benim pırasa gibi olan saçlarım resmen gürleşti bu kür sayesinde vallaha..kontesciğime teşekkürü bir borç bilirim opuyorumnanaktan
11. haftama giriyorum sanırsam bu pazar..ben çok memnunum sonuçtan..saçlarım da uzadı ama ben daha çooook uzun olmasını istiyorum beline kadar saçları olan kızları görünce acayip kıskanıyorum ya..
Evet ciddi bi fark var maşallah =)
eed kesinlikle daha dolgun ve sağlıklı görünüyorlarrr :dance:
ooffffffffffffffffffffff canlarım yaaaaaaaaa turkıyeye geldım ama bır Allahın kulu bıle sacın uzamıs demedı kı 5kur bıttı ve de 20gun kadar mayalı sut ıctımmmmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffffffffffffffffffff hatta kılomu aldın sen dedıler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((
@offffffffffff cıkın f offffffffffff cok guzellesmıs sacların ve de uzamıssssssssss(((((((
benim pırasa gibi olan saçlarım resmen gürleşti bu kür sayesinde vallaha..kontesciğime teşekkürü bir borç bilirim opuyorumnanaktan
11. haftama giriyorum sanırsam bu pazar..ben çok memnunum sonuçtan..saçlarım da uzadı ama ben daha çooook uzun olmasını istiyorum beline kadar saçları olan kızları görünce acayip kıskanıyorum ya..
masallaaah çok güzel olmuş sacların..çok gür ve sağlıklı duruyor..
devam etsem miiiiiiii etmesem miiiiiii ne yapsaaaammmm ne etseeeemmmmm
oooof kafamı karıştırdınız yaaa
Kılzar selam ilk resim 6. yani dünkü kürüm sonrası , ikincisi ise 3. kür sonrası saçlarda doldunluk olarak bayağı faqrk var uzama olarak 1 cm falan...Ama benim saçım anca 5 ayda 3 cm uzarken 6 haftada 4 parmak uzadı :))))[url=http://www.imageload.net/view/23599-adsiz/][/URL]
saaçların kendine gelmişler
dolgunlaşmış daha gür duruyor
Kılzar selam ilk resim 6. yani dünkü kürüm sonrası , ikincisi ise 3. kür sonrası saçlarda doldunluk olarak bayağı faqrk var uzama olarak 1 cm falan...Ama benim saçım anca 5 ayda 3 cm uzarken 6 haftada 4 parmak uzadı :))))[URL="http://www.imageload.net/view/23599-adsiz/"][/URL]
canım güzel olmuş saçların.bende 7 yi yaptım ama sanki fazla uzama yok gibi geliyo bazen bana da...yani normal uzamaya devam ediyo gibi...ama beslemesi hoşuma gidiyo
saçların kesinlikle çok daha sağlıklı olmuş canım.
Topike yazmıyorum diye sanmayın ki vazgeçtim:):) şuanda başımda 3.kür var.bunun yanında anneanne formülünü kullanıyorum bir gün ve bir gün de hint yağı.kızlar saçlarım hayatımda ilk defa bu kadar hızlı uzadı.direkt sinameke yaptı demiyorum ama kesinlikle etki etti.10 martta röfle yaptırmıştım,ve uçlarım koprak dökülmeden dolayı çok incelmişti.benim saçlarım ayda 1 cm bile uzamaz.fakat 3 haftadır sinameke kürünü uyguluyorum ve diğer yağ bakımlarını ve 10 martttan bu yana yani 6 haftada saçlarım toplam 3 cm uzadı.Ben inanıyorum düzenli uygularsam dahada iyi sonuç alıcam:):) sizi seviyorummmm opuyorumnanaktan
Sağol tatlım çok teşekkürler ...Evet düzenli yapmak çok önemli tatlım :)))) Peki o yağ dediğin nasıl tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?