evet canım biliyorum. ben kendim imkansızlıklardan dolayı yapamasamda bu topiği takip ediyorum. ben sadece senin fotoları görüp başladıktan sonra hepsi aynı etkiyi bekliyor ya bu mümkün değilki buna kızıyorum. sonrada senin yalan söylediğini düşünmeye başlıyorlar
sen niye uygulamıyosun kızklava:
yaa sorma memleketimden uzakta bir lojmanda imkansızlıklar içinde yaşıyorum. daha doğrusu yaşamaya çalışıyorum. birde öyle maskelerle felan uğraşamam yaa. ama sizi büyük özenle takip ediyorum bende senin arkadaş listendeyim zaten. senin saçlarada hayranlıkla bakıyorum... boshayallersmile bende mayalı süt içiyorum. o daha kolay hemde etkisi güzel.
kontes'cim sana cevap veremeden çıkmak zorunda kaldım.
kan tahlili yaptırdın mı?
hadi hayırlısı tatlım, korkma ama geçicek bunlar =)
aaaaaa kirmizinci edremitlimisin seeen?benim anne tarafım akcayli :)))) çok anım vardır Akçay'da :)
barcelinoyu bende tafsiye ederim bi ara çok sık kullandım 2 hafta kadar haftada 3 kez sürdüm o ay uzaması yarım cm farketti fiyatıda uygun 7 tl benimki bitti bi türlü yenisini almaya gidemedim eyvahedigeldismile
kızlar konu dışına çıkıcam ama affedin beni
moralim çok bozuk
şimdi doktordan geldim ve ağlıycam zor duruyorum mafoldumben
kan tahlili istedi,Roaccutane tedavisi için
pazartesi kan vericem ama doktor o hapla bile iz kalabilir cildin çok kötü dedi
çok moralim bozuldu yaa
halbuki o kadar kötü ciltliler görüyorum irinli kıpkırmızı
benim öyle değil
sadece kırmızı bencikler var
şok oldum kadın öyle diyince
zaten bu ilaçtan da korkuyorum,yan etkileri çok diye
kaldı ki ben ağır bi sarılık geçirmiştim ve tahminimce bu ilaç bana uymuycak
şimdilik tetradox antibiyotik ve benzamycin krem verdi ama inanmayarak verdi
hadi bi deneyelim gibisinden...
temizleyici bi losyon vermiycek misiniz dedim
krem öncesi cildimi nasıl temizliycem dedim
suyla yıka,çok önemli değil o kısım dedi
tanı koyması da öylece bakarak oldu,hani başka ne yapabilir ki zaten diye düşünüyorum ama ne bileyim 5dk bile sürmedi tanı koyma işlemi...
ha bi de dedim ki 'ben burda yaşamıyorum,kısa bir süre sonra şehir dışına gidicem ve ekimde gelicem ama söylediğiniz hap her ay kontrol gerektiriyor,sizin kontrolünüzde kullanmış olmuycam'
'sorun değil,gittiğin yerde herhangi bi dr la da görüşebilirsin,bu tedavi her yerde aynıdır' dedi
hiç içime sinmedi bu sallamasyon hali :1ninca:
güneş kremi önermesini istedim.'güneşin sivilce ile bi alakası yok,önereyim ama bi şe farketmicek yani...' dedi yine
of hiç tatmin olmadım ,ya da moralimi bozdu diye mi böyle düşünüyorum sizce?
aramızda cilt sorunu yaşayanlar vardı,bana yardım edin lütfenn mafoldumben
heh şimdi netten okuyorum
verdiği antibiyortik feci bulantı yapıyormuş
al bi de burdan yak!
benim saçlar biraz daha uzamış :1shok:
kızlar konu dışına çıkıcam ama affedin beni
moralim çok bozuk
şimdi doktordan geldim ve ağlıycam zor duruyorum mafoldumben
kan tahlili istedi,Roaccutane tedavisi için
pazartesi kan vericem ama doktor o hapla bile iz kalabilir cildin çok kötü dedi
çok moralim bozuldu yaa
halbuki o kadar kötü ciltliler görüyorum irinli kıpkırmızı
benim öyle değil
sadece kırmızı bencikler var
şok oldum kadın öyle diyince
zaten bu ilaçtan da korkuyorum,yan etkileri çok diye
kaldı ki ben ağır bi sarılık geçirmiştim ve tahminimce bu ilaç bana uymuycak
şimdilik tetradox antibiyotik ve benzamycin krem verdi ama inanmayarak verdi
hadi bi deneyelim gibisinden...
temizleyici bi losyon vermiycek misiniz dedim
krem öncesi cildimi nasıl temizliycem dedim
suyla yıka,çok önemli değil o kısım dedi
tanı koyması da öylece bakarak oldu,hani başka ne yapabilir ki zaten diye düşünüyorum ama ne bileyim 5dk bile sürmedi tanı koyma işlemi...
ha bi de dedim ki 'ben burda yaşamıyorum,kısa bir süre sonra şehir dışına gidicem ve ekimde gelicem ama söylediğiniz hap her ay kontrol gerektiriyor,sizin kontrolünüzde kullanmış olmuycam'
'sorun değil,gittiğin yerde herhangi bi dr la da görüşebilirsin,bu tedavi her yerde aynıdır' dedi
hiç içime sinmedi bu sallamasyon hali :1ninca:
güneş kremi önermesini istedim.'güneşin sivilce ile bi alakası yok,önereyim ama bi şe farketmicek yani...' dedi yine
of hiç tatmin olmadım ,ya da moralimi bozdu diye mi böyle düşünüyorum sizce?
aramızda cilt sorunu yaşayanlar vardı,bana yardım edin lütfenn mafoldumben
yaa buu gerçekmiii :S banaa yalann gibii gldii
aaah aaah size salakligimi anlatiyim da gulun biraz :)))
10 gün önce kerastase in sac dökülmesi için serumunu ve sampuanini almıştım..ilk hafta sac dökülmem baya azaldı..saclarında yeni gölge yaptırdığım için yıpranmıştı,uçları kurumuştu çok fena..bu ürünlerden memnun kalınca nem için de maskesini ve banyodan sonra kullanılan kremini almıştım..aldığım gün kuaförde uygulamayida yaptırdım ve saclarım yumusacik oldu uçları düzeldi falan..aha dedim tamam artık benim saclar Super olcak..neyse gecen haftadan beri maskeyi kendim yapıyorum ve serumlarida maskeyide hiç aksatmıyorum..fakat saclarım maskeyi yaptıktan sonra resmen avuç avuç dökülüyor..dün hele hele resmen tutam tutam saclar geldi elime maske yaparken..tabii moralim çok bozuldu,resmen aglayacaktim..ve bugün ürünleri aldığım kuaföre gidip bagircaktim..neyse gittim kuaföre,dedim böyle böyle benim saclar bakımlarımı aksatmamama rağmen avuç avuç dokuluyor,ne is dedim..adam maskeyi nasıl uyguladığımı sordu,bende anlattım dipten uca sürüyorum diplere masaj yapıyorum dedim adam direk hayiiiiiiiir diplere surmiyceksin dedi ne kadar sürüyorsun peki dedi,vallaha dedim avuç avuç sürüyorum..adam yine hayiiiiiir naptin sen dedi,o çok kuvvetli bir bakim dedi konsantre o krem dedi bir iki fındık büyüklüğünde alicaksin ve sadece uçlara süreceksin dedi bu kadar çok sürersen hem sacların çabuk yaglanir hemde sac diplerine sürdüğün için dipleri nefes almaz ve sacların gucsuzlesir dökülür dedi..anaaaa dedim ben avuç avuç alıyorum bı de bı güzel diplere masaj yapıyorum dedim..megersem salaklik bendeymis :))))) iyiki gittim sordum adama..yoksa ben yine avuç avuç surcektim sonra da avuç avuç saclarım dokulcekti...
kuaförden çıkıp eve gelene kadar yolda tek basına kendi kendime güldüm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?