Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kesinlikle çok sabırsız davranıyorsun
gözle görülür ciddi bir fark olması bazen 8-9 uygulamayı buluyor

muskatı aktarlarda n bulabilir miyiz?

merhabalar arkadaşlar ,ya sizinle dertleşmek istiyorum biraz benim saçlarım diyet yaptığım için inanılmaz döküldü ama açılma olmadı şükür sinemakiyi yaptım 14.kez sonra bakımlar falan düzenli besleniyorum zaten dökülmelerim normal seyrine döndü ama içimdeki kurt gitmiyor sorun şu ,dökülen saçlarım zamanla gelir mi yoksa saçlarım hep böyle mi kalacak diyorum çok sıkılıyorum bazende takmıyorum ama sizin böyle bişey başınıza geldi mi dökülen saçlar eski gürlüğüne ulaşır mı lütfen yorumm

hiç boşuna canını sıkma canım yerine yenileri çıkıor sarımsaklı şampuanıda yap ayrıca biobilas şampuanı tavsie ederim gerçekten işe yarıor.bende saç koparma hastalığı var ona rağmen yeni saçlar çıkıo üzülme stresten daha çok gider yoksaa

saol canım ya desteğin için...inşallah eskisi gibi gür olur saçlarım ve isteyen herkesin....

Tam olarak aynısı başıma geldi.
3 ayda 23 kilo verdim, toka tutmayan saçım yarı yarıya azaldı, dalgalıydı dalgaları gitti, kalın telliydi, inceldi... :a015:
1 yıl oldu, pek bir düzelme yok ama hala umutla bekliyorum.
Umarım eski haline döner, kendine gelir saçlarım, saçlarımız... :Saruboceq:
Herkese upuzun, gür, sağlıklı saçlar diliyorum opuyorumnanaktan

bu bahsettıgın yag bakımı ne ıcın canım?yıne uzatmak ıcın mı yoksa bakım olsun dıye mı?
ben bu kuru 3 kere yaptım ama sac rengını degıstırme ıhtımalı yuzunden bırakmayı dusunuyorum..sankı bırazda degıstı gıbı ya da ben kafama taktıgım ıcın bana oyle gelıyor bılmıyorum..baska bır sey bulmaya calısıyorum sac uzatmak ıcın..

sevgili Ela; ben de lisedeyken çok güzel ve gür saçlarım vardı.Fakat sigara,dengesiz beslenme ve doğum sonrası saç yapım değişti.Görenler hala saçlarımın gür olduğunu düşünsede aslında eski halini bilen arkadaşlarım farkediyor ençok. çünkü herkesin kıskandığı saçlarım şuanda alelade ve geç uzar hale geldi.Tabiki buna da şükür :Saruboceq: Buraya kadar hep olumsuz şeyler yazdım.Ama sonra saç konusunda çok araştırmalar yaptım ve bu siteye de yazdım ama bazı mesajlarım ürün ismi içerdiği için silindi.Çünkü dimethicone 'dan bahsetmiştim. bu bir silikon türevi ve ilk etapta saçı parlak pürüzsüz ve yumuşak yaparken,bir taraftan üstünü kapladığı için adeta boğarak öldürüyor.bu sebeple silikon içeren serum,durulanmayan krem,şampuan ,saç kremi ve maskeleri hayatımdan çıkardım. ikincisi beslenmeme dikkat ediyorum ve biotin,selenyum gibi mineral ve vitaminler içeren ve asla sentetik olmayan güvendiğim günlük vitamin tabletlerinden alıyorum.Ayrıca bu forumda da paylaşılan yağ bakımlarını uyguluyorum.Sinamekeli bakıma teni başladım ve 3. kürümü uyguladım. Fakat geçtiğimiz bir yıldır yeme içme düzeni ,dimethicone'u hayatımdan çıkarmak ve vitamin desteği almak bunlarla beraber forumlarda yazan yağ bakımlarını uygulamayı sürdürüyorum.Sonuç : bundan 15 gün önce kuaföre gittiğimde dipten bir sürü saçım geldiğini ve bu yüzden uçların olduğundan daha ince göründüğünü söyledi.bunun üzerine ben de eve gelip inceledim gerçekten kısa ve sağlıklı bir çok saçım var. Benim şampuanım Ecolinn çok memnunum.Türk malı bir ürün ve bu üründen yaşadığım memnuniyet dolayısıyla artık aynı zamanda pazarlamasını yapıyorum. bu konuda başka bişey yazamam ama tek şey söyleyebilirim silikonu saçlarından uzak tut. benim yeni saçlarımın gelmesi ve saçlarımın düzenli uzadığını görmem bir yıllık çabanın sonucu oldu.Umarım yeniden 10 yıl önceki sağlıklı saçlarıma kavuşurum.. biraz uzun oldu ama umarım okurken sıkılmazsına.s.:1hug:

üstüme alınıp cevapladım ama umarım benim mesajımdaki yağ bakımından bahsediyorsundur cnm:smiley-cool: a.s.

ben bu yağ bakımlarını röfle tutkum yüzünden mahvettiğim saçlarımı toparlamak ve sağlıklı hale getirmek için uyguluyorum ..ama uzamasına da etkli oluyor elbette :lepi:

renk konusuna gelince ben de biraz tedirginim o konuda aslında çünkü saçlarım sarı ve sinameke kaynatınca kızıl bir renk oluyor..Acaba saçlarım kızıllaşır mı diye düşünmeden edemiyorum.Ama benim için uzaması herşeyden önemli
incelediğimizde çok büyük şikayetler yok bir kaç kişi boyayı akıttığını söylemiş.Umarım sadece bu kadardır :):)

Son düzenleme:
ya kızlar sızlere bır sey sorucam belkı pratık bır cozum vardır..
dıyelım saclarınız yaglı ve dısarı cıkacaksınız,e yıkanıp cıkma gıbı bır luksunuz yok..yaglı saclarla da cıkmak ıstemıyorsunuz..var mı sacları yaglı gostermeyen ve pratık mucızevı bır formul :)
ya ben hergun yıkıyorum saclarımı,hergun yıkamakta saclarımı kurutuyor..o yuzden yavas yavas 2 gunde bır yıkanmaya basladım..ama 1 gun yıkanmadım mı saclarım yaglanıyor ve yaglı saclarla dısarı cıkamıyorum mecbur evde oturuyorum kafayı yıcem (((((

evet tatlım sana sormustum :)))))
o kucuk hındıstan cevızını rendeleyıp ustune zeytınyagı mı koyup bekletıyorsun?pek anlayamadım o kısmı :))))
evet bende de sarı golgeler var..bakırlarım sankı cıkmaya basladı tırstım bende o yuzden bırakıyım dıyorum..golgelerı daha yenı yaptırdım barı bıraz tadını cıkarıyım :)

saç diplerine pudra sürmek yağlı görünümü yok ediyor diye biliyorum
ama sadece çok acil durumlarda uygulanmalı,sürekli yapmak gözenekleri tıkıyor
denemedim hiç,ama çok yerde okudum

bu konuda açılmış bir topik var; ben de oradan öğrendim.Link ekleyeceğim.konu çok uzun ve bir çok kişi memnun ordana baksan daha iyi olur arkadaşım.Çünkü burası sinameke kürünün topiği bu konuyu burada konuşursak hem bu formülü veren arkadaşımıza hem de kkontesse haksızlık olur a.s:1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/241946-anneannemin-sa231-uzatma-form252l252.html

linkten bakarsan bir çok soruya cevap bulabilirsin sanırım .:içelim:

Sinameke kürüne gelince şimdilik saçlarımı hızlıca uzatmasını umuyorum eyvahedigeldismile çünkü dipten birsürü yeni saçı geliyor ve kat yaptırmadan ve uçtaki incelerden kurtularak yinede uzun saçlara sahip olmak istiyorumm :lepi:

Çok şey mi istiyorum sırnaşık şey

renk konusunda ben de bir değişklik yaparsa kesinlikle buraya yazarım zaten :1hug:

şekerler dün mecitefendinin yağ karışımını alıp yumurta sarısıyla beraber saçıma sürdüm. azcıkta sarımsak rendeledim tabi :) saçım çok güzel oldu ya. 3 hafta arayı da böyle değerlendirmeye karar verdim :))

ayh ben de mi denesem :1shok:

ben çok memnun kaldım fakat dediğim gibi,uzamasından ziyade kırıklarda ve kuru uçlarda faydasını gördüm. denemeye değer.bayanssulusmile daha önceki mesajlarında zeytin yağını saçtan temizlemenin zor olacağından bahsetmişsin. Zeytin cenneti Edremitte yaşayan biri olarak ve şunu kesinlikle söylemeliyim ; zeytin yağı soğuk sürüldüğünde kesinlikle yıkandıktan sonra bile sürekli yağlı bir tabaka olarak saçta kalır,fakat ısıtılarak uygulanırsa bir yada iki yıkamada saçtan kolayca temizlenir, ve saçı besler..... benim saç uçlarım kuruduğu için sadece 1 kez şampuanlıyorum. fakat bu formülden karanfili çıkardım ben. karanfilin saçı koyulaştırma etkisi olduğunu biliyorum çünkü ...... :enbuyukkk:

inşallah canım ,ama mantıken düşündüğünde de gelmemesi imkansız belki 3-5 yılı bulucak ama ufak saçlar çıkıp uzayıp diğerleriyle aynı boya gelmeleri...birde saç köklerimiz ölmediyse kiii öyle bir şeyi sanmıyorum gelmesi lazım...nasıl doğum sonrası kadınlarda geliyorsa bunda da gelmesi lazım diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…