geçmiş olsuna.s.canım sadece bu maskeye özel bi durum mu acaba diplere sürülmemesi CADIARZU yoksa tüm maskelerin mi sürülmemesi gerekiyor kibilmiyorumkismile ben de her aldığım krem yada maskede saç uçlarına ve boylarına sürün yazsa da sürerim diplere beslesin diyebilmiyorumkismile
cekhu ayy içime kurt düştü şimdi bilmiyorumkismile şu anda kafamda zeytinyağı kürü var diplere diplere sürdüm beslensin diye sempatiksalakcinni hatta streçledim bi de , acaba saçın hava almasını engelleyip döker mi ki bu da akannehir
yağlı bakımar için söylediğim şey geçerli değil canım. silikon milikon gibi kimyasal bi şey yok sonuçta :) zeytinyağı saç dibinde birikse nolur, en fazla saçın sönük görünür, uzun vadede bi zararı olmaz :)
teşekkür ederim :kedi: sabaha kadar betletmeyi planlıyordum valla gidip yıkayacaktım az daha fisfisfis evet doğru hiç düşünmemiştim gözenekleri tıkayacağını falan CADIARZU
Canım benim evet çok tavsiye etti kız ...Kuaförler 15'e satıyor ben de 8e aldım :)Nasıl kullandın canım yaaa haftada 1 yazıo kağıdında...
rica ederim canım. bu arada bende izmirliyim, neresinde öğretmensin? :))
canım ben Manisa'nın ilçesi Turgutlu'da çalışıyorum şu anda. Haftasonları geliyorum izmire , aslen Uşak'lıyım ama. 3'e bölünmüş durumdayım yani :)
Buca'dayım canım. Sen?
oo karışıkmış seninki baya =) ben güzelyalılıyım, ama okul nedeniyle isttanbulda yaşıyorum.
hayır 3 kez kullanın yazıyor saçımı yıkıyordum çıktıktan sonra nemini alıp saça sürüyordum eğer dışarı çıkmayacaksam bütün gün bekletiyordum ne kadar beklerse o kadar etkili olur diye yazıyordu ama daha sonra üşendim yıkayıp sürmek sonra tekrar yıkamak zor geldi zaten önemli olan temiz saça uygulamak naılsa hergün yıkıyorum bende sonraları işte yıkamadn önce sürüyordum sonra yıkıyordum kaydirigubbakcemile5
canım ben Manisa'nın ilçesi Turgutlu'da çalışıyorum şu anda. Haftasonları geliyorum izmire , aslen Uşak'lıyım ama. 3'e bölünmüş durumdayım yani :)
Buca'dayım canım. Sen?
canım bir de çok didikleme bence inan okumadan o yan etkiyi görmezsin normalde :) Bence okuma tatlım okudukça kullanmak istemicen:1hug::asigim:
yeni okudum geçmiş olsun kkontesscim bi arada bende lazer epilasyondan sonra çıkan tüyler iltihaplı çıktığı için baya sivilce çıkmıştı doktora gittim banabi ilaç ismi söyledi adını hatırlamıyorum bunu kullanırsan geçer ama karaciğer emzimlerin yükselir her ay gelip kan tahlili yapıcaksın dedi kontrol altında olacaktım bende öyle ağır bi ilaç kullanmak istemedim silisyon krem falan verdi biraz düzeldi zamanlada geçti benim tanıdığım biri var akrabası cildiye uzmanı doktor ondan duydum bende onun yalancısıyım işte doktorun dediği cildiyeciler tamamen cildi düzeltmek için ilaç vermiyorlarki hasta sürekli bu sorunla boğuşsun doktora bağımlı kalsın büyük kısmı böyleymiş bence bu doktora gitme bi daha moralinide bozmuş kötü elektrik vermiş sanalmaz: umarım yakında sağlıklı bi cilde kavuşursun canım :sinifsinif:
bu arada madem saçın uzamış resim isteriz dimi yani zemuszemus
kontescim canım bence hemen bozma moralini ve eğer içine sinmiyorsa başka bir doktora daha görün derim ben.
Çünkü dediğin gibi yüzünde çukur çukur izleri olanların bile ciltleri düzeliyor kaldı ki kırmızılıklar gitmesin.
Ayrıca temizlemeden tedavi olmaz diyor doktorların çoğu, kremler merhemler etki etmez diyorlar, cildin önce temizlenmesi gerektiği prospektüslerinde bile yazıyo kremlerin..lmaz:
güneş kremi akne tedavisi gören biri için olmazsa olmazlardan çünkü tedavi sırasında sivilceler kabuk bağlayabiliyor, güneşten yanıp iz kalabilir.eyvahedigeldismile
tabii bunlar benim fikrim ama o işin uzmanı olan bir doktorun bunları es geçmesi tuhafbilmiyorumkismile senin yerinde olsam başka bir doktora giderdim kesinlikle.a.s.
aaah aaah size salakligimi anlatiyim da gulun biraz :)))
10 gün önce kerastase in sac dökülmesi için serumunu ve sampuanini almıştım..ilk hafta sac dökülmem baya azaldı..saclarında yeni gölge yaptırdığım için yıpranmıştı,uçları kurumuştu çok fena..bu ürünlerden memnun kalınca nem için de maskesini ve banyodan sonra kullanılan kremini almıştım..aldığım gün kuaförde uygulamayida yaptırdım ve saclarım yumusacik oldu uçları düzeldi falan..aha dedim tamam artık benim saclar Super olcak..neyse gecen haftadan beri maskeyi kendim yapıyorum ve serumlarida maskeyide hiç aksatmıyorum..fakat saclarım maskeyi yaptıktan sonra resmen avuç avuç dökülüyor..dün hele hele resmen tutam tutam saclar geldi elime maske yaparken..tabii moralim çok bozuldu,resmen aglayacaktim..ve bugün ürünleri aldığım kuaföre gidip bagircaktim..neyse gittim kuaföre,dedim böyle böyle benim saclar bakımlarımı aksatmamama rağmen avuç avuç dokuluyor,ne is dedim..adam maskeyi nasıl uyguladığımı sordu,bende anlattım dipten uca sürüyorum diplere masaj yapıyorum dedim adam direk hayiiiiiiiir diplere surmiyceksin dedi ne kadar sürüyorsun peki dedi,vallaha dedim avuç avuç sürüyorum..adam yine hayiiiiiir naptin sen dedi,o çok kuvvetli bir bakim dedi konsantre o krem dedi bir iki fındık büyüklüğünde alicaksin ve sadece uçlara süreceksin dedi bu kadar çok sürersen hem sacların çabuk yaglanir hemde sac diplerine sürdüğün için dipleri nefes almaz ve sacların gucsuzlesir dökülür dedi..anaaaa dedim ben avuç avuç alıyorum bı de bı güzel diplere masaj yapıyorum dedim..megersem salaklik bendeymis :))))) iyiki gittim sordum adama..yoksa ben yine avuç avuç surcektim sonra da avuç avuç saclarım dokulcekti...
kuaförden çıkıp eve gelene kadar yolda tek basına kendi kendime güldüm :))))
kontescim takma kafana düzelir tetradox çoook ii bi ilaç bende kullandım süper gerçekten düzenli iç aksatma ..
bu cildiyecileri çözdüm ben çok sorunlu olmayanlar ciltlerle çok ilgilenmiolar veriolar ilaç bakalım falan tarsında konuşuolar hep bende çok gittim ve ölesini çok gördüm bu bizim için aslında ii bişi
ahahah yalan tabi kız. yalancı bu kontes. baştan beri dözüm tutmadıydı zaten. biz bu forumda saçı hızlı uzayanlara para veriyoruz, ondan saçım böyle böyle uzadı diye yalan söylüyo bu.
ama sen son derece zeki, aklı başında, kurnaz biri olduğun için hemencecik anlayıvermişsin olayı. o kadar insan gerizekalıyız biz, boşu boşuna aksiyon olsun diye otu b.ku saçımıza sürüyoruz.
te allahım.
geçmiş olsuna.s.canım sadece bu maskeye özel bi durum mu acaba diplere sürülmemesi CADIARZU yoksa tüm maskelerin mi sürülmemesi gerekiyor kibilmiyorumkismile ben de her aldığım krem yada maskede saç uçlarına ve boylarına sürün yazsa da sürerim diplere beslesin diyebilmiyorumkismile
Buca'dayım canım. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?