hg kuşumma.s.
inşallah yakmadın saçları eyvahedigeldismile
pikiiay ne biliyim şekerim yani görünürde kırık dışında yanma filan yok işte olmaması için hemen başlamam lazım yoksa bu gidişle yanıcaklar :)
ya ben saçlarımı düşleştirince az gibi geliyor psikolojikmanda olabilir bilmiyorum hemen sönüyor sanki ....:çok üzgünüm:
neler dönüor bakem oralardaaaaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3
benimsaçlarım normalde dalgalıdır ben önce saçlarıma fön çekiyorum üzerine bir kat düzleştirici yapıyorum öyle saçlarım ütülü gibi dümdüz olmuyor biraz daha kabarık oluyor sgerçi yaptığım bakımlardan dolayı saçlarım çok gürleşti sadece aşağılara indikçe seyrek gözüküyor oda zamanla kendne gelecek
yeni çıkan saçlar bir anda beline gelmiyor sonuçta
biraz sabır gerektiyor eğer gür saçlara kavuçmayı kafana koyduysan
aynı canım işte aşağı doğru az ve röfle üstüne boya olduğu için yıpranık:1ninca:
neden sadece sinameki ve badem yağı bemiksle ne alıp veremediğin varkaydirigubbakcemile3
ben sana cevap veriyim şekerim çünkü bende 2 ay kullandım 10cm kadar uzadı bence tarifi tam uygulamalısın bemiks b vitamini ve b vitamini saç için çok gerekli
birde herkesin saç yapısı farklılık gösterebiliyor bazı arkadaşların 4. 5. uygulamalardan sonra etkisini gösteriyor bazılarında ise ilk uygulamadan sonra uzama fark ediliyor
yerimseniben
5şişe = 5 haftabemixle alıp veremediğim yok. olmazsa olmaz diyosanız hemen alırım 4 tl civarıydı dimi fiyat bi de içinde ne kadardı nekadar idare eder
bemiks olmasın ama saçım temmuza kadar belime gelsin diyorsun?
doğru mu anladım?
soruna yine bir soruyla karşılık vermek isterim...
temmuza kadar 2 ay 10 gün var,
hadi 3 ay olsun
seni bilmem ama benim omzumla bel aram 40 cm...
ayda 1 cm uzar denilen saçları ,ayda 4-5cm uzamaya ulaştırabildim,
senin hesap: ayda 13cm oluyor
sence uzar mı ?
1karış uzama olabilir...belime kadar derken 1 karış uzasa yeter yaz kadar
bide şöyle bir durum var sen röfleden nefret ediyosun ama röfle saçı kesinlikle seyrek göstermiyor
tam tersi durum söz konusu
4küsur tlharikaymış fiyatı tam olarak ne kadar acaba
4küsur tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?