Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

artık yapmak istemiyorum moralim bozuldu..hiç bişey yapmmıcam ben kendime mafoldumben
aaa geliyo sopa klava:
herkesin illa haftada 1 cm uzucak diye bir şey yok
benim de son uzamam birden oldu
hiç uzamıyor sanıyordum,bi gün banyodan sonra daha uzun geldi gözüme
hemen fotoladım koydum buraya
farkı hep birlikte gördük yerimseniben
bu kadar düşünme saçını
bakımını yap,gerisini ona bırakzemuszemus

bişi sorsammm bu formul saç derisine zarar vermiyo dimi ?? arkadaşa söyledim onun saç derisi kabuk şeklinde yara olmuştu acaba sorun olur mu diyo?? cvplarınızı bekliyorummm
önce sağlıkla ilgilensin,
kabuklu yaralar için doktora gitsin
egzama ya da sedef hastalığı olabilir
önce tedavisini olsun sonra saç bakımı ile ilgilensin bence

hadi yaaaa..e ıcınde sınemakı olan caylar var form caylar da falan var sanırım emın degılım gercı ama..sakat o zaman içmesin kımse :) ay ıyıkı soyledın ya ıcen vardır onu cunku..
bahsettiğin çaylarda oranı ayarlıdır kuzucum,yani zararsız miktarda eklenmiştir sinameki

bağısaktaki tüyler nasıl yolunur ki ya
bağırsaktakini yoluyo kafadakini çıkarıyo ,nasıl iş bu kaydirigubbakcemile3
vizonteledeki replik gibi;
abi yeni bi şampuan çıkmış,d*tündeki kılları döküp kafanda çıkarıyomuş,azcuk kıwırcık oluyomuş ama idare edivericekmişsin :roflol:

contess cim canım sordum ama görmedin sanırım 8.uygulamam bitti ara verimmi ?? yoksa devammı ara vereceksem kaç hafta ara vereyim ?opuyorumnanaktan
canım bu soruna cewap werilmişti,ondan ben bi daha yazmamıştım.
8. uygulamadan sonra 2 hafta ara veriyoruz biz genelde

alla allaa
neden öyle çok koktu ki
ya burnun çok hassas ya da sarımsağı çok koydun kuşum
benimki de dove ama rahatsızlık vermiyorbilmiyorumkismile

kkontess ilk sinameki badem yagı ve bemixli uygulamayı yaptım şuan saçımda bide yemeni bağladım akmasın die:roflol:
7de banyoya girer sarımsaklı şampuanla yıkar ardından oriflame saç serumumu sürer gliss saç uçları için olan spreyi sıkarım mis olurumm hadi gelsin uzun saçlarr :asigim:

bende dün başladım saç uzatma kürüne sarımsaklı zeytin yağlı şampuanı 1 senedir uyguluyordum gerçekten faydasını gördüm kaşlarıma da zeytin yağı sarımsak çıkmayan küs olan yerlerden çıkıyor ve içten destek kuru mayalı süt içiyorum delikafadulden

alla allaa
neden öyle çok koktu ki
ya burnun çok hassas ya da sarımsağı çok koydun kuşum
benimki de dove ama rahatsızlık vermiyorbilmiyorumkismile

canım benim inan 3 diş rendeleedim valla ya deli olacakm nasıl kokuyor anlatamam ekşimiş böle bende ianat hemen yıkayıp saç kremimi sürüyom ....:) banyoya girilmiyor sarımsağın kokusundan ianna :9 nie böle oldu benimki analamadım ...

öptüm kuzum cvpların için ayrıca teşekkür vede sabrın içinde ...kaydirigubbakcemile5

yok be cnm ya moralsizim bırak saça bakımı ilan artık ayna bile istemiyom bazen

melabaaaaaaaaaa canlar nasilsiniz yahuuu ben bayadir giremiyorum kusuruma bakmayin ee saclar nasil iyiler insallah hehe:))

yesa sen çevrimiçisin bi sorum olucak cevaplaya bilir misinn
saçlarımın ucunda çatallaşmaan ziyade bükülme gibi bişe var nedir o sencee
yesa acaba sorumu cevaplaya bilirmiisnn

canim simdi okudum mesajini kusura bakma valla gormedim ama o bukulme de hic iyi bi sey degil valla bence sen uclarina sicak zeytinyagi yap bakalim belki duzelir :lepi:

n
ben de ısıttım tamam ama erimedi allah allah bayat falan mı acaba benim mayam CADIARZU

canim hic mi erimedi kesinlikle kaliyor zaten maya da ama hepsi tamamen duruyorsa bi terslik var demektir gamyoncuiremsu

benimde dun mayali sut 10uncu gunumdu bugun ara sonra bi 10 daha haydi bakalimmm hobaaa sinamekili karisim da 5 kere yaptim su an aradayim malesef boshayallersmile

bu sinamekili karisima yilan yagini da katsam olur mu karisik bitkisel yagim var onu da katsam olur mu diye sorular gelmis valla kontescigim daha iyi bilir ama SINAMEKI- BEMIKS -TATLI BADEM YAGI bence sistemi bozmayin arkadaslar bu 3lunun icerisine bi sey koymayin illa diger yaglardan da kullanmak isterseniz baska bi gun yaparsaniz onlari da yine de herkes kendi bilir ama delikafadulden

hımmm demek ki senin burun çok hassas yawrucum kaydirigubbakcemile3
rica ederim,kolay gelsin canımma.s.

hadi bakalım hayrını göresin inşallahhhzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…