Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

rica ederim kuşummm
inş bele de geliceklerrrzemuszemus

ooffffffffffffffffffffff canlarım yaaaaaaaaa turkıyeye geldım ama bır Allahın kulu bıle sacın uzamıs demedı kı 5kur bıttı ve de 20gun kadar mayalı sut ıctımmmmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffffffffffffffffffff hatta kılomu aldın sen dedıler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((

@offffffffffff cıkın f offffffffffff cok guzellesmıs sacların ve de uzamıssssssssss(((((((

Canım benim bak öyle hemen muhteşem bir uzama yapmıyor;ama saç kendine geliyor güçleniyor...Daha 5.desin kimi arkadaşlarımız 8. uygulamadan sonra sonuç alıyor :)Bak benim de 6. uygulamam ve 3-4 parmak kadar uzadı :)

Yavrum emin ol çoğu çıt çıt :) Benim de var çıt çıtım gerçi şimdi rengi uymuyor kullanamıyorum inan hiç fark edilmiyor...Ben böle teselli ediyorum kendimiiiiiii hihoyyytKızın kendi saçı bile olsa çıt çıt o bana ne bana ne :)))):sm_cool:şAKA BİR YANA GERÇEKTEN ŞÖYLE KENDİLİĞİNDEN UZUN SAÇ HARİKA DURUYOR...aHHH LİSEDE SAÇLARIM BEİMDEYDİ BU SARI MERAĞI MAF ETTİ BENİİİİİİİİİİİvereliniortak

masallaaah çok güzel olmuş sacların..çok gür ve sağlıklı duruyor..
devam etsem miiiiiiii etmesem miiiiiii ne yapsaaaammmm ne etseeeemmmmm
oooof kafamı karıştırdınız yaaa

canım güzel olmuş saçların.bende 7 yi yaptım ama sanki fazla uzama yok gibi geliyo bazen bana da...yani normal uzamaya devam ediyo gibi...ama beslemesi hoşuma gidiyo

saçların kesinlikle çok daha sağlıklı olmuş canım.

Topike yazmıyorum diye sanmayın ki vazgeçtim:):) şuanda başımda 3.kür var.bunun yanında anneanne formülünü kullanıyorum bir gün ve bir gün de hint yağı.kızlar saçlarım hayatımda ilk defa bu kadar hızlı uzadı.direkt sinameke yaptı demiyorum ama kesinlikle etki etti.10 martta röfle yaptırmıştım,ve uçlarım koprak dökülmeden dolayı çok incelmişti.benim saçlarım ayda 1 cm bile uzamaz.fakat 3 haftadır sinameke kürünü uyguluyorum ve diğer yağ bakımlarını ve 10 martttan bu yana yani 6 haftada saçlarım toplam 3 cm uzadı.Ben inanıyorum düzenli uygularsam dahada iyi sonuç alıcam:):) sizi seviyorummmm opuyorumnanaktan

canım güzel olmuş saçların.bende 7 yi yaptım ama sanki fazla uzama yok gibi geliyo bazen bana da...yani normal uzamaya devam ediyo gibi...ama beslemesi hoşuma gidiyo

Çok sağol şekerim darısı herkesin başınaaa :) Bitanem ama zaten bu kişiyle alakalı Kontess in ne kadar uzamış mesela benim daha anca 4 cm :)))) Bence sabredelim 2. aşamada daha hoş olcak gibi :)))

Sağol tatlım çok teşekkürler ...Evet düzenli yapmak çok önemli tatlım :)))) Peki o yağ dediğin nasıl tatlım?

cnm benim saçım zaten normalden biraz fazla uzar.belki o nedenle farkedemedim.hint yağı da saç uzatan yağlardan biri..ben karıştırdım ama uygulama fırsatı bulamadım.badem+sarımsak+hint+susam böyle bikaç yağı karıştrdım.

kontes'e mrb kızlar bende salı günü 4.kürümü uyguladım saçlarım eskiye nazaran daha sağlıklı ve hacimli duruyolar ama uzamada bi etki göremedimsenağlama napcağımı şaşırdım çok mu sabırsız davranıyorum acaba bilmiyorumkismile mutlaka hemen sonuç görmem imkansız pes etmicem sabırlı olcam ve uzatcam başka yolu yoklülülülülülü

Sağol tatlım çok teşekkürler ...Evet düzenli yapmak çok önemli tatlım :)))) Peki o yağ dediğin nasıl tatlım?

Saç uzatma yöntemleri konu başlığında ''anneannemin saç uzatma yöntemi '' adı altında bir topik var.küçük hindistancevizinini (Muskat da deniyor) rendeleyip bir kavanoza koyuyorsun.Birde karanfil eklemek gerek ama ben sarı saçlı olduğum için eklemedim. 4 gün bekleyip saçına uyguluyorsun. Bu yağ bakımım.Ama sadece bunu kullanmıyorum.başka bir küçük kavanoza 5 diş sarımsağı 4-5 parçya ayırdım üzerine zeytin yağı koydum.eksildikçe ilave ediyorum bu yağın üzerine.Bakım yapacağım zaman büyük ölçüde muskatlı yağdan,iki kaşık kadar sarımsaklı yağdan ve bir kaşık ta hint yağı karıştırıyorum ve yağı ısıtıp saçıma uyguluyorum.

zeytin yağını ısıtıp kullanırsan saçtan kolayca çıkıyor.sadece 1 kez çok nadir iki kez şampuanlıyorum.haftada 1 kez sinameke 1 kez de yağ bakımı ama şimdilik çok iyi gidiyor.Saçlarım çok kısa sayılmaz dalgalı halde sırtımda sütyen hizasında.Fakat röfleden dolayı koparak dökülme oldu.birde katlı kesim.o yüzden hızlıca uzasın dipten gelenler ve saçlarım gürleşsin istiyorumalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…