Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hadi bakalım gözün aydın canımmm :kedi:
olur tabi,talep yolla kabul ederim

süperr saçların var ay benimki senin saçlarının çeyreği kadar mafoldumben

ama seninki kadar olucak inşş inanıyorum buna:)

sinemaki yani kür haftada bir değilmi zaten:ecrin_bebek:

evet haftada bir
ben her salı yapıyorum ama geçen salı yapmadım
bugün cuma
yani 1hafta 3 gündür yapmamış oldum
sıradaki salı gününe az kaldı manasında dedim haftası gelicek diyekaydirigubbakcemile3
sıradaki salı günü geldiğinde 2 haftadır kür yapmamış olucam çünkü

offf badem yağımı bulamadımklava:
ben de 12 tane yağdan oluşmuş karışımı kullandım bu seferlikkk:icecream:

gerçekten saçlaraa iyi geliyormu inanamıyorumm birr türrlüü ne yaptııysamm düzelmediiii:1no2::1no2::1no2:

bence kkontes arkadaşımızın saçlarının tamda o vitamine ihtiyacı varmış. saçlarının istediği bakımı verince bu olağan üstü sonucu almış maşşş herkesde aynı etki olamaz çünkü bütün saçların sorunları farklıdır.

herkeste aynı derecede etki etmiyor evet,ama kesinlikle etki ediyorboshayallersmile

herkeste aynı derecede etki etmiyor evet,ama kesinlikle etki ediyorboshayallersmile

evet canım biliyorum. ben kendim imkansızlıklardan dolayı yapamasamda bu topiği takip ediyorum. ben sadece senin fotoları görüp başladıktan sonra hepsi aynı etkiyi bekliyor ya bu mümkün değilki buna kızıyorum. sonrada senin yalan söylediğini düşünmeye başlıyorlar

kesinlikle katılıyoum herkste aynı etki olmuyor ama uzatıyor ben 2 aydır yapıyorum 8 kür oldu suan aradayım 15 günlük ben basladıgımda saclarım 52 cm di suan 58 cm 2 ayda 6 cnm uzamıs ve bu uzama 7.uygulamadan sonra belli oldu bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…