Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya ben saçlarımı düşleştirince az gibi geliyor psikolojikmanda olabilir bilmiyorum hemen sönüyor sanki ....:çok üzgünüm:

benimsaçlarım normalde dalgalıdır ben önce saçlarıma fön çekiyorum üzerine bir kat düzleştirici yapıyorum öyle saçlarım ütülü gibi dümdüz olmuyor biraz daha kabarık oluyor sgerçi yaptığım bakımlardan dolayı saçlarım çok gürleşti sadece aşağılara indikçe seyrek gözüküyor oda zamanla kendne gelecek
yeni çıkan saçlar bir anda beline gelmiyor sonuçta
biraz sabır gerektiyor eğer gür saçlara kavuçmayı kafana koyduysan

aynı canım işte aşağı doğru az ve röfle üstüne boya olduğu için yıpranık:1ninca:

aynı canım işte aşağı doğru az ve röfle üstüne boya olduğu için yıpranık:1ninca:

bide şöyle bir durum var sen röfleden nefret ediyosun ama röfle saçı kesinlikle seyrek göstermiyor
tam tersi durum söz konusu

bemixle alıp veremediğim yok. olmazsa olmaz diyosanız hemen alırım 4 tl civarıydı dimi fiyat bi de içinde ne kadardı nekadar idare eder

belime kadar derken 1 karış uzasa yeter yaz kadar

kontes bacım doğru demissin vallaha..uçları kurudu iyice ( ama dünkü sinirime o kadar iyi geldi ki anlatamam :))))))
bu arada dün kerastase in sac dökülmesini önleyici sampuanini aldım ilk kez dün kullandım ve 1 tel bile sacım dökülmedi:)))) serumlarinida aldım 2 günde bir onu yapicam :))) sac dökülmesini çözdüm bı de su kurulugunu çözeyim başka bir şey istemiyorum(((

canlarım az önce dergide okudum
temiz bir saç derisi için; 'cadı fındığı' isimli bitkinin çiçeğini ağız gargarası ile karıştırıp saç diplerine fıslatın,5dk masaj yaparak yedirin ve yıkayın diyor...
yağların bir süre sonra saç derisi gözeneklerini tıkaması durumunu içine sindiremeyen arkadaşlar için bu iyi bir uygulama olabilir...
ayrıca bi arkadaşımızın özel durumu vardı,kimdi hatırlamıyorum ama bu mesajım ilgisini çekebilirrr

bide şöyle bir durum var sen röfleden nefret ediyosun ama röfle saçı kesinlikle seyrek göstermiyor
tam tersi durum söz konusu

canım röfle saçı seyrek göstermez elbet ama ilceltir yıpratır..benim saçıma hiç yaramadı mesela röfle bir daha da asla....

slm kızlar benim saclarım hiç uzamıyor omzumdan asagı inmiyor zaten cok seyrekler uzadıkcada cansızlasıyorlar sampuanımın içine sarımsak koysam cesaret edemiyorum esim cok hassas koku konusunda kokarmıyım acaba bide bioblas aldım yeni belki faydası olur diye onun içine koysam bisay olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…