bılemıyorum bende ama sonucta vardır yanı dıye dusunuyorum..bılımsel olarak acıkalama yapamam kiiiii delikafadulden
gliss...kızlkar banyodan sonra saçlarım çok zor açılıyor saç kremi yaklaşık 3 aydır kullanmıyorum ve kullanmayı da düşünmüyorum..şu gliss in saç spreyi kullananlara bişey sormak istiyorum kullansam saçlarımı söndürür mi birde çabuk yağlanma yapar mı durulanmayan sprey bu galiba..cevap lütfen....hangi rengini tavsiye edersiniz...kuzucuklar.
gliss...
şiddetle tavsiye edilir tarafımca:lepi:
3. şişedeyimzemuszemus
onsuz ne yapıyormuşum,nasıl açıyormuşum bu saçları hayret ediyorum kendime...:1shok:
yağlanma yapmıyor,krem 7/24 gbi değil çünkü o,sprey...
ve saçta birikme olmuyor ,haliyle yağ da olmuyor...
durulanmıyor evet ve mis gibi kokuyorrr
yatmadan önce sıkıp fırçalıyorum saçımı,mis mis yumuş yumuş uyuos birlikteee
pembe - sarı kullandım ben.şimdikinin rengi bi değişik,somon rengi gibi...
saç açıcılıkları aynı ama koku olarak şu sıralamayı yapabilirim
1-pembe
2-somon
3-sarı
ben en son 8,45 tl ye aldım canımpeki tatlım saçı kabartıyor mu öyleyse zaten hiç durmam ama söndürmesinden korkuyorum..birde fiyatı ve hangi rengini almalıyım kontescim
nen var güzelim?
yalnz değilsin yawrumhani hayatta her şey terstir ve sen tek başına olduğunu hissedersin ya..o durumdayımm...ağır depresyonluğum yani(ne demekse ya)
bu arada saç kremi benim saçlarımı dökmüyo..uçlara süyüorum az bekleyip güzelce duruluyorum.tam tersine unutup saç kremi sürmezsem berbat keçe gibi oluyo..ama kremle yumuşak ,parlak daha havalı bence..şamğ neyse zaten onun saç kremini sürüyorum.arada maske yaparsam o zaman üşenip sürmediğim oluyor ..bence kullanın..zaten sert saç kırılır ki..
burda o saatte kapalı olurdu ama orasını bilemiyorum elmalı pastaacımmmopuyorumnanaktanamaninnnnnnn ben de gliss alacagim acaba acikmidir simdi bi yerler gitsem de alsam o kadar heveslendim yahu :))
bu da benden olsun...
Bir yerden başlamak gerektiğinde hep inanmayı dayadım sırtıma.
Yürüdüm.Usanmadan.Hiç kaybetmeyecekmişcesine.
Güvenmekle devam ettirdim yolumu.
Yolun sonunda anladım ki ben bana söylediğin ne varsa inanmışım meğer.
Tüm bahanelerine güzel kılıflar dikmişim.
Sen beni hiç üzemez, hiç yanıltamazmışsın sanmışım.
Pembe bulutlarda gezinirken defalarca düşürmene rağmen gülümseyerek kalkmış
Sende hiç ama hiç hata aramamışım.
Seni üşütmeyeceğim diye kendi ruhumu üşüttüğümü fark etmediğim gibi.
Halbuki;
insan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir.
aynennnn....!amanniiinn tam benlikmiş zaten ne geliyosa güvenden geliyo başıma..herkesi kendim gibi biliyom..ii niyetli davranıyom..ama bana gelince kimse takmıyo...insanlar için koşturuyorum bi dertlerinde..ama sorun bensem kimse kılını kıpırdatmıyo..sadece sorunlarda değil güzel günlerde de bu böyle..yoruldum artık.. :çok üzgünüm:
bir önceki sayfada da yazdığım gibi....ya kontescim biliyorum bıktın ama şu glissten banada bahsedermiisin hangisi birde resim eklersenŞeniz
gliss...
şiddetle tavsiye edilir tarafımca:lepi:
3. şişedeyimzemuszemus
onsuz ne yapıyormuşum,nasıl açıyormuşum bu saçları hayret ediyorum kendime...:1shok:
yağlanma yapmıyor,krem 7/24 gbi değil çünkü o,sprey...
ve saçta birikme olmuyor ,haliyle yağ da olmuyor...
durulanmıyor evet ve mis gibi kokuyorrr
yatmadan önce sıkıp fırçalıyorum saçımı,mis mis yumuş yumuş uyuos birlikteee
pembe - sarı kullandım ben.şimdikinin rengi bi değişik,somon rengi gibi...
saç açıcılıkları aynı ama koku olarak şu sıralamayı yapabilirim
1-pembe
2-somon
3-sarı
ben en son 8,45 tl ye aldım canım
ama kozmetikçilerde daha pahalı,aman dikkat derim
marketlerde daha uygun.
pembesinin saçı parlattığı,sarının kırıkları önlediği,somonun ise dipleri yağlı uçları kuru olan saçlar için uygun olduğunu yazmışlar üzerlerine
ama ben bu tarz ürünlerin saça parlaklık verdiğini,kırılmayı azalttığını hiç görmedim,inanmıyorum bu iddalara
o yüzden seçim yaparken kokularına göre yapıyorum
sen de hangisinin kokusunu beğenirsen onu al canımzemuszemus
sönükleşme tarzı bi durum gözlemlemedim ben,kullanmadan önce nasılsa şimdi de aynı kabarıklıktalarbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?