Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cekhu ayy içime kurt düştü şimdi bilmiyorumkismile şu anda kafamda zeytinyağı kürü var diplere diplere sürdüm beslensin diye sempatiksalakcinni hatta streçledim bi de , acaba saçın hava almasını engelleyip döker mi ki bu da akannehir

tatlım hani yumuşaklık veren, kırıkları önleyen saç bakım ürünleri, kremler, spreyler vs. var ya, onlar bi sürü kimyasalla, silikonla falan o bakımı sağlıyor. bakım da değil aslında kısa süreli bi bakımlılık hissi diyelim :) ve o maddeler saç diplerine sürüldüğünde saç derisinin gözeneklerini tıkıyor, dökülmeler bu yüzden başlıyor. o yüzden mümkün olduğunca bakım ürünlerini saç diplerine sürme :)

yağlı bakımar için söylediğim şey geçerli değil canım. silikon milikon gibi kimyasal bi şey yok sonuçta :) zeytinyağı saç dibinde birikse nolur, en fazla saçın sönük görünür, uzun vadede bi zararı olmaz :)

teşekkür ederim :kedi: sabaha kadar betletmeyi planlıyordum valla gidip yıkayacaktım az daha fisfisfis evet doğru hiç düşünmemiştim gözenekleri tıkayacağını falan CADIARZU

teşekkür ederim :kedi: sabaha kadar betletmeyi planlıyordum valla gidip yıkayacaktım az daha fisfisfis evet doğru hiç düşünmemiştim gözenekleri tıkayacağını falan CADIARZU

rica ederim canım. bu arada bende izmirliyim, neresinde öğretmensin? :))

Canım benim evet çok tavsiye etti kız ...Kuaförler 15'e satıyor ben de 8e aldım :)Nasıl kullandın canım yaaa haftada 1 yazıo kağıdında...

hayır 3 kez kullanın yazıyor saçımı yıkıyordum çıktıktan sonra nemini alıp saça sürüyordum eğer dışarı çıkmayacaksam bütün gün bekletiyordum ne kadar beklerse o kadar etkili olur diye yazıyordu ama daha sonra üşendim yıkayıp sürmek sonra tekrar yıkamak zor geldi zaten önemli olan temiz saça uygulamak naılsa hergün yıkıyorum bende sonraları işte yıkamadn önce sürüyordum sonra yıkıyordum kaydirigubbakcemile5

canım ben Manisa'nın ilçesi Turgutlu'da çalışıyorum şu anda. Haftasonları geliyorum izmire , aslen Uşak'lıyım ama. 3'e bölünmüş durumdayım yani :)
Buca'dayım canım. Sen?

oo karışıkmış seninki baya =) ben güzelyalılıyım, ama okul nedeniyle isttanbulda yaşıyorum.

oo karışıkmış seninki baya =) ben güzelyalılıyım, ama okul nedeniyle isttanbulda yaşıyorum.

evet gerçekten karışık :roflol: annemler Uşak'ta yaşıyorlar , ben İzmir'de okudum,hayatımın büyük bi kısmı orda geçti ,geçen sene Turgutlu'ya geldim ama bir türlü alışamadım buraya:gitme: yazın evleniyorum ve tekrar izmir'e kesin dönüş yapıyorum artık inşallahopuyorumnanaktan

anladım tatlım tamam o zaman ben de öyle yapayım canım :))):1hug:

canım bir de çok didikleme bence inan okumadan o yan etkiyi görmezsin normalde :) Bence okuma tatlım okudukça kullanmak istemicen:1hug::asigim:

of eed sorma kaydirigubbakcemile3
bi de hastalık hastasıyım walla psikolojik olarak belirtileri anında çıkarıyorum kendimdekaydirigubbakcemile3

sağol canım a.s.
bunun da ününü çok duydum diye gitmiştim,çok kişinin sivilce derdine derman olmuşmuş...
e alayına basarsa roaccutane'u , tabiki de sivilcelere kesin çözüm olur

eed ben de o kilit bir kaç cümle sonucu kadından şüphelenmeye başladım
çünkü içerden çıkan bir kaç sivilceli kişide hep roaccutane broşürü vardı
hatta ben ordayken de reprezant olduğu kanısına vardığım,elleri kolları roaccutane broşürü vs'si dolu bi kadın girip çıkıyordu odaya CADIARZU
kesinlikle başka bir doktora daha gidicem ama okulun kapanmasını beklemem lazım
bu 2 ay içinde de verdiği kremi kullanmış olurum

Son düzenleme:

of şaşkın balık kaydirigubbakcemile3 yazmıo muydu içinde kullanma şekli filann

ah inş inşşş:Saruboceq:
bi de şey yani
benim yüzüm daha beterdi
bu iyileşmiş hali...
üstelik sınavım yoksa + regl dönemimde değilsem kızarıklıklarım da iyice azalıyor
hatta ve hatta yazın dert yok okul yok gez toz modu olunca neredeyse yok oluyorlar tamamen...
bu durumdaki bir cilt neden iz kalıcı tiksinç bir muamele gördü bilemedim

ayh ben bu yoruma çok güldüm:roflol:
her otu sürme kız , nolur nolmazsempatiksalakcinni

bu tümm saç kremleri,saç maskeleri vs 'lere özel bir durum
ben de diplere sürmem hiç
diplere sadece sinameki kürü ve şampuanlarım değiyorhihoyyyt

ben bu gliserin şeysinden feci memnun kaldım bayanlar
kesinlikle size de öneriyorum
geçen hafta bebe yağımı azcık çok koymuşum,bu hafta azalttım
dipler hariç her yere fıslattım
uçlara daha çok fıslattım
yumuşacıklar ve mis gibi kokuyorlar:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…