Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

wuhuuuuu ilk uygulamada o kdr tutma sakınnneyvahedigeldismile
3-4 saat beklet kuşum

cnm güzelmiş....
hint yağı ile susam yağıda aldım..bazı yerlerde okudum..onlarda saç çıkartıyomuş

cnm güzelmiş....
hint yağı ile susam yağıda aldım..bazı yerlerde okudum..onlarda saç çıkartıyomuş

zakkum-hipokondriyak...
dinle bebeim , süperdirboshayallersmile
hadi hayırlısı olsun bakalım yeni yağlarınnn:kedi:
ben de bugün bi tavsiye aldım arkadaşımdan
kuaföre saç kesimi olarak değil de,jiletle kırık aldırma olarak git dedi
saçın bitimindeki 10 cm'lik kısmın kırıklarını jiletle alıyorlarmış

10 cm çok değil mi yaa??
bi de bakma onların ölçülerine bu kuaförlerde uzunluk birimlerinde bi bozukluk var hep fazladan kesiyolarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hmm araştırmak lazım..şimdi bi tarif duydum bebem denesem mi..bi topic de yazdım zati..haftada bir bizim karışımı sürcem zati..şampu içine de bemiks+bep+evigen katıcam...(aslında bizim formüle katıyodum am sanki sadece bemiksle daha parlak oldu gibi ama ampullarle deneyince de daha etkili gibi ) sonra bi arkadaş yazmış kafama yattı..badem+susam+jojoba+menekşe+hint+buğday ve saarımsak yağlarından birer şişeyi bi kavanoza boşaltın bundan 5 tatlı kaşığı alın içine 1 yem kaş zeytinyağı 1 yem kaş elma sirkesi 1 yumurta sarısı karışıtır streçle..saçlar yağlı ise 1 saat ,değilse fazla beklet..haftada 2-3 kez...bu yağların hepsi saç çıkartıcı..uzunluk ffena sayılmaz benim de ben bööölee gür kalın ossun istiyom bi de parlak parlak..ayna derdim olmasın... ohaoldumsmile acaba abartırmıyım..herkes katmış şampuana bu ampulleri pek bi memnun...yoksa diyom ki bizim karışıma mı eklesem..

hımmm
bi kaç kere dene kuşum
aklında kalmasınn
yumurta sarısını çok duyuyorum ben de,faydalıymış bayaaa
ama ben olsam yapmazdım,üşenirdim çok sempatiksalakcinni

10 cm çok değil mi yaa??
bi de bakma onların ölçülerine bu kuaförlerde uzunluk birimlerinde bi bozukluk var hep fazladan kesiyolarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bilmiyorum ki vallaa
saçın acayip durma olasılığı da var
mesela ben özellilkle hepsini bir boyda eşitlettim
bu eşitletme de birden kısalmasınlar diye 8-9 ayda geçtekleşti...
şimdi uçlara 10 cm kalaya kadar aynı boyda,son 10 cm'i katlı ve jiletle incelmiş gibi durursa
acayip olmaz mıeyvahedigeldismile

canlarımm
yarın bim'de yine güzel promosyon ürünler var
golden rose marka makyaj ürünleri
clean&clear marka cilt için temizleme jelleri,losyonlar ve peelingler
dove marka bronzlaştırıcı krem ve vücud losyonu
2,5tl ye krem 7/24
4,5 tl'ye dove saç bakım maskesi
çeşitli törpüler,ponzo taşları ve fırçalar
ayrıca da makyaj için çok rahat kullanılacak aynalar var

bi göz atın derimmmm
bim'in kendi sitesinden bakabilirsiniz fiyatlaraa

selam kizlar :)
ya ne sorcam size,ben sut icemiyorum ama su kuru maya ve sut cok aklima yatiyor..icmek yerine kafama sursem o karisimi olmaz mi :))))) haftada bir bakim az geldi bana :))) ne yapsam bilemedim :)))
kendimle ugrasmaktan kafayi yicem sonunda :)))

kafana süt mü sürecen:1shok: hiç duymadım böyle bi şey bilmiyorumkismile
anacım madem bu bakım az geldiii,uygulanıp denenmiş diğer bakımlardan deneseneeeaklinialirimsmile
yumurtalılardan wss
tötişten bakım nie uyduruyosunnkaydirigubbakcemile3

kuzuşşşlarr slmmm bugün 3. uygulamayı yaptım 5 saat falan kaldı saçımda kendimi süper hissediyorumm yaa hangi partinin bilmem sloganıydı ya bizde de öyle durmak yok bakıma devamm kısslarr

canım erimeyi bırak daha da sertleşiyo sanki:sinifsinif: ben galiba çok ısıtıyorum belki de ondandır kavruluyo mayalar içinde kaydirigubbakcemile3

canim buna benzer bir tarif var zaten ve de etkili diyorlar ama sut ile degil sositososito 1 BARDAK ILIK SU 4 KASIK MAYA IYICE KARISTIRIP diplere suruyorsun canim internette falan da yaziyor mayanin faydalarinin basligi altinda

2- sut ile icemiyorsan meyve sularina da katabilirsin canim mayayi icten beslemek her zaman daha etkili derler ama :lepi:

canım erimeyi bırak daha da sertleşiyo sanki:sinifsinif: ben galiba çok ısıtıyorum belki de ondandır kavruluyo mayalar içinde kaydirigubbakcemile3

Allah Allah degisikmis canim yaaa bi dahakine daha az isit bakalim nasil olacak olumunekankayizsmile

ben de mayali sutume hala devam umarim hadi bakalim olumunekankayizsmile

Allah Allah degisikmis canim yaaa bi dahakine daha az isit bakalim nasil olacak olumunekankayizsmile

ben de mayali sutume hala devam umarim hadi bakalim olumunekankayizsmile

belki de bayattır benneyaptımki
bu arada yüzdeki lekeler için bi maske buldum yine mayalı :1rolleyes: mayayı ılık suyla eritip içine de birkaç damla limon suyu sıkıyormuşuz ve yüzümüze sürüp kuruyana kadar bekletiyormuşuz, sonra da ılık suyla yıkıyormuşuz. ben denedim bunu bir kez ama biraz kötü kokuyo midem bulandı -tatlicadiarzu- çenemde sivilce lekeleri var kırmızı kırmızı bakalım geçiricek mibilmiyorumkismile

kızlar bemiks , bepanthen ve evigen'i şampuana koyunca bi işe yaramaz dedi cildiyeci. havayla temas edince etkisi geçiyomuş çünkü haberiniz ola gamyoncuiremsu

alpay erdem'den komik bir yazııı:icecream:

Bundan yıllar yıllar evvelsi, Hepsi grubunu yolda görsem tanımam diye yazmıştım.

Artık tanıyorum.

Yakın zamanda, tesadüf, aynı uçakla, Ankara’ya uçtuk.

Onlar biraz benim önümde oturuyorlar.

Ve ben uçakta bir şeyi fark ettim.

Bence ben dedim bu kızları tanımamakla hata ediyorum.

Çünkü böyle kıpır kıpır, hayat dolu, güzelcene de kızlar.

Tanıyim lan dedim ben bu kızları.

Tanıycam lan dedim.

Tam böyle yerimden kalktım tanıycam ki, perde kapandı.

First class.

Hem de perde öyle bi kapandı ki, hostes hanımefendi içeriden, benim yerimden davrandığımı gördü ya, yerinden bir hışımla fırlayıp, perdeyi çat diye kapattı.

Benim böyle burnuma da çarptı perde, hafiften böyle burnum tahriş oldu.

Ya dedim hostes hanımefendi dedim ya, bu nasıl bir perde kapatmaktır.

Bu kadar mı korkuyorsunuz, biz ve bizim gibilerden dedim.

Biz de insanız dedim.

First class diiliz belki ama, biz de insanız dedim.

Ben öyle diyince arkamdan bi alkış koptu.

Yürü be diye.

Tezahüratlar başladı.

Evet biz de insanız diye.

Hostes hanımefendi şöyle bi perdeyi araladı, he dedi he, siz de insansınız.

Ve perdeyi kapatmadan önce de, bana, bu arada dedi beyfendi, o kadar büyük bir burnunuz var ki, bu perdenin zaten çarpmaması imkansızdı dedi.

Bi de çirkefe bağlıyo.

Yalnız hostes hanımefendi öyle dedi ya, arka taraf hemen sattı, evet gerçekten de büyük bir burnu var falan diye.

Hakikaten nasıl insanlarmış.

Dedim hostes hanımefendi, hayırlısıyla bu uçak Ankara’ya konar, bu perde açılır, pilotu bulurum, seni dedim şikayet edicem, terbiyesiz şey seni dedim.

Ben hakikaten de Ankara’da pilotu buldum, hostes hanımefendiyi şikayet ediyorum.

Ya diyorum bu nasıl bir hostes hanımefendiymiş, bana neler dedi, yok burnun büyük, yok bilmem ne, travmatik de bir insanım, kırılgan bir yapım var, böyle heyecanlı heyecanlı anlatıyorum, pilot, yaa dedi sen iki saattir anlatıyosun, ben seni görmüyorum dedi, şu burnunu biraz yana al, ben seni profilden seçicem.

Ne pis bi uçakmış.

Ben bütün bu olumsuzluklara rağmen, bu Hepsi grubunun hakikaten nasıl bir illüzyonu varsa, o gün kendimi, Ankara’da, Anadolu Gösteri Merkezi’nde, Hepsi grubunun konserinin tam ortasında buldum.

Tıklım tıklım içerisi.

Ama yani çocuk bahçesi gibi de.

Çünkü bu Hepsi grubunun hedef kitleleri, yüzde seksen çocuklar, o geriye kalan yüzde yirmi de zaten o çoçukların anneleri babaları, bi de onların aralarında ben varım.

O çocuklarla birlikte tempo tutuyorum.

O tırt, böyle Çin malı ışıklı oyuncaklar var, onları sallıyorum, ölürüm lan sizin için falan diye.

Ben bi ara kendimi o çocuklarla birlikte sahneye fırlamak isterken buldum.

Neyse, uzatmıyim mevzuyu.

Ben artık Hepsi grubunu tanıyorum.

Özellikle de o konserden sonra, Hepsi grubunun fanıyım.

Bundan sonra Beatles falan yalandır.

Tamam, Beatles’la büyüdüm belki ama, Hepsi grubuyla tanışana kadarmış.

Çünkü yani HEPSı, Beatles’ı da kapsıyo.

Tabi, Pink Floyd, Rolling Stones, bunları aynı potada eritiyo. Hepsi.

ben şimdi kaynatmaya başladım sinamekiyi de birşey soracağım: ılıdıktan sonra süzüp suyunu mu kullanacağız bu sinamekinin yoksa komple mi biri cevap verebilirse sevinirim

önce ılısın sonra diğerleini ekle..
maya sertleşti demişler arkadaşlar.zeytinyağını çok ısıtmadınız dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…