Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hiç sıkılmadım canım paylaşımın için gerçekten teşekkür ederim ,bende son 1 yıldır özellikle bunun 7 ayı kadar organıcum kullandım silikon içermiyor bitkisel kategorisinde old.için cazip gelmişti ama saçlarımı berbat kuruttu ,ve silikon içermeyen şampuanlardan da korkar oldum ...içerden beslenmem süper ,ek takviyelerde (çinko biotin) gibi içtim dediğin gibi ufak dolu saçım var ama uzamıyorlaar sanki ya da ben çok sabırsızım tek dileğim eski gür saçlarımın uzaması ..eskisi gibi olsun istiyorum senağlama

ben de izmirliyim zaten kuşum,kendi zeytinyağımızı kullandım... ısıtınca da yemek gibi koktu,sevmedim,üşendim vs bilmiyorumkismile

ben de aynı şeyi istiyorum cnm umarım ikimizin de istediği gibi olur.Ama bence de tespitinde haklısın birazcık rahat olmak ve akışına bırakmak sanırım yerimseniben

bi de, yarın doktora gidicem bebiklerim,

benim için dua edin de şu sivilcelerime derman olsun sevgili dr hanıma.s.

aaaaaa kirmizinci edremitlimisin seeen?benim anne tarafım akcayli :)))) çok anım vardır Akçay'da :)

Son düzenleme:
kontes hemşerim :) dicem artık sana kız madem izmirlisin ne solemiyon?(azcik izmirli ağzıyla konuşayım senle:))) izmirlilerin meshurdur ya geliyom gidiyom lari :))))))

hemşerim ben artık banyoya giriyim maske yapcem daha sacıma,malum askı memnu anca bitti banyo bu saate kaldı :))) sonra görebilirsem senle azcik dedikodu yapalım gari :)))) öptüm çok

kontescim bu arada doktoruna yüzünü temizlemek için bir jel önermesini de söyle hazır cildini incelemişken. Çünkü malum onlar çok daha iyi görebiliyo kimin nasıl bir temizleme ürününe ihtiyacı olduğunu. :kedi:

walla iyi akıl ettin kuşummbilmiyorumkismile
güneş kremi ve nemlendirici krem de sorucam
not alayım bi yere,unuturum ben eyvahedigeldismile
başka ne sorayım bilmiyorumkismile

Ben de öyle düşünüyorum, kökü var sonuçta..
Beslenmeye de dikkat edersek eğer... vereliniortak
Süreç uzun da olsa geri gelirler umarım
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…