Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet canım süzüyorsun da sürüyorsunalkisalkisalkis

o saçların çıt çıt olmadığına adım gibi eminim bence çok emin konuşma kaydirigubbakcemile3

kuru maya mıydı la yoksa
anam yapmaya yapmaya karıştırdım demek ki:gitme:
sen uygulayanlardansın,kuru diyosan kurudur kuşşşzemuszemus

evet kuzum kuru maya sanirim yaw evet evet hehe kaydirigubbakcemile3

aynen canim he he de gec bosver evet evet cit cit onlar cit cit aklinialirimsmile

canim alayim ben de o zaman turkiyeye gidince degil mi

ya gliss de bi tane kokladim pembe degildi sari da degil bole alacali bi renk ayyyyyyy cok fena kokusu yaa berbat resmen almadim o yuzden kaydirigubbakcemile pembe alayim diyorum en guzel kokan oydu degil mi :1ninca:

biri bisimi dedi yaaaaa zemuszemus
duymadim fallllaaaaaaaa aklinialirimsmile duymicamda laelaelaelaelae

eed bebem bence en güsel kokan pembesiii :kedi:

tr'den bayaa bi ürün stokla sen kaydirigubbakcemile3

demek ki keramet daha çok bemiks'te a.s
zaten heryerde de yazıyor,b vitamini saçlara iyi gelir uzatır vs diyerekten

bitanecik kuzularımm;
bu mesajımda size meşhur çıt çıtlarımdan söz edeceğim:dance:
röfleli saçımın kare kare görüntülendiği bu fotoları (albümümde de var,arkadaş listemdekiler bilirler)
çıt çıt ile nasıl elde ettiğimi söylemiycem...
malumm,sizi kandırmak için fotoşop da yapmış olabilirim :sm_cool:
zaten benim en büyük hobimdir
boş zamanlarımda insanları keklemek
bir zevk alıyorum ki mmhh değmeyin keyfime :roflol:

(fotolar 2 aylık süreci içermektedir...)

karalamaya çalışan arkadaşa nacizane öneri :

kimsenin ahını almak istemem,bedduasını da...
belden aşağı vurmamak için çok direndim ama eğer bir kere daha o gereksiz özgüveninle ukalaca davranırsan sana vereceğim en güzel öneri ' insanların günahına girme' lafı olur...
lakin açtığın diğer topikleri okudum.
belki insanların günahını almaz da iftiralarda bulunmazsan Rabbi'm dualarını kabul eder...
iyi akşamlar.

Son düzenleme:
bende denedim ve gerçekten işe yaradı !
yalnız bir şey söylemek istiorum bu sitede kimse kmsenin kötülüğünü istemiyor.bu site brbrmzle gzl deneymlerimizi paylaşmak için var.
kontess arkadşmz yaşadığı gzl deyemi iyi niyetyle bizimle paylaşıyor.bazılarıda bununla alay ediyor.bnce hç hoş deil.kontese teşşkr edilecğne kıza yalancı muamelsi yapılıyo .çok AYIP bence...

Şeniz

aman salla yhaa sen bilion gerçeği kim ne diosa desin..uzunmuş saçı bilmemne allah başına bişi getirir o saçlarda gider hava atıo bide..

gözüne ,yüzüne filan değmesin canım
bi de oranını iyi ayarlamalısın
eğer şampuanın içine çok koyarsan
saç için de tehlikeli oluyor

ohaoldumsmile hay Allah'ım yaa ben bi de şampuanın yanısıra diplere de sürmüştüm bi kez:kedi:
ucuz kurtuldum o zaman bilmiyorumkismile ama oranı ayarlama konusunda çok haklısın çünkü evet dökülmeyi kesinlikle durduruyor ama saç uçlarım çok kurudu gerçekten :çok üzgünüm:

bundan sonra daha dikkatli olursun canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…