 4 cm uzatıyormuş,aynı yani :) ama onda sinameke yerine Hint otu mu ne varmış..bu ot,eğer sac derinizde yara gibi bir şey varsa kana karıştığında tehlikeli olabiliyormuş..bu sinameke de böyle bir tehlike yok di mı?sac uzatcaz diye sağlığımızdan olmayalım bı de?

göstereyim dicem ama döveceksind ie korkuommmeyvahedigeldismile:kedi:

bel dediğim kırmızı çizgi oleyoo kuşlarımmm
benim asıl hedefim ise,bi o kadar daha aşağısıı:dance:

alıntı olmasınnn canlarımm,malum koca totişim de var fotodaa. silicemm o yüzdennn
en baştaki 2. foto ile fark yok uleynnnn :mymeka: diyenlereee ek olarak belirtmek istiyorum ki ; o fotodan sonra kırık aldırma adı altında 6-7 cm kadar kaybım olmuştur

ulaa şimdi fotodan baktım da,6 dan daha az kalmış sanki bele :1shok:

Son düzenleme:
yok kuşum öyle bi şey olsa ben asla kullanmam,korkarım ben öyle şeylerdenbilmiyorumkismile

kontes tam bend eresim koyayım die nete girdim ii yakaladım senin resimlerini de :)kalp kalbe karşı mı ne :)))şimdi bende koyacam yeni halini ama söyliyim bende ilk resimde yeni kesilmişti saçlarım ve dalgalı fön vardı..şimdi ki düzleştiricden sonra ve telefonla çekildi..ilki fotoğraf makinası ile çekilmişti..neyse önemli olan saçların boyu diimi :)

eed kuşm ha makina ha tel sorun deill,belli olsun kafiii.hadi bekliosss

canim benim ben zeytinyagini isitiyorum sonra icine mayayi katiyorum bayaa bi eriyorlar zaten karistiriyorum bi guzel kalan da kalsin onun da bi faydasi vardir diyorum delikafadulden

göstereyim dicem ama döveceksind ie korkuommmeyvahedigeldismile:kedi:

hay masallah cnaim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy ben hic kestirmezsem belki 3 sene sonraya bu kadar olur sempatiksalakcinni

sednaciigm sabirsizlikla senin ilk halini bekliyorum canim benim ya hihoyyyt

bu arada ben hala bekliyorum :))) mayayo sarımsak döveceği ile ezsek nolur ki..illa ki ezmek zorunda mıyız bide?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…