kontes'e mrb kızlar bende salı günü 4.kürümü uyguladım saçlarım eskiye nazaran daha sağlıklı ve hacimli duruyolar ama uzamada bi etki göremedimsenağlama napcağımı şaşırdım çok mu sabırsız davranıyorum acaba bilmiyorumkismile mutlaka hemen sonuç görmem imkansız pes etmicem sabırlı olcam ve uzatcam başka yolu yoklülülülülülü
kesinlikle çok sabırsız davranıyorsun
gözle görülür ciddi bir fark olması bazen 8-9 uygulamayı buluyor
Saç uzatma yöntemleri konu başlığında ''anneannemin saç uzatma yöntemi '' adı altında bir topik var.küçük hindistancevizinini (Muskat da deniyor) rendeleyip bir kavanoza koyuyorsun.Birde karanfil eklemek gerek ama ben sarı saçlı olduğum için eklemedim. 4 gün bekleyip saçına uyguluyorsun. Bu yağ bakımım.Ama sadece bunu kullanmıyorum.başka bir küçük kavanoza 5 diş sarımsağı 4-5 parçya ayırdım üzerine zeytin yağı koydum.eksildikçe ilave ediyorum bu yağın üzerine.Bakım yapacağım zaman büyük ölçüde muskatlı yağdan,iki kaşık kadar sarımsaklı yağdan ve bir kaşık ta hint yağı karıştırıyorum ve yağı ısıtıp saçıma uyguluyorum.
zeytin yağını ısıtıp kullanırsan saçtan kolayca çıkıyor.sadece 1 kez çok nadir iki kez şampuanlıyorum.haftada 1 kez sinameke 1 kez de yağ bakımı ama şimdilik çok iyi gidiyor.Saçlarım çok kısa sayılmaz dalgalı halde sırtımda sütyen hizasında.Fakat röfleden dolayı koparak dökülme oldu.birde katlı kesim.o yüzden hızlıca uzasın dipten gelenler ve saçlarım gürleşsin istiyorumalkisalkisalkis
merhabalar arkadaşlar ,ya sizinle dertleşmek istiyorum biraz benim saçlarım diyet yaptığım için inanılmaz döküldü ama açılma olmadı şükür sinemakiyi yaptım 14.kez sonra bakımlar falan düzenli besleniyorum zaten dökülmelerim normal seyrine döndü ama içimdeki kurt gitmiyor sorun şu ,dökülen saçlarım zamanla gelir mi yoksa saçlarım hep böyle mi kalacak diyorum çok sıkılıyorum bazende takmıyorum ama sizin böyle bişey başınıza geldi mi dökülen saçlar eski gürlüğüne ulaşır mı lütfen yorumm
hiç boşuna canını sıkma canım yerine yenileri çıkıor sarımsaklı şampuanıda yap ayrıca biobilas şampuanı tavsie ederim gerçekten işe yarıor.bende saç koparma hastalığı var ona rağmen yeni saçlar çıkıo üzülme stresten daha çok gider yoksaa
merci canım:kedi:öncelikle dikkate alıp cevap yazdığın için teşekkür ederim kontescim haklısın biraz sabırsızım heralde napalım artık beklicez saçların çok güsel bu arada maşallh:)
merhabalar arkadaşlar ,ya sizinle dertleşmek istiyorum biraz benim saçlarım diyet yaptığım için inanılmaz döküldü ama açılma olmadı şükür sinemakiyi yaptım 14.kez sonra bakımlar falan düzenli besleniyorum zaten dökülmelerim normal seyrine döndü ama içimdeki kurt gitmiyor sorun şu ,dökülen saçlarım zamanla gelir mi yoksa saçlarım hep böyle mi kalacak diyorum çok sıkılıyorum bazende takmıyorum ama sizin böyle bişey başınıza geldi mi dökülen saçlar eski gürlüğüne ulaşır mı lütfen yorumm
muskatı aktarlarda n bulabilir miyiz?
bu bahsettıgın yag bakımı ne ıcın canım?yıne uzatmak ıcın mı yoksa bakım olsun dıye mı?
ben bu kuru 3 kere yaptım ama sac rengını degıstırme ıhtımalı yuzunden bırakmayı dusunuyorum..sankı bırazda degıstı gıbıya da ben kafama taktıgım ıcın bana oyle gelıyor bılmıyorum..baska bır sey bulmaya calısıyorum sac uzatmak ıcın..
üstüme alınıp cevapladım ama umarım benim mesajımdaki yağ bakımından bahsediyorsundur cnm:smiley-cool: a.s.
ben bu yağ bakımlarını röfle tutkum yüzünden mahvettiğim saçlarımı toparlamak ve sağlıklı hale getirmek için uyguluyorum ..ama uzamasına da etkli oluyor elbette :lepi:
renk konusuna gelince ben de biraz tedirginim o konuda aslında çünkü saçlarım sarı ve sinameke kaynatınca kızıl bir renk oluyor..Acaba saçlarım kızıllaşır mı diye düşünmeden edemiyorum.Ama benim için uzaması herşeyden önemli
incelediğimizde çok büyük şikayetler yok bir kaç kişi boyayı akıttığını söylemiş.Umarım sadece bu kadardır :):)
ya kızlar sızlere bır sey sorucam belkı pratık bır cozum vardır..
dıyelım saclarınız yaglı ve dısarı cıkacaksınız,e yıkanıp cıkma gıbı bır luksunuz yok..yaglı saclarla da cıkmak ıstemıyorsunuz..var mı sacları yaglı gostermeyen ve pratık mucızevı bır formul :)
ya ben hergun yıkıyorum saclarımı,hergun yıkamakta saclarımı kurutuyor..o yuzden yavas yavas 2 gunde bır yıkanmaya basladım..ama 1 gun yıkanmadım mı saclarım yaglanıyorve yaglı saclarla dısarı cıkamıyorum mecbur evde oturuyorum kafayı yıcem (((((
evet tatlım sana sormustum :)))))
o kucuk hındıstan cevızını rendeleyıp ustune zeytınyagı mı koyup bekletıyorsun?pek anlayamadım o kısmı :))))
evet bende de sarı golgeler var..bakırlarım sankı cıkmaya basladıtırstım bende o yuzden bırakıyım dıyorum..golgelerı daha yenı yaptırdım barı bıraz tadını cıkarıyım :)
ayh ben de mi denesem :1shok:
Tam olarak aynısı başıma geldi.
3 ayda 23 kilo verdim, toka tutmayan saçım yarı yarıya azaldı, dalgalıydı dalgaları gitti, kalın telliydi, inceldi... :a015:
1 yıl oldu, pek bir düzelme yok ama hala umutla bekliyorum.
Umarım eski haline döner, kendine gelir saçlarım, saçlarımız... :Saruboceq:
Herkese upuzun, gür, sağlıklı saçlar diliyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?