Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

aklinialirimsmile tsk ederim bilgin icin saclarini gördüm icim gitti insallah benimkilerde öle uzayip gider opuyorumnanaktan

yesa inanmıyorum ne kadar zamanda uzadı sacların?
ne zamandır yapıyorsun?
ben de düşünüyorum yapmayı ama bemiks fena kokuyo malum çalışıyorum da sıcakta kokar gibi geliyo terleyince..
bepanthen veya evigen kullansam nasıl olur ?

canlarımmm sımdı benım su an kafamda 8ıncı kurum var 5 kur yaptım ara verdım sımdı tekrardan ama ilk resim daha eski gecenlerde yazmıstım benım sacım hıc uzamaz bı resım buldum ama sanırım eylulde cekılmıs bı resım yanı bu 7-8 ayda kı bu 7-8 ay ıcerısınde
muskatlı bır karısım
zeytınyagı kuru
ınternetten aldıgım bı karısım (hızlı sac uzatıcı dıye ggden)
ve de 8 bemıks yaptım

yanı cok uzamadı benım saclarım 7-8 aya gore normal pek aldanmayın yanı benım saclarıma:)

hatta 7-8 aya gore az uzamıs dıyenler de cıkabılır ama benım sacım cok cok cok yavas uzadıgı ıcın ıyı gıbı bu)

1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı su az değil mi???
Yani saçların tamamına yayılamayacak gibim..
Bugün aldım tüm malzemeleri uygulayacağım.
Ancak yarın iş var.Sarımsak çok kokar mı?? Yani h.sonu mu uygulasam..Sonra buram burak sarımsak kokmayayım yahuuu

canım YAZ GELDI sarımsak yapan yok artık bence yapma cok fena kokar konu sahıbı kontescım bıle yapmıyor artık

1 tutam sınamekıyı de 1 cay bardagı yapan daha cok ben de 1 cay bardagından azıcık eksık yapıyorum hehe:)) onemlı dıpler ama kalan yerlere de kalanı uygularsın :)

üşene üşene 2. kürümü de yapmış bulunuyorum:))) az kalsın ampulü kırarken yine elimi kesiyodum bugün ucuz yırttımm:)

sadece diplere sürülüyor.o yüzden az değil
sarımsak kokar,çünkü yaz geldi artık
saç diplerin terledikçe yayılır kokusu
hiç başlama derim

zaten sarımsak saç çıkarma ve sağlıklı uzasın die.kür için şart değil.destekleyici ...istersen yerine kullanılabilen yağlarda var.hint,susamyağı gibi.
ben uçlara da sürüyorum.bence saç daha güzel parlıyo.malum bademyağı var içinde..

kkontess'cim konuyla biraz alakasız ama, daha önceki sayfaların birinde cilt doktorunun mayayı tavsiye ettiğini yazmıştın gibi hatırlıyorum, doğru mu? yoksa ben mi uydurdum, bulamadım şimdi o mesajı. bilmiyorumkismile

sen kullandın mı acep bi işe yaradı mı diye merak ettim.
saçlar bitti sanki de ciltle uğraşıyorum artık delikafadulden

kullandığım dönemde işe yaramıştı canım ama aynı doktorum bana akne kremi de vermişti...
ikisini birden kullanmıştım yani.
pis kokuo ama maya :sinifsinif: bıraktım o yüzden...

slm kızlar bi slm verem dedim..ya yine uçlar kırılıyo..geçen makasla aldıydım az azaldıydı ..bugün yine gördüm..sanırım geçen hafta düzleştirici kullanmıştım..evet evet pişmanım ama kendime hakim olamadım neyse 2 ayda bi temizlemek sorun olmaz galibam :) hade ii geceler ben ısırganlı tohumu otlu kuru üzüm çekirdeği tozlu şekerli yoğurdumu yiyip yatçem :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…