aaa geliyo sopaartık yapmak istemiyorum moralim bozuldu..hiç bişey yapmmıcam ben kendime mafoldumben
önce sağlıkla ilgilensin,bişi sorsammmbu formul saç derisine zarar vermiyo dimi ?? arkadaşa söyledim onun saç derisi kabuk şeklinde yara olmuştu acaba sorun olur mu diyo?? cvplarınızı bekliyorummm
bahsettiğin çaylarda oranı ayarlıdır kuzucum,yani zararsız miktarda eklenmiştir sinamekihadi yaaaa..e ıcınde sınemakı olan caylar varform caylar da falan var sanırım emın degılım gercı ama..sakat o zaman içmesin kımse :) ay ıyıkı soyledın ya ıcen vardır onu cunku..
bağırsaktakini yoluyo kafadakini çıkarıyo ,nasıl iş bu kaydirigubbakcemile3bağısaktaki tüyler nasıl yolunur ki ya
canım bu soruna cewap werilmişti,ondan ben bi daha yazmamıştım.contess cim canım sordum ama görmedin sanırım 8.uygulamam bitti ara verimmi ?? yoksa devammı ara vereceksem kaç hafta ara vereyim ?opuyorumnanaktan
puhuahuahauhhhaaa:roflol:uleyn icimiz dışımız kıl tüy haaaa
amann ne zor zanaat şu kadınlık
'aşktan öte' şarkısı mı?aska mı geldin kız noluyoo??? :)))))
Demir demirkan in son şarkısı tek gecerim :)))
kontes kiiiiizzz konuyu dagitiyoruuuuzz kop gel buraya :))))
alla allaadün eşim diyorki senin saçlarından iğne kokuyor ne sürdün her duyduğunu yapıyon die...:) bende diyemedim bitsin kürüm sonra uazdığı zaman sölücem ...hehehehehhehe ama benim şampuanım çok sarımsak kokuyor ya banyoyu alıyor koku leş gibi ..bende tıkıyom burnumu sürüyom sonra saç kremi sürüyom ..ama kalıyor koku..
şampuanım dove ..acaip kokuyo rnapayım contescimm
alla allaa
neden öyle çok koktu ki
ya burnun çok hassas ya da sarımsağı çok koydun kuşum
benimki de dove ama rahatsızlık vermiyorbilmiyorumkismile
aaa geliyo sopaklava:
herkesin illa haftada 1 cm uzucak diye bir şey yok
benim de son uzamam birden oldu
hiç uzamıyor sanıyordum,bi gün banyodan sonra daha uzun geldi gözüme
hemen fotoladım koydum buraya
farkı hep birlikte gördük yerimseniben
bu kadar düşünme saçını
bakımını yap,gerisini ona bırakzemuszemus
nen var güzelim?yok be cnm ya moralsizim bırak saça bakımı ilan artık ayna bile istemiyom bazen
yesa sen çevrimiçisin bi sorum olucak cevaplaya bilir misinn
saçlarımın ucunda çatallaşmaan ziyade bükülme gibi bişe var nedir o sencee
yesa acaba sorumu cevaplaya bilirmiisnn
n
ben de ısıttım tamam ama erimedi allah allah bayat falan mı acaba benim mayam CADIARZU
hımmm demek ki senin burun çok hassas yawrucum kaydirigubbakcemile3canım benim inan 3 diş rendeleedim valla ya deli olacakm nasıl kokuyor anlatamam ekşimiş bölebende ianat hemen yıkayıp saç kremimi sürüyom ....:) banyoya girilmiyor sarımsağın kokusundan ianna :9 nie böle oldu benimki analamadım ...
öptüm kuzum cvpların için ayrıca teşekkür vede sabrın içinde ...kaydirigubbakcemile5
benim de bu ara dökülüyor,dikkat ettim de saç kremi kullanmaya başlayınca dökülme çoğaldı.diplere de sürmüyorum üstelik ama anlamadım...benim saclarım çok dokuluyoooor ya(((
hadi bakalım hayrını göresin inşallahhhzemuszemuskkontess ilk sinameki badem yagı ve bemixli uygulamayı yaptım şuan saçımda bide yemeni bağladım akmasın die:roflol:
7de banyoya girer sarımsaklı şampuanla yıkar ardından oriflame saç serumumu sürer gliss saç uçları için olan spreyi sıkarım mis olurumm hadi gelsin uzun saçlarr :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?