Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

anladım canım benim ben de bugün eski şampuanıma geri dönüş yaptım Naturals'a...Daha sağlıklı şampuan bir de Barcelona adlı bir bakım yağı aldım ...Onu da yapmayı düşünüyorum :))))

:1hug:
Canım benim ayrıntılı derecede yorulmayıp anlattığın için çok teşekkür ederim sana :)

saol canım ya desteğin için...inşallah eskisi gibi gür olur saçlarım ve isteyen herkesin....

cnm bi ara benimde saçlarım çok döküldü..anlatamam.bikaç sayfa önce uzu n uzun yazdım hikayeyi de...kara üzüm çekirdeği tozunu yoğurta yedim.1-2 ay kadar..yeme sebebim unutkanlıktı. o dönemde saçlarım çıktı ve ben bunu yeni farkettim.tesadüfen nette öğrendim.kara üzüm çek.tozu saça etkliymiş meğerse..bende naptım da çıktı diyodum..tavsiye ederim.zaten 1-2 liralık alsan dünya kadar oluyo. :lepi:

bir ara deniyordum ama göğüslerimi büyünce bıraktım hemen:roflol:
meğersem göğüs büyütmeyede birebirmiş...

anladım canım benim ben de bugün eski şampuanıma geri dönüş yaptım Naturals'a...Daha sağlıklı şampuan bir de Barcelona adlı bir bakım yağı aldım ...Onu da yapmayı düşünüyorum :))))

barcelinoyu bende tafsiye ederim bi ara çok sık kullandım 2 hafta kadar haftada 3 kez sürdüm o ay uzaması yarım cm farketti fiyatıda uygun 7 tl benimki bitti bi türlü yenisini almaya gidemedim eyvahedigeldismile

kontesss gittin mi doktora? ne dedi?

arkadaşlar ben dün gece bi sivri zekalık yaptım =))
sarımsaklı şampuan sayesinde alnımın saçıma yakın kısmında küçük küçük tüyler çıkmıştı
ki ben onlara yeni saç demeyi tercih ediyorum =)))
dün gece o yeni saçları jiletledim.
kalınlaşır ve çoğalır umuduyla...
bakalım neler olucak =)))

gnn86 süpersin cnm..kız o kadar uğraştın çıkaracam saç die boşa gitmez umarım...
kkontes naptın cnm ne dedi doktor..bende düzenli kullanmıyorum ürünleri.akşam olunca bi uykum gelio şu ara anlatamam..dün çok yorgunudm..aslında zihinsel yorgunluk benim ki..akşam 7 de uzandım ama uyumadım..sabah 7 ye kadar.bi ara kalkıp yemek yedim o kadar..
ela.cnm o kısmı görmezden gel sen..o kadar çok özelliği var ki aslında kara üz.çek.tozunun..ben unutkanlık için iiyodum.tekrar başladım

kızlar ben loreal elseve seramid-çimento serisinden şampuan ve bakım kremini kullandım. yine elseve den total 5 i kullandım ve kullanıyorum saçlarım süper oldu.sositososito ve bana hızlı uzadı gibi geldi. mis gibide kokuyor 2 gün geçmiyor kokusu zemuszemus özellikle seramid-çimentoyu şiddetle tavsiye ederim hihoyyyt

kızlar konu dışına çıkıcam ama affedin beni
moralim çok bozuk
şimdi doktordan geldim ve ağlıycam zor duruyorum mafoldumben
kan tahlili istedi,Roaccutane tedavisi için
pazartesi kan vericem ama doktor o hapla bile iz kalabilir cildin çok kötü dedi
çok moralim bozuldu yaa
halbuki o kadar kötü ciltliler görüyorum irinli kıpkırmızı
benim öyle değil
sadece kırmızı bencikler var
şok oldum kadın öyle diyince
zaten bu ilaçtan da korkuyorum,yan etkileri çok diye
kaldı ki ben ağır bi sarılık geçirmiştim ve tahminimce bu ilaç bana uymuycak
şimdilik tetradox antibiyotik ve benzamycin krem verdi ama inanmayarak verdi
hadi bi deneyelim gibisinden...
temizleyici bi losyon vermiycek misiniz dedim
krem öncesi cildimi nasıl temizliycem dedim
suyla yıka,çok önemli değil o kısım dedi

tanı koyması da öylece bakarak oldu,hani başka ne yapabilir ki zaten diye düşünüyorum ama ne bileyim 5dk bile sürmedi tanı koyma işlemi...

ha bi de dedim ki 'ben burda yaşamıyorum,kısa bir süre sonra şehir dışına gidicem ve ekimde gelicem ama söylediğiniz hap her ay kontrol gerektiriyor,sizin kontrolünüzde kullanmış olmuycam'
'sorun değil,gittiğin yerde herhangi bi dr la da görüşebilirsin,bu tedavi her yerde aynıdır' dedi
hiç içime sinmedi bu sallamasyon hali :1ninca:

güneş kremi önermesini istedim.'güneşin sivilce ile bi alakası yok,önereyim ama bi şe farketmicek yani...' dedi yine

of hiç tatmin olmadım ,ya da moralimi bozdu diye mi böyle düşünüyorum sizce?
aramızda cilt sorunu yaşayanlar vardı,bana yardım edin lütfenn mafoldumben

Son düzenleme:

hamileyken kaşlarım dökülmüştü. seyrek bir kaş kalmıştı.. ve çıkmadı. sarımsakla deneme yaptım. tabiki hint yağı ve bademyağıda uyguladım. biraz tüyler çıkmaya bşladı. ama gür değildi. bende yeni çıkanları jiletle kesip temizledim. ardından gür şekilde çıkmaya başladı. tamamen düzeldi... umarım senin saçlarında düzelir arkadaşım..

kontess üzülme ya ne biçim doktormuş o azcık moral verir insan. karamsar olma, önce sen tedaviye inan ki tedavi işe yarasın.

Roaccutane'den arkadaşım kullanmıştı, cildi çok fenaydı. ama gerçekten fena öyle kırmızı iz falan değil kafam kadar sivilceleri vardı. 3 aya pırıl pırıl yaptı suratını. sadece güneşten korunması gerekiyodu, bide ilk hafta bütün sivilceler pörtlemişti. 3-4 senedir cillop gibi suratı bebek gibi teniyle ortamda arz-ı endam ediyo :))

üstelik sivilcelerin geçince izleri yok etmek gayet kolay. doktor sivilceleri halletsin, izler doğal yollarla, yağlarla, toniklerle bile geçiyor. sen sivilcelerinle oynayıp kalıcı iz bırakma yeter ki :)

anlamadığım da bu zaten,o kadar sivilceli cilt düzelmişse bana neden iz kalıcak dedieyvahedigeldismile
ki ben geçen aylarda sinüzitim için 5 gün antibiyotik kullanmıştım
o dönemde bile yüzümde gözle görülür fark olmuştu...
of çok sinirlerim bozuldu

üstelik sivilcelerin geçince izleri yok etmek gayet kolay. doktor sivilceleri halletsin, izler doğal yollarla, yağlarla, toniklerle bile geçiyor. sen sivilcelerinle oynayıp kalıcı iz bırakma yeter ki :)

asla oynamadım şu yaşıma kadar sivilcelerimle
irinli olunca bile patlatmadım
iz kalır diye korktum:sinifsinif:

ya bence akne kreminden önce mutlaka cildi temizlemen gerek çünkü ne bileyim günün tozu vs var sonuçta
ki önceden gittiğim doktorlar da hep sebamed temizleme jeli filan vermişlerdi bana
bu diyor ki gerek yok,suyla yıka kafi
ömrümde ilk defa böyle bi şey duydum:bbo:

cnm ya moralini bozma öncelkle..nerenin doktoru??özel mi?araştırdın mmı?istersen biraz daha sabret eve gidince bi daha git başka doktora...ben tıpa gitmiştim bikaç ay önce..orada baktılar.nidixa mı neydi hatırlamıyorum adını antibiyotik özellikli bi krem ile doğal limonlu bi sabun tavsiye etmişti.aynı dönem antidepresanda kullanıyodum ve sivilcelerim ondanmış meğer..tabi bunu demediler bana..sonraki gidişimde dedim ben.kitaplarına baktılar evet dediler.sonra dediler ki kremi kullanmay devam et..bend e içinde 2 aydan fazla kullanılmaz yazıyo dedim.o zaman başka yazalım dediler.elimde isotrexcin olduğunu söyledim onu kullanmamı söylediler.özetle ben dedim onlar onayladı.kızdığım nokta ellerinde dosyam var ilaçalr sivilce yapabilir.hastanın geçmişini okumaları gerekir ama bunu yapmadılar bile..düşün yani..ben dedim onlara..sonra araştırdım devlet hastanesinde bi doktor önerdiler . yılların doktoru..ona gittim.baktı.ilaç kullanıyorum dedim.yapar dedi.kremim bitmek üzere olduğu için muadili olabilecek bi krem yazdı.öteki piyasada yokmuş artık.bide solüsyon yazdı.temizleyici olarakda araştırdım.la roche demişlerdi.eczaneden numune istemeye gittim bulamadım avene numune verdiler.istemeye istemeye kullandım ama sonuç çok güzel.tıpta bana o nodüller geçmez demişlerdi düşün gerisini..şimdi daha düzeldi.hatta avene i kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra arkadaşlarım bile dedi cildin düzelmeye başlamış die.. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…