Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cuma günü yaptımm yani dün zemuszemus

bekledikçe bekledim beklediimmm...

sonra yıkadımm bi güzel

saçlarıma nur inmiş gibi oldu ayh blendax kızları gibi hissettm kendmi

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık uzama aşamasınada girerse

teşekkürler kontess:) a.s.

wuhuu blendax kızıaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

rica ederim kuşummmhihoyyyt

dikkat! konu dışına çıkıyorum:1shok:

sivilce tedavisi gören arkadaşlarıma karşılaştırmalı bir fotomu sunmak istedim
benim kasımda şu halde olan yanağım;sadece yüzümü günde 2 kez yıkamam ve imex akne merhemi kullanmam(6sene önce gittiğim doktorum vermişti bu kremi ben de ona güvenerek yeni bir doktora gitmeden almıştım aynı kremi tekrardan) ile şu hale geldi (ki özel dönemdeyim ve normalinden azıcık pört haldeler 2. fotoda);

ya benim gözler sandığımdan daha berbat ve krem+temizlik ile bu cildi düzelmiş gibi görüyorum
ya da kadından daha doktor'um...
anlamadım valla:mymeka:

selam kızlar 15 günlük aradan sonra saçlarıma sinemaki kürümü salı günü uygulamaya devam edicem,, aralıksız 7 kere yapıcam yaza uzun dolgun saçlarla girelim.. demi ya

kontescim geçmiş olsun yüzüne gerçekten üzüldüm inş kısa zamanda pürüssüz bir cilde sahip olursun canım....

kontes yüzün doktorun söylediği kadar vahim derecede değil. ben ne suratlar gördüm yahu. en basitinden teyzemin yüzü 20-21 yaşına kadar berbattı. kocaman kocaman sivilceleri vardı, ne yaptıysa etki etmiyodu. komik gelicek ama evlenince düzeldi valla, şimdi yüzü bebek popişi gibi =D heralde hormonlarla ilgili bi şeydi. ama düzgün bi tedaviye, iyi ilaçlarla ve düzgün bi doktorun gözetimiyle maksimum 1-2 sene sonra geçer, dert etme.

selam kızlar 15 günlük aradan sonra saçlarıma sinemaki kürümü salı günü uygulamaya devam edicem,, aralıksız 7 kere yapıcam yaza uzun dolgun saçlarla girelim.. demi ya

bende aradayım tatlış bi hafta sonra yapmaya başlıcam tekrar. umarım yazın uzun saçlarımızla plajlarda salınabiliriz =))

yok kuzum komik gelmedi
çünkü annem hep der evlenince geçicek diye
hormonal bi şey olduğu için,'evlenince' geçiyor
anladın sen onu kaydirigubbakcemile3
sırf bu yüzden evlensem mi ki kaydirigubbakcemile3

slm kızlar yanlış saymadıysam bugün 8 . uygulamam lazım.bend e2 hafta ara vericem..en son çarşamba uygulamıştım bide bugün yapsam sorun olurmu?hafta içi yapınca 2 saat filan tutabiliyorum.aslında sıl formül yarım saat dimi?olmazsa haftaiçi yaparım..
kkontes ilaçların yan etkileri hemen hemen aynıdır.antibiyotik sonuçta..insna bünyesi belli olmaz..genellikle mide bulantısı baş dönmesi tansiyon vs vs vs ...hep aynıdır.1-2 kullan sorun olmazsa devam edersin baktın problem bırakırsın.bak benim ilaçlarımın da bi yığın yan etkisi var.bak
:

istenmeyen etkiler, genelde hafif ve geçicidir. Tedavinin ilk 1-2 haftası sırasında göze çarpar ve genellikle depresif durum düzelirken azalır. Citol kullanımı ile ilişkili en yaygın yan etkiler; ağız kuruluğu, bulantı, uyku hali, terleme artışı ve tremor, diyare, somnolans, dispepsi, yorgunluk, ateş, üst solunum yolu enfeksiyonudur.

bunlar sadece bir kısmı..bak bu da önceki ilacım.sivilce yapıo die bıraktım onu..üstteki bahsettiğim ilaç daha hafifmiş ..

ılk kez antidepresan kullanan kişilerde intihar ile ilgili düşünceler oluşabilir, özellikle de 24 yaşından küçüklerde bu durum görülebilir. Doktorunuzun tedavinizin en az ilk 12 haftasında sizi düzenli olarak kontrol etmesi gerekecektir.
Eğer aşağıdaki gibi yeni ya da kötüleşen belirtilere sahipseniz hemen doktorunuza başvurunuz: Ruh halinde veya davranışlarda değişiklikler, anksiyete (endişe, kaygı), panik ataklar, uyku sorunları; düşüncesiz, alıngan, telaşlı, heyecanlı, saldırgan, agresif, huzursuz, hiperaktif (ruhsal veya fiziksel olarak) hissetme; veya intihar ve kendine zarar verme ile ilgili düşüncelere sahip olma.
ruh halinde veya davranışlarda değişiklikler, anksiyete (endişe, kaygı), panik ataklar, uyku sorunları; düşüncesiz, alıngan, telaşlı, heyecanlı, saldırgan, agresif, huzursuz, hiperaktif (ruhsal veya fiziksel olarak) hissetme; veya intihar ve kendine zarar verme ile ilgili düşüncelere sahip olma.
Aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahipseniz hemen doktorunuzu arayınız ve acil sağlık desteği isteyiniz:

ateş, titreme, vücut ağrıları, grip belirtileri;
dudaklarda veya ağız içinde beyaz yaralar.
Daha hafif yan etkiler de görülebilir, bunlar:

uyuşukluk hali, uyuklama, baş dönmesi, güçsüzlük, halsizlik;
kabızlık;
iştah artması, kilo alma;
ağız kuruluğu.
Bu liste görülebilecek bütün yan etkilerin eksiksiz bir listesi değildir, burada yer alanlar dışında başka yan etkiler de görülebilir. Alışılmadık ya da sıkıntı yaratan bir durumla karşılaştığınızda doktorunuza başvurunuz. Yan etkiler ile ilgili detaylı tıbbi tavsiyeler için doktorunuza danışınız.

yok kuzum komik gelmedi
çünkü annem hep der evlenince geçicek diye
hormonal bi şey olduğu için,'evlenince' geçiyor
anladın sen onu kaydirigubbakcemile3
sırf bu yüzden evlensem mi ki kaydirigubbakcemile3

:kedi: cnm bi güzellik salonu sahibi de aynı şeyi söylemişti. ondan duymuştum bende..her derdin altından da bu konu çıkmasa olmaz sanki :kedi:

of yan etkisiz olsalar keşke ama tabiki de bu imkansız sonuçta wücudun işleyişine müdahale ediliyoreyvahedigeldismile

kkontes bak şimdi evdeyim cildiyecinin bana verdiği solüsyonu söylicem.buna benzer şeyler yazıyolar genelde..lekeler için filanmış.sabahları pamukla sürüyorum.sanırım lekleri soyuyo..ama bi de yüzüm kurumasa..gece ısotrexcin sürüyorum sabah yıkıyorum oda epey kurutuyo..sonra da bu solüsyonu sürüyorum.
isopropil alkol 20 cc
propilen glycol 20 cc
eau distile 40 cc
buna benzer bi tarifi bi arkadaş bi topic de yazmıştı..ama herkese değil tabi..bence işini ibilen bi cildiyeciye git.stres de etkili olabilir tabi

gitcem kuşum,eed.
benimki %90 stress
çünkü mesela bir şeye üzüleyim ya da sıkıntı yapayım
ertesi gün pörtler hepsieyvahedigeldismile

:kedi: cnm bi güzellik salonu sahibi de aynı şeyi söylemişti. ondan duymuştum bende..her derdin altından da bu konu çıkmasa olmaz sanki :kedi:

hahah di mi ama kaydirigubbakcemile3
annem regl ağrılarım için de aynısını söylüyor:roflol:
acilen evlenmem gerek :roflol::roflol:

hahah di mi ama kaydirigubbakcemile3
annem regl ağrılarım için de aynısını söylüyor:roflol:
acilen evlenmem gerek :roflol::roflol:

anne ben aşkkaaaa inanmamm
istemiyorum pilav yapmak
sana birde torun gerrreeek
istemiyorum çocuk bakmmmaaak
ya sözleri hatırlamadım ama nil in bi şarkısı vardı hatırlayan varmı mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cnm sen doktora gidene kadar kimyasal içeriği az bi ürünle düzenli temizle..sabah akşam.çok da oynama ilaçdı kremdi sürme bence..arkadaşlar doğal ürünler demiş ama herşeyi kullanma aman dikkat et yine de..malum yanlış bişey kullanırsın daha da yayılır filan..hafif hafif temizle temizlerken de...daha önce demiştim la roche veya avene tavsiye edebilrim..biraz pahalı ama az az kullanıyosun epey yeter..bana 5 ml numune verdiler 10 gün belki de fazla gitti.şimdi elimde 25 ml lik var .daha yarı olmadı.satan eczane varsa oralarda numune al bi dene derim.daha ötesini tavsiye edemem..çünkü dediğim gibi ters etki yapabilir..ürünleri incelemek için link vereiym bi göz at istersen umarım yanlış yapmıyorumdur link vererek sen hemen tıkla istersen

http://www.kozmetikguzellik.com/brand.asp?mid=327

bak bu da benim kullandığım temizleyici

[

eczaneden almıştım numunesini..bi avuç verdiler..nemlendirici+temizleyici+sivilceler için bi krem varmış o + güneş kremi+tonik..2 şer 2 şer verdiler hepsinden :) bi tek temzileyici bir..oda 25 ml olunca 1 oldu galiba :)) ah ondan da 2-3 tane verelerdi..40 lira şimdi almaya kalksam...of alsam mı bilemiyorum bende..çok pahalı kabul ama 1 2 damla kullanıyorum..tarif gerekirse 2 mercimek kadar bişey yetiyo hayli hayli..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…