evet canım süzüyorsun da sürüyorsunalkisalkisalkiskızlar tek bişey soracam iki çocuktan fırsat bulup sayfaların bi kısmını ancak okudum cevabını bulamadım,bu sinamekili kürü hazırladık ya en sonunda süzüp suyunu sürüyoruz dimi kalanı ot oluyo zaten,ben öyle yapıp sürdüm şimdi inşallah yanlış olmamıştır
hiç şaşmam güzelim saclar cıtcıtyerimseniben
nekadar komiksin sen cnm benim ya....kıskanacak insanın sacları belinde güzelim haberin varmı sizin sahip olmak istediğiniz ve cıtcıt takarak elde eden müvekkilinizin saclarından uzunyerimseniben SEN O ANTENİ SACINA TAK ŞEKİL OLURSUNşakkıdı
göz var nizam var bi gözlük kullansanız?şakkıdı
kuru maya mıydı la yoksa
anam yapmaya yapmaya karıştırdım demek ki:gitme:
sen uygulayanlardansın,kuru diyosan kurudur kuşşşzemuszemus
ayyyy cvp vermeye değmez görmüyorum kör oldummm amannn amannnn
Yesa bu mavi suyu fön suyunu ben kullanıyorum gliss pembe de var fön suyunu kuaförümde görüp aldım saçın yumuşacık oluyor ve kolay taranıyor bilginize..
eed bebem bence en güsel kokan pembesiii :kedi:evet kuzum kuru maya sanirim yaw evet evet hehe kaydirigubbakcemile3
aynen canim he he de gec bosver evet evet cit cit onlar cit cit aklinialirimsmile
canim alayim ben de o zaman turkiyeye gidince degil mi
ya gliss de bi tane kokladim pembe degildi sari da degil bole alacali bi renk ayyyyyyy cok fena kokusu yaa berbat resmen almadim o yuzden kaydirigubbakcemile pembe alayim diyorum en guzel kokan oydu degil mi :1ninca:
sadece 8. yi mi yaptın yoksa 8'ini de mi evigenle yaptın canım eyvahedigeldismile
şaşkınnnn hatunnn:kedi:8 ini de.mafoldumben
bende denedim ve gerçekten işe yaradı !
yalnız bir şey söylemek istiorum bu sitede kimse kmsenin kötülüğünü istemiyor.bu site brbrmzle gzl deneymlerimizi paylaşmak için var.
kontess arkadşmz yaşadığı gzl deyemi iyi niyetyle bizimle paylaşıyor.bazılarıda bununla alay ediyor.bnce hç hoş deil.kontese teşşkr edilecğne kıza yalancı muamelsi yapılıyo .çok AYIP bence...
kontescimm mşhh çok güzel uzamışlar ve gürleşmişler =)=)
arkadaşlık talebi yolladım rica etsem kabul edermsn resimlerine bakmk istiorum da :kedi:
ayh kuşum prdd:çok üzgünüm:
bunla ilgili süper bi teorim var ama site yönetiminden ceza yerim diye söylemiyorumçıtçıt olduu nerden çıkıo ki anladıysam arap olim.
gözüne ,yüzüne filan değmesin canım
bi de oranını iyi ayarlamalısın
eğer şampuanın içine çok koyarsan
saç için de tehlikeli oluyor
bundan sonra daha dikkatli olursun canım opuyorumnanaktanohaoldumsmile hay Allah'ım yaa ben bi de şampuanın yanısıra diplere de sürmüştüm bi kez:kedi:
ucuz kurtuldum o zaman bilmiyorumkismile ama oranı ayarlama konusunda çok haklısın çünkü evet dökülmeyi kesinlikle durduruyor ama saç uçlarım çok kurudu gerçekten :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?